Наполи - Милан 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Наполи - Милан 18.09.2011 21:45
Много силен Наполи. Миналият сезон имаха отбор