РобиньоSANSIRO7 написа:Срещу Рома кой халф ще вкарва три Бомел или Аку?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
РобиньоSANSIRO7 написа:Срещу Рома кой халф ще вкарва три Бомел или Аку?
storm написа:Лош Милан
marchisio написа:Тая година съм заложил за вас в ШЛ , трябва да се постараете да спечелите. Честита победа сега.
daniel875 написа:marchisio написа:Тая година съм заложил за вас в ШЛ , трябва да се постараете да спечелите. Честита победа сега.
В интерес на истината, ако познаеш, ще е голяма работа, защото "Милан" няма футболистите на "Реал", които за мен са най - големият фаворит.
Берлускони се стиска като скръндза, а Моуриньо харчи пари наред. Нали знаеш, че всичко става с пари?
marchisio написа:daniel875 написа:marchisio написа:Тая година съм заложил за вас в ШЛ , трябва да се постараете да спечелите. Честита победа сега.
В интерес на истината, ако познаеш, ще е голяма работа, защото "Милан" няма футболистите на "Реал", които за мен са най - големият фаворит.
Берлускони се стиска като скръндза, а Моуриньо харчи пари наред. Нали знаеш, че всичко става с пари?
Милан си е Милан,а реал ще се падне с барса и ще отпаднеДа си знаеш
acmilan написа:Радващо е,че продължаваме да бележим голове,при това кръгът от потенциални голмайстори е доста широк,което не ни поставя в пряка зависимост от даден футболист.Притесняват ме кол****ията в защита,грешките при изнасянето на топката,но с течение на сезона,тези неща ще се изчистят.Летните трансфери Ночерино и Акуилани освежиха сериозно халфовата ни линия и определено трябва да сме доволни от тях.Играта на Ибра определено не е това,което трябва да бъде,но се надявам,че от позицията на 30-те си години ще осъзнае,че това му е последният шанс да направи нещо голямо във футбола.Същото се отнася и за Касано,който продължава с асистенциите.Няма равен по този показател в Милан,колкото и да е подценяван от медии и фенове.Фантантонио получава неочаквано много време за игра от началото на сезона,главно поради контузиите и дава сериозна заявка за водеща роля в скуадрата на Евро 2012.Струва ми се,че през следващото лято ще е нужно закупуването на класен вратар.Абиати не е стабилен.Да,прави невероятни спасявания в дадени моменти,но изпусканията на топката,лошото позициониране и липсата на рефлекс в дадени ситуации,го правят крайно рисков,особено в големите мачове.Не мога да не спомена възхищението си от прогреса на Абате.Удоволствие е да наблюдавам играта му,вече е много по-добър в офанзивен план и не мога да проумея защо все още не е част от националния отбор,но както и да е.Аз лично чакам с нетърпение мача с Барса на 23 ноември,това е най-важният ни мач за мен,в който ще се види реално нивото ни за Шампионска лига.В Калчото се изкачваме стремително нагоре и ако не се повтори кошмарът с контузиите,не виждам по-силен отбор от нас.При излизане на няколко ключови играчи обаче,ставаме крайно уязвими.Напред към победа в Рим!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта