Чезена - Милан 19.02.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Чезена - Милан 19.02.2012

Мнениеот acmilan » 19 фев 2012 18:02

durex написа:
storm написа:Е ще биете, ******та му.. :)

Е ти пък да не си очаквал да загубят точно от Чезена...

Е, нека се надява човека де :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 фев 2012 18:02

Много ме е яд за Пипо. Отношението на Алегри и повече на неговите съотборници ме подразни. В последните минути Индзаги искаше да вкара гол, но топката се мотаеше. Вместо да бъде потърсен с точен пас, това се правеше към друг човек. Какъвто ще и да бил Филипо в миналото, в смисъл симулант, хитрец и т.н., той не заслужава така да се отнасят с него в отбора, на който той даде най - доброто от себе си.
Относно мача, резонна победа срещу корав съперник. "Чезена" се хвърлиха както винаги на "россонерите". Само, че този път нямаше отменени редовни голове, както беше през миналия сезон, и успехът логично беше постигнат от миланистите. Абиати пак направи традиционната си грешка, но след това донякъде се реваншира с двете спасявания. За мен той не е перфектният вариант на поста вратар в "Милан", но няма по - добри от него и Амелия за момента.
Надявам се, че Боатенг ще играе срещу "Ювентус" или поне ще е резерва, защото неговото присъствие е важно за тима.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 фев 2012 18:03

Иначе много силно първо полувреме можехме спокойно да водим с 4-5 гола ако не бяха пропуските на Мунтари,Амбро и Макси в началото.Емануелсон започва да ми харесва с всеки изминал мач,а победата в Удине сякаш бе повратната точка за нас тоя сезон.Дано продължим със силните мачове и другата седмица срещу Юве....
Forza Milan!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 фев 2012 18:03

acmilan написа:
durex написа:

Е ти пък да не си очаквал да загубят точно от Чезена...

Е, нека се надява човека де :lol:

То този сезон "Интер" кой не ги би, но за шампионата се изложихме доста. Толкова слаб състав изкараха срещу нас и накрая си тръгнаха незаслужено с победата.
Последна промяна от daniel875 на 19 фев 2012 22:07, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Мнениеот 1916 » 19 фев 2012 20:03

Нека бият, важното е ние да си свършим работата другата седмица ;)
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 19 фев 2012 20:05

Кой са ви контузените,и кога се очаква да се върнат в игра?Интересува ме,срещу нас повечко с каква група ще сте,надявам се някой да отговори горе-доло :) Честита ви победа,иначе.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 фев 2012 23:34

daniel875 написа:Много ме е яд за Пипо. Отношението на Алегри и повече на неговите съотборници ме подразни. В последните минути Индзаги искаше да вкара гол, но топката се мотаеше. Вместо да бъде потърсен с точен пас, това се правеше към друг човек. Какъвто ще и да бил Филипо в миналото, в смисъл симулант, хитрец и т.н., той не заслужава така да се отнасят с него в отбора, на който той даде най - доброто от себе си.
Относно мача, резонна победа срещу корав съперник. "Чезена" се хвърлиха както винаги на "россонерите". Само, че този път нямаше отменени редовни голове, както беше през миналия сезон, и успехът логично беше постигнат от миланистите. Абиати пак направи традиционната си грешка, но след това донякъде се реваншира с двете спасявания. За мен той не е перфектният вариант на поста вратар в "Милан", но няма по - добри от него и Амелия за момента.
Надявам се, че Боатенг ще играе срещу "Ювентус" или поне ще е резерва, защото неговото присъствие е важно за тима.

С теб може да имаме сериозни различия по други въпроси, но за Пипо определено сме на едно мнение. След отказването на Малдини и напускането на Кака, именно той е символът на Милан, той е живата легенда на клуба. За много наши фенове сигурно тези думи звучат пресилено, но Индзаги е цяла една ера във футбола, защото е уникален и неповторим, остава в историята с нещо, което е характерно само за него, а именно убийственият хищнически инстинкт в наказателното поле, способността да решава важни мачове и по детски чистата радост от играта, показвана при радостта от всеки гол. И мен ме изнервиха днес Алегри и играчите. Треньорът го пусна в 91 - вата минута, при положение, че Макси топката не пипна цял мач, а Ночерино едвам ходи от умора. Спокойно можеше да влезе на мястото на Антонио към 70 - тата минута, Урби да мине халф, а Стефан зад нападателите след като смени Робиньо. Но не, Алегри всячески се стреми да му покаже, че не е желан и, че е трябвало да си тръгне отдавна. Всеки сам може да чуе как избухва публиката при всяка поява на Пипо на загрявката и сам да прецени какво е влиянието на Пипо сред феновете, какво е неговото значение за клуба в емоционален план. Никой не казва той да е титуляр и да заема мястото на останалите ни нападатели. Това би било абсурдно и неестествено. Но никой не може да ме убеди, че вместо досегашните няколко влизания за по 5 - 6 минутки средно, той не заслужаваше поне 20 - 30 минути в дадени мачове през сезона, да не говорим, че можеше и да започне някой мач на Сан Сиро с по - непретенциозен отбор. Толкова пъти Ибрахимович и Робиньо играят по 90 минути в решени мачове, при положение, че играем постоянно в цикъл сряда - събота / неделя. Днес в края на мача при два корнера нашите си цъкаха топката на тъча, после Урби потърси Стефан в наказателното поле, при положение, че нямаше шанс да направи нищо, а Пипо стоеше отново на точното място, а именно на точката на дузпата. Да вземат да влязат в ютуб и да погледат в какви моменти Пипо е носил победи на Милан и да се замислят не заслужава ли тази легенда мъничко помощ да запише поне още едно попадение в кариерата си. Същото важи и за Алегри. Има време и подходящи мачове, в които това да стане. Дано му помогнат да се раздели през май с Милан по подобаващ начин, а не като ненужен отпадък.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Милан”