Серия А: Милан - Парма 4:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Серия А: Милан - Парма 26.10.2011

Мнениеот maldin1 » 26 окт 2011 23:52

SANSIRO7 написа:Срещу Рома кой халф ще вкарва три Бомел или Аку?
Робиньо :mrgreen: :mrgreen:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 26 окт 2011 23:53

Тая година съм заложил за вас в ШЛ , трябва да се постараете да спечелите :) . Честита победа сега.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2011 23:57

storm написа:Лош Милан

В какъв смисъл лош?
Иначе няколко думи за мача - Златан не игра на необходимото ниво. Наистина вкара гол, но като цяло не беше сред най - добрите. Вероятно се пазеше за мача в събота, когато съм убеден, че ще се изяви в положителна светлина. Вечерта определено принадлежи на Антонио Ночерино. Този футболист не знам дали ще е толкова добър в европейските ни мачове, в смисъл за големите, но засега се изявява в положителна светлина. Ще се радвам думите на другите потребители, които го величаят да се превърнат в истина. Със сигурност е много работоспособен играч, подвижен. По - добър от Гатузо, защото вкарва и голове. Дженаро за толкова години, я има 5 гола, я не. Между впрочем, споменавайки Гатузо, дано да се възстанови до края на сезона и от следващия отново да е в редиците. Хубав или лош, груб или всъщност истински, така да се каже първичен, Дженаро Гатузо е само един. И аз лично не го смятам за кой знае какъв футболист с оглед на факта, че съм наблюдавал и наблюдавал играчи на неговата позиция, но той много ми напомня на мускетарите на Дюма. И като поведение на терена, и с тази брадичка. Не знам, всеки си преценява, но според мен завръщането на Гатузо на терена ще е в плюс за зрителите. Ще е една голяма победа.
Алберто Акуилани има качества, но не е постоянен. Много си прилича по тази липса на постоянство на Пирло. Дано да става по - добър. Боатенг, Касано направиха също силен мач.
Абиати отново му вкараха смешен гол. Този футболист ако става за вратар, просто не ми се мисли. Вратарският пост е много голям проблем в "Милан". Човек трябва да е сляп, за да не го види.
Предстои труден мач в Рим, където "россонерите" рядко губят, но и рядко печелят. Време е за победа!
Последна промяна от daniel875 на 27 окт 2011 00:00, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2011 23:58

marchisio написа:Тая година съм заложил за вас в ШЛ , трябва да се постараете да спечелите :) . Честита победа сега.

В интерес на истината, ако познаеш, ще е голяма работа, защото "Милан" няма футболистите на "Реал", които за мен са най - големият фаворит.
Берлускони се стиска като скръндза, а Моуриньо харчи пари наред. Нали знаеш, че всичко става с пари?

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 27 окт 2011 00:00

Честита победа и от мен. Най-радващото от този мач е именно това - халфовете на Милан бележат голове. Акуилани отбеляза на Наполи с глава. Днес също засече едно центриране добре, но вратаря на Парма изби. Акуилани притежава и добър удар. Боатенг - хеттрик с хубави удари, Ночерино - също. Третият гол на Ноче също бе отбелязан с глава. Малко затягане на защита и вратари, връща се Пато и нещата тръгват полека. Катерим класирането. Време е и за първа голяма победа. Fossa dei Leoni!!!

П.п. Абате расте с всеки изминал мач, Тайво също бе полезен.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 27 окт 2011 00:04

daniel875 написа:
marchisio написа:Тая година съм заложил за вас в ШЛ , трябва да се постараете да спечелите :) . Честита победа сега.

В интерес на истината, ако познаеш, ще е голяма работа, защото "Милан" няма футболистите на "Реал", които за мен са най - големият фаворит.
Берлускони се стиска като скръндза, а Моуриньо харчи пари наред. Нали знаеш, че всичко става с пари?

