Милан купи Дзеко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: Милан купи Дзеко

Мнениеот fen fen » 17 юни 2009 10:02

има огромна вероятност да го купим, но няма сделка все още. не зна кой е достоверния източник, ама няма нищо нито в газета, нито в кориере, в миланнюс.ит, медиасет спорт, калчомеркато.ит нито в германските медии . :mrgreen:

radoisa
Контакти:

Мнениеот radoisa » 23 юни 2009 11:13

Converse написа:Ех тоя Жеко,вече няма да стане шампион никога през живота си!Направи грешка,като избра АЦ Пенсиолан!!!Ами,такива от Италия,като Милан само провалят футбола с "неостаряващите" старчета!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти луд ли си какъв си??? Тези стачета както ти ги наричаш имат повече успехи по отделно от колкото целия отбор на мангалчестър. Само недей да говориш глупости. Айде със здраве

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 30 юни 2009 21:34

Само дето НЯМА ДА ГО КУПИМ! Нежеланието да се харчат пари за слекция продължава с пълна сила и това не е на добре!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юли 2009 18:33

Тъпо е.Същата работа беше и с Джилардино-2 месеца се врънкаха за 2 милиона с Парма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 юли 2009 00:56

stefani написа:
hotboyz написа:От достоверен източник е споко.За повече инфо малко по късно :):):) Правилното е Джеко ама не питайте защо.

Ако българският фен сайт на МИЛАН е достоверен източник :lol:

Аз за какво ви говорех ? :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 09 авг 2009 00:48

hotboyz написа:От достоверен източник е споко.За повече инфо малко по късно :):):) Правилното е Джеко ама не питайте защо.

Вчера го гледах с Щутгарт и не ме впечатли особено .Ако така играе тази година едва ли ще дадем 20 млн . за него догодина :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Милан”