Серия А: Милан - Чезена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Серия А: Милан - Чезена

Мнениеот daniel875 » 25 сеп 2011 13:38

blue avalanche написа:
milan199440barca написа:Берлускони в последните години определено намали финансовата си подкрепа за клуба. Но това колко струва един отбор няма нищо общо с резултата. В момента играят Барселона и Атлетико. Мадричани губят с 3-0. Само преди седмица-две, Каталунците направиха равен с доста по-скромен откъм финансови възможности отбор. Дали Чезена са дали 5 млн. или 50 млн. едва ли има голямо значение. Да, Чезена са малък отбор, но в моментното състояние на Милан е нелепо да искаме победи с по 3 или 4 на нула. Дори половин на нула с Чезена върши работа в ситуацията, в която се намира Милан. Fossa dei Leoni!!!

"...но в моментното състояние на Милан е нелепо да искаме победи с по 3 или 4 на нула."
Именно!Въпросът е защо Милан е в такова състояние?И кой е виновен?Пак повтарям-не виждам кадърен играч,който да дърпа конците в средата на терена!

Аваланч, защо се заяждаш? Нали ти казвам, че всичко е въпрос на стратегия. Това за полузащитника си абсолютно прав, но кажи ми един ама наистина свестен, който да пасне на тима. Ван дер Ваарт не става, Кака - вече е стара история, Пирло правилно си замина, Меси - моля те, не ми казвай, че този е футболист. Това е всичко друго, но не и професионален футболист, чиста проба симулант. Роналдо, Гансо - това не са футболисти за "Милан". Единствено се сещам за Бастиан Швайнщайгер, но двата отбора не се разбраха за трансфера.
Не забравяй и факта, че един полузащитник не върши работа. Трябват поне още двата от изключителна класа. Европейският футбол е слаб, трудно ще се намерят играчи, достойни да носят фланелката на "россонерите" в Европа.
Важното е да се оправим с наличния потенциал. Толкова за действителните нужди на тима.
Нека поговорим с малко по - занижени критерии!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 сеп 2011 15:40

А сега да изкажа мнението си за мача снощи, че прекалено много анализирахме страничните неща или по - точно факти, които бяха извън двубоя.
Кларънс Зеедорф беше най - добрият футболист. Нека Масимилиано Алегри да се замисли какви ще ги върши! Холандецът изумява с играта си на тези години. Естествено, че в големия спорт се вземат някакви медикаменти, защото не е възможно да се издържи цял мач на такова ниво. Със сигурност обаче Кларънс не взима толкова много, колкото други. Просто човекът си е майстор. Това е.
Голът снощи беше поредният му шедьовър и за пореден път доказа лично за мен, че Пирло беше може би една идея, но със сигурност, по - слаб от холандеца. Където и да бъде сложен последния в халфовата линия, се справя. Много добре задържа топката, подава я почти винаги точно, ударът му е кинжален.
Урби Емануелсон освен асистенцията при гола, която ще се впише като краен резултат, нищо друго не направи. Този играч не е за "Милан".
Ван Бомел, Антонио Ночерино много се стараха, свършиха полезна работа в ключови моменти.
Отборната игра ми хареса, а това е най - важното. Естествено, че имаше грешки, но това е неизбежно. Важното е да не са прекалено големи.
Кристиан опита пак да става герой на мача, но този път не успя.
Касано изобщо не се забеляза по терена освен с многото пропуски. Ел Шарауи се представи много добре. Повратлив е, не се притеснява да стреля, Пипо явно още не е във форма.
Играч на мача Зеедорф. Другите двама, които заслужават да бъдат отличени, са ван Бомел и защо не Ел Шарауи.
Има още много неща да се подобряват.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 25 сеп 2011 17:10

blue avalanche написа:"...но в моментното състояние на Милан е нелепо да искаме победи с по 3 или 4 на нула."
Именно!Въпросът е защо Милан е в такова състояние?И кой е виновен?Пак повтарям-не виждам кадърен играч,който да дърпа конците в средата на терена!

Въпросът е защо Милан е в такова състояние?И кой е виновен?
1 Под моментно състояние имам предвид многото контузени, докато ти, струва ми се, говориш за липсата на големи трансфери. Съгласен съм, че в последните години на "Сан Сиро" не идват нужните футболисти. Клубът се стреми да намали разходите и това е нормално, защото по приходи не са конкурентни на Манчестър, Барселона и Реал (Мадрид). Говоря за приходи, а не за пари от собственика. Посещаемостта на Милан е около 50 000 на мач (не съм гледал точните данни, но тази цифра е доста близо). "Сан Сиро" се пълни само на мачовете с Интер, Ювентус и с някой голям отбор в ШЛ. Докато Реал, Барса и Ман. Ютд не падат под 70 000 средно на мач. Отделно от тв права, продажба на артикули, азиатско-северноамерикански турнета и спонсорски договори тези клубове също получават повече средства, отколкото италианските грандове. Берлускони би могъл да спечели битката и за Гансо, И за Неймар, и за Фалкао, Хълк и за който и да е друг футболист, но не иска да го направи. Може би, заради новите правила за финансов феърплей. Може би, заради друго.

2 В Италия има много слабо поколение футболисти, които трудно ще постигнат нещо значимо на клубно и национално ниво в близките 5-6 години. Говоря за вратари, защитници, нападатели и ,най-вече, халфове като Пирло.

Пак повтарям - не виждам кадърен играч,който да дърпа конците в средата на терена!
Аз също не виждам. Гансо ми харесва как играе, но дали той ще дойде в отбора и дали ще пасне в него - ще видим. И аз, като мнозина фенове на Милан, писах през лятото, че искам Кавани, но реалността е друга.

Няма отбор, който вечно да печели и да играе на ниво. Аз съм фен на Милан от 1994 година и независимо от резултатите или това кой играе в отбора ще си остана такъв. Периода 95-2003 не беше много успешен за Милан и това е нормално. В отбора играеха футболисти като Тарибо Уест, Ба, Контра и т.н. Нека приемаме резултатите малко по нормално. И аз искам Милан да печели всяка година ШЛ, но това няма как да стане. В момента Юве губят от Катания, снощи Наполи направиха равен. Нищо не е станало. Милан ще се върне към победния път, когато се върнат контузените. По-добре силни на финалния спринт, отколкото в началото. Fossa dei Leoni!!!
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Милан”