Милан си е Милан,а реал ще се падне с барса и ще отпадне ;) Да си знаеш :lol:
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 окт 2011 00:06

marchisio написа:
daniel875 написа:

Милан си е Милан,а реал ще се падне с барса и ще отпадне ;) Да си знаеш :lol:

От твоята уста в Божиите уши!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 окт 2011 02:51

Радващо е,че продължаваме да бележим голове,при това кръгът от потенциални голмайстори е доста широк,което не ни поставя в пряка зависимост от даден футболист.Притесняват ме колебанията в защита,грешките при изнасянето на топката,но с течение на сезона,тези неща ще се изчистят.Летните трансфери Ночерино и Акуилани освежиха сериозно халфовата ни линия и определено трябва да сме доволни от тях.Играта на Ибра определено не е това,което трябва да бъде,но се надявам,че от позицията на 30-те си години ще осъзнае,че това му е последният шанс да направи нещо голямо във футбола.Същото се отнася и за Касано,който продължава с асистенциите.Няма равен по този показател в Милан,колкото и да е подценяван от медии и фенове.Фантантонио получава неочаквано много време за игра от началото на сезона,главно поради контузиите и дава сериозна заявка за водеща роля в скуадрата на Евро 2012.Струва ми се,че през следващото лято ще е нужно закупуването на класен вратар.Абиати не е стабилен.Да,прави невероятни спасявания в дадени моменти,но изпусканията на топката,лошото позициониране и липсата на рефлекс в дадени ситуации,го правят крайно рисков,особено в големите мачове.Не мога да не спомена възхищението си от прогреса на Абате.Удоволствие е да наблюдавам играта му,вече е много по-добър в офанзивен план и не мога да проумея защо все още не е част от националния отбор,но както и да е.Аз лично чакам с нетърпение мача с Барса на 23 ноември,това е най-важният ни мач за мен,в който ще се види реално нивото ни за Шампионска лига.В Калчото се изкачваме стремително нагоре и ако не се повтори кошмарът с контузиите,не виждам по-силен отбор от нас.При излизане на няколко ключови играчи обаче,ставаме крайно уязвими.Напред към победа в Рим!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 окт 2011 21:11

acmilan написа:Радващо е,че продължаваме да бележим голове,при това кръгът от потенциални голмайстори е доста широк,което не ни поставя в пряка зависимост от даден футболист.Притесняват ме кол****ията в защита,грешките при изнасянето на топката,но с течение на сезона,тези неща ще се изчистят.Летните трансфери Ночерино и Акуилани освежиха сериозно халфовата ни линия и определено трябва да сме доволни от тях.Играта на Ибра определено не е това,което трябва да бъде,но се надявам,че от позицията на 30-те си години ще осъзнае,че това му е последният шанс да направи нещо голямо във футбола.Същото се отнася и за Касано,който продължава с асистенциите.Няма равен по този показател в Милан,колкото и да е подценяван от медии и фенове.Фантантонио получава неочаквано много време за игра от началото на сезона,главно поради контузиите и дава сериозна заявка за водеща роля в скуадрата на Евро 2012.Струва ми се,че през следващото лято ще е нужно закупуването на класен вратар.Абиати не е стабилен.Да,прави невероятни спасявания в дадени моменти,но изпусканията на топката,лошото позициониране и липсата на рефлекс в дадени ситуации,го правят крайно рисков,особено в големите мачове.Не мога да не спомена възхищението си от прогреса на Абате.Удоволствие е да наблюдавам играта му,вече е много по-добър в офанзивен план и не мога да проумея защо все още не е част от националния отбор,но както и да е.Аз лично чакам с нетърпение мача с Барса на 23 ноември,това е най-важният ни мач за мен,в който ще се види реално нивото ни за Шампионска лига.В Калчото се изкачваме стремително нагоре и ако не се повтори кошмарът с контузиите,не виждам по-силен отбор от нас.При излизане на няколко ключови играчи обаче,ставаме крайно уязвими.Напред към победа в Рим!

Абате не е чак толкова добър, колкото си го изкарал, но от мен да мине. Колкото повече играе в "Милан", но не и в националния отбор, толкова по- добре за "Скуадра адзура" ако имат цели нали. Реално Абате не е чак толкова класен бранител все още. Има много хляб да изяде, за да стане новият Панучи например.
Аз това за Абиати го приказвам от много време, но няма кой да чете. Нека не се прехласваме чак толкова от победите. Тези мачове бяха задължителни за спечелване. Все пак това е "Милан". Хората в тима си знаят работата много по - добре от тукашните запалянковци. Акуилани ако наистина се превърне във важен играч на "россонерите", ще е добре. А това за контузиите и липсата на баланс е нещо, характерно за всеки отбор. Трудно се преодолява липсата на пет - шест човека. Естествено на "Милан" реално им трябват още играчи, за да имат дълга скамейка, но всяко нещо с времето си. Всички пътища водят към Рим.

Върни се в “Милан”