1/4 Финал: Милан - Барселона 28.03.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: 1/4 Финал: Милан - Барселона 28.03.2012
Момчета уважавам вашия отбор примерно бях за Милан и на двата финала срещу Ливърпул и ме беше яд за 2005 често ви го казвам. Но да твърдите, че Барса е била бутана просто е смешно, с какво днес показахте, че сте повече от Барселона според сайта на УЕФА Милан има 1 удар във вратата и 1 удар извън вратата. Добре с 1 удар във вратата, който даже е гол отстранява ли се съперник? И цяло второто полувреме нищо не играхте имахте 2-3 отивания до вратата. И според мен втора дузпа нямаше и двамата се държаха попринцип не се дават такива дузпи, но да кажем, че тая дузпа не е броим и резултатът остава 2:1 и с какво основание тогава смятате, че Барса е бутана. Първата дузпа беше изключително чиста, а Антонини направи супер голяма глупост, защото според мен Барса даже нямаше да вкара в тая ситуация. Барса ви надигра тотално и изпусна още няколко чисти положения, а ако ги беше вкарала и резултатът беше станал 4:1 или 5:1 пак ли щяхте да ревете. Айде със здраве и наистина гледайте реално какво играете и какво направихте в мача, защото се видя, че и без втората дузпа Барса щеше да си спечели мача без много да се напъва. Имаше същата работа с Арсенал май миналия сезон дето ревяха пак на "Ноу Камп" те бяха същата картинка даже по-зле Барса си беше вкарала автогол и пак мача свърши 3:1 и пак Барса ги смачка ама ревяха и те май беше за червен картон на Перси. Единствено Челси имаха право да реват, защото в части от мача надиграваха Барселона и имаше поне 2 дузпи ако не и повече.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
- Dexter Lord
- Контакти:
Абе, айде стига с такива детски изказвания дузпата не я броим и пак ви отстраняваме. Те нека да бяха завършили 1:1 на почивката, а да видим после как щяха да се развият нещата. Както казаха някои хора направо да им дават купата. Сега идват мачове с челси, а помним и там как се свиреше.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Dexter Lord написа:Абе, айде стига с такива детски изказвания дузпата не я броим и пак ви отстраняваме. Те нека да бяха завършили 1:1 на почивката, а да видим после как щяха да се развият нещата. Както казаха някои хора направо да им дават купата. Сега идват мачове с челси, а помним и там как се свиреше.
Добре де вие защо нищо не играхте цяло второ полувреме дори и при 3:1 един отбор не се предава и се бори до край. С един удар към вратата как да отстраниш Барса?
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
- Dexter Lord
- Контакти:
Кво да играят като всичко се реши още до почивката? Ти може и 20 удара да имаш, ама и един да не е реализиран. Важни са головете, а не владеенето на топката и колко удара си имал.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Аз, предлагам: Да се отмени Ш.Л. поне за десет години. През тези години титлата да се дава на Барцелоната. Така поне няма да им гледам, малоумните симолативн мусури. След тази вечер, започвам да намразвам футбола. Как ме е яд, че няма един сериозен отбор да, който да се пребори със симулацията във футбола. Да нямат право такива артисти да симулират, пада, значи е със счупен крак. Всички отбори трябва да се борят със симулациите по този начин.
Последна промяна от berkut на 04 апр 2012 01:02, променено общо 1 път.
Значи ако на финала се класират Байерн и Челси това за мен ще е много интересно. Защото да харесвам Барселона, но наистина е хубаво някакво разнообразие, а и Моуриньо отново на финал в ШЛ не ми се гледа. Според мен ако Байерн и Челси отидат на финала ще е много по-интересно от Барселона и Реал лично мое мнение не ангажирам никого с него.
fero написа:Значи ако на финала се класират Байерн и Челси това за мен ще е много интересно. Защото да харесвам Барселона, но наистина е хубаво някакво разнообразие, а и Моуриньо отново на финал в ШЛ не ми се гледа. Според мен ако Байерн и Челси отидат на финала ще е много по-интересно от Барселона и Реал лично мое мнение не ангажирам никого с него.
Реал, поне са мъжкари, а не са дуди.
- Santiago Munezz
- Контакти:
fero написа:Dexter Lord написа:Абе, айде стига с такива детски изказвания дузпата не я броим и пак ви отстраняваме. Те нека да бяха завършили 1:1 на почивката, а да видим после как щяха да се развият нещата. Както казаха някои хора направо да им дават купата. Сега идват мачове с челси, а помним и там как се свиреше.
Добре де вие защо нищо не играхте цяло второ полувреме дори и при 3:1 един отбор не се предава и се бори до край. С един удар към вратата как да отстраниш Барса?
А не мислиш ли че една такава дузпа в края на полувремето,може да повлияе тотално на психиката на футболистите ни?Отново направиха всичко възможно да ви улеснят мача,винаги става така и срещу Реал миналия сезон същата работа...щом ви се закучи мача едно сериозно съдийско рамо,съперника ви рухва психически взимате инициативата и после се биете в гърдите,че играете страшен футбол.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
berkut написа:fero написа:Значи ако на финала се класират Байерн и Челси това за мен ще е много интересно. Защото да харесвам Барселона, но наистина е хубаво някакво разнообразие, а и Моуриньо отново на финал в ШЛ не ми се гледа. Според мен ако Байерн и Челси отидат на финала ще е много по-интересно от Барселона и Реал лично мое мнение не ангажирам никого с него.
Реал, поне са мъжкари, а не са дуди.
Да бе големите мъжкари Роналдо е толкова мъжкар, че направо се скъсва от мъжкарство. Предпочитам да гледам Робен и Рибери на финала отколкото манекенчето симулант и най-големия дървар в Пепе.
Santiago Munezz написа:fero написа:Dexter Lord написа:Абе, айде стига с такива детски изказвания дузпата не я броим и пак ви отстраняваме. Те нека да бяха завършили 1:1 на почивката, а да видим после как щяха да се развият нещата. Както казаха някои хора направо да им дават купата. Сега идват мачове с челси, а помним и там как се свиреше.
А не мислиш ли че една такава дузпа в края на полувремето,може да повлияе тотално на психиката на футболистите ни?Отново направиха всичко възможно да ви улеснят мача,винаги става така и срещу Реал миналия сезон същата работа...щом ви се закучи мача едно сериозно съдийско рамо,съперника ви рухва психически взимате инициативата и после се биете в гърдите,че играете страшен футбол.
Стига с тея психики един професионалист трябва да играе до край не да се предава. Примери колкото щеше и Ливърпул примерно падаха 0-3 на полувремето ама се вдигнаха нали. Трябва да се хвърлиш и да играеш докрай иначе няма как да стане.