Серия А: Рома - Милан 29.10.2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Серия А: Рома - Милан 29.10.2011

Мнениеот storm » 30 окт 2011 02:25

Пичове много хубав форум имате, като дизайна е може би най як от на всички италиански отбори...
Най ми хареса, че повечето са добре настроени към Юве и като цяло всички са против Интер .. :) Заболяха ме бъбреците да се смея от писанията за тях в Общата дискусия за Серия А ..

ГОНДАР И РОХАН vs Мор(ати)дор,, :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 окт 2011 11:30

daniel875 написа:
maldin1 написа:
milan199440barca написа:
С Интер мача е в средата на Януари. Сега остава гостуването на БАТЕ и Милан навлизат в по-лека програма чак до мача с Барселона. Единствено гостуването на Фиорентина е по-тежко. Боатенг ще получи наказание, което ще бъде лошо. Алегри бе изгонен заради реплики и защото напусна треньорската зона. Поне така ми се видя на мен. Време е и Пато да се завърне. За следващия домакински мач може и да влезе в групата.
Някъде прочетох, че Пато ще е на линия едва след 2 седмици някъде.

Без Пато "Милан" играе по - добре. Този дребосък да ходи в "Челси" или да стои на пейката и да гледа как се играе футбол колективно.

Отново нашата любима тема :mrgreen: Ти колко си висок?Защото Пато е към 1.80.В твой стил е да пишеш странни неща,но да наричаш човек 1.80 дребосък,трябва много да си се побъркал,пич :) Аз съм 1.85 и по твоята логика трябва да съм средно нисък :lol: Гледам,че си си намерил нова черна овца в лицето на Абате...Ти въобще харесваш ли някой футболист на Милан?
Последна промяна от acmilan на 30 окт 2011 19:58, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 30 окт 2011 14:04

Честита победа, за мен сте фаворити за титлата. Рома имат добър отбор но им трябва още време
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 окт 2011 19:47

Честита победа на феновете на Милан.Хубав мач е бил от репортажа,който гледах.Жалко,че не успях да го гледам целия мач.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 окт 2011 22:32

Без Пато "Милан" играе по - добре. Този дребосък да ходи в "Челси" или да стои на пейката и да гледа как се играе футбол колективно.

Отново нашата любима тема :mrgreen: Ти колко си висок?Защото Пато е към 1.80.В твой стил е да пишеш странни неща,но да наричаш човек 1.80 дребосък,трябва много да си се побъркал,пич :) Аз съм 1.85 и по твоята логика трябва да съм средно нисък :lol: Гледам,че си си намерил нова черна овца в лицето на Абате...Ти въобще харесваш ли някой футболист на Милан?

Чакай малко, малък! Абате нека си играе в "Милан! Може да стане голям футболист някой ден, но докато това не стане факт, най - добре изобщо да не го викат в националния отбор на Италия. Ти шегуваш ли се? Нека минат още една - две години, да стане по - опитен и вече би трябвало да е готов. Но всъщност на тима му трябва във времето, не е задължително сега, но в бъдещето определено трябва нов десен халф-бек. Момчето определено много се старае, бяга по целия фланг, но офанзивните му действия все още не са ефективни. Центриранията особено. В защита прави грешки, но напредъкът е очевиден. Така, че това за "черната овца" не го приказвай. Ставаш смешен!
Но за Пато твърдо си стоя зад думите. Този човек от един сезон, три четвърти е контузен. Играе само в една четвърт. Или нещо такова. Такъв футболист не става за тима. Прекалено е чуплив и това няма да се промени.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 ное 2011 13:44

daniel875 написа:

Чакай малко, малък! Абате нека си играе в "Милан! Може да стане голям футболист някой ден, но докато това не стане факт, най - добре изобщо да не го викат в националния отбор на Италия. Ти шегуваш ли се? Нека минат още една - две години, да стане по - опитен и вече би трябвало да е готов. Но всъщност на тима му трябва във времето, не е задължително сега, но в бъдещето определено трябва нов десен халф-бек. Момчето определено много се старае, бяга по целия фланг, но офанзивните му действия все още не са ефективни. Центриранията особено. В защита прави грешки, но напредъкът е очевиден. Така, че това за "черната овца" не го приказвай. Ставаш смешен!
Но за Пато твърдо си стоя зад думите. Този човек от един сезон, три четвърти е контузен. Играе само в една четвърт. Или нещо такова. Такъв футболист не става за тима. Прекалено е чуплив и това няма да се промени.

Радвам се,че ме смяташ за малък,но от позицията на своите 22 години,185 сантиметра и близо стотина килограма не смятам,че отговарям особено добре на подобно определение :lol: Все пак ти благодаря :) Ако ми кажеш,че в Скуадрата в момента играят само големи футболисти...Аз няма да ти казвам,че ставаш смешен,защото не ми прави особено удоволствие да констатирам очевидното,но все си мисля,че можем да коментираме и без подобни определения.Колкото до Пато,става въпрос за това,че го нарече дребосък,което е повече от несериозно.За контузиите,продължавам да не разбирам какво означава чуплив,доколкото знам нищо не си е чупил.Неговите проблеми са мускулни,което означава,че медицинския и треньорския щаб определено носят вина.Това е травма,която може да се предвиди.Иначе е интересно как футболист,който играе само в 1/4 от сезона,е голмайстор на отбора откакто е част от него...И все пак,би ли казал кой футболист от Милан харесваш и смяташ,че могат да се гонят високи цели с него?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Милан”