Серия А: Лацио - Милан 01.02.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Серия А: Лацио - Милан 01.02.2012

Мнениеот storm » 02 фев 2012 17:28

daniel875 написа:
storm написа:Не съм съгласен, че Лацио са били късметлий в този мач. Отбор, който знае какво иска и е адски търпелив, няма как да е късметлийски. Лацио въпреки, че бяха обезкървени от липсата на Клозе имаха цел и я постигнаха. Това, че нямат победа от 14 години, не е фактор, да излязат със свалени гащи... ;)

Между другото ако Клозе беше играл, щеше да е по - добре за "Милан", защото нямаше да прави Неста простотията преди гола да вилнее с топката в атака, че после стана контраатаката.
Просто "Милан" не беше докрай внимателен в мача, но затова е виновен треньорът.
Това с липсващите играчи го забрави, защото на тях им липсваха няколко човека, контузени и продадени, а на "россонерите" колко? Това не е оправдание. Не може да е оправдание и лошото време. Просто така се стекоха нещата. На Рея му върви срещу "Милан" с тази затворена игра. Име е, но не е повече от Алегри за евромачовете.
Липсва качество на скамейките в Италия. Един Прандели и другите са слаби, не стават за големи мачове, за титли в Европа.
Загубата просто отлага временно смяната на водачеството. Експериментаторът да мисли, че ми писва от неговите глупости.
Прекалено нападателна тактика за такъв мач. Ел Шарауи все още не е за титуляр в напечените моменти.

Глупост е това, че Рея не е бил по голям треньор от Алегри...Кой е Алегри по дяволите и кой е Рея ? Не знам дали знаеш, но голяма заслуга за подвизите на Наполи в днешно време има Рея. Който успя да ги вдигне от Серия Б и да ги направи един от най силните в Италия...Ако не беше той нямаше Наполи да са на 1/8 в Шампионската Лига в момента, още повече, това го оценяват огнените фенове на Наполи, които при появата миналата година на Рея на стадиона за мача Наполи-Лацио (4:3) го аплодираха бурно.. Да не говорим, че е треньор врял и кипял в играта от над 25 години. И ти да ми казваш, че Алегри е по голям ? ? :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Милан”