Най ми хареса, че повечето са добре настроени към Юве и като цяло всички са против Интер ..

ГОНДАР И РОХАН vs Мор(ати)дор,,

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
daniel875 написа:maldin1 написа:Някъде прочетох, че Пато ще е на линия едва след 2 седмици някъде.milan199440barca написа:
С Интер мача е в средата на Януари. Сега остава гостуването на БАТЕ и Милан навлизат в по-лека програма чак до мача с Барселона. Единствено гостуването на Фиорентина е по-тежко. Боатенг ще получи наказание, което ще бъде лошо. Алегри бе изгонен заради реплики и защото напусна треньорската зона. Поне така ми се видя на мен. Време е и Пато да се завърне. За следващия домакински мач може и да влезе в групата.
Без Пато "Милан" играе по - добре. Този дребосък да ходи в "Челси" или да стои на пейката и да гледа как се играе футбол колективно.
Без Пато "Милан" играе по - добре. Този дребосък да ходи в "Челси" или да стои на пейката и да гледа как се играе футбол колективно.
Отново нашата любима темаТи колко си висок?Защото Пато е към 1.80.В твой стил е да пишеш странни неща,но да наричаш човек 1.80 дребосък,трябва много да си се побъркал,пич
Аз съм 1.85 и по твоята логика трябва да съм средно нисък
Гледам,че си си намерил нова черна овца в лицето на Абате...Ти въобще харесваш ли някой футболист на Милан?
daniel875 написа:Без Пато "Милан" играе по - добре. Този дребосък да ходи в "Челси" или да стои на пейката и да гледа как се играе футбол колективно.Отново нашата любима темаТи колко си висок?Защото Пато е към 1.80.В твой стил е да пишеш странни неща,но да наричаш човек 1.80 дребосък,трябва много да си се побъркал,пич
Аз съм 1.85 и по твоята логика трябва да съм средно нисък
Гледам,че си си намерил нова черна овца в лицето на Абате...Ти въобще харесваш ли някой футболист на Милан?
Чакай малко, малък! Абате нека си играе в "Милан! Може да стане голям футболист някой ден, но докато това не стане факт, най - добре изобщо да не го викат в националния отбор на Италия. Ти шегуваш ли се? Нека минат още една - две години, да стане по - опитен и вече би трябвало да е готов. Но всъщност на тима му трябва във времето, не е задължително сега, но в бъдещето определено трябва нов десен халф-бек. Момчето определено много се старае, бяга по целия фланг, но офанзивните му действия все още не са ефективни. Центриранията особено. В защита прави грешки, но напредъкът е очевиден. Така, че това за "черната овца" не го приказвай. Ставаш смешен!
Но за Пато твърдо си стоя зад думите. Този човек от един сезон, три четвърти е контузен. Играе само в една четвърт. Или нещо такова. Такъв футболист не става за тима. Прекалено е чуплив и това няма да се промени.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта