НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО: МИЛАН ПАК СЕ ИЗДЪНИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

lumpen

Re: НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО: МИЛАН ПАК СЕ ИЗДЪНИ

Мнениеот lumpen » 01 мар 2009 21:19

АСМ1899 написа:Може и да не съм прецизен, но това което съм написал е това което съм почувствал! Не съм толкова млад колкото си мислиш! Ако те интересува влез в профила ми пише си на колко съм! Честно казано не вземам кой знае колко чуждото мнение под внимание, а си държа на моето-естесвено като греша отстъпвам(стига да го осъзная)!Аз имам право да симпатизирам на всеки един отбор в света, имам право да изказвам мнение, дали някой ръководен фактор в случая на Милан ще го вземе предвид е друг въпрос! Аз казвам това което мисля и очаквам другите хора в форума на Милан да ме разберат или да ми кажат че не са съгласни с мен! Нямам за цел да накарам някой да мисли като мен, но когато съм несъгласен с някой си го казвам! Ако с нещо съм те обидил извинявай- не ми е било цел! Просто казах това което ми дойде на езика!

Не си ме обидил определено, както и аз теб - просто и двамата изказваме мнения. Аз просто имам предвид, че не мога да харесам неща който не съм опитал или пробвал непознатото ми е интересно, но не мога да кажа дали е добро или не - просто трябва до го опозная по-добре. А ти като не си толкова млад колкото си мислех - я влез в предишната тема пусната от Супер Марио и си кажи мнението - темата е определено по-съдържателна от Милан

Потребителски аватар
stefani

Re: НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО: МИЛАН ПАК СЕ ИЗДЪНИ

Мнениеот stefani » 21 юли 2009 20:19

slavia1913 написа:Напълно нормално.Този отбор и чаршафите от Мадрид само вредят на футбола и трябва да бъдат бити наред.

След милион години слависте не можете да стигнете трофеите на Милан :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Милан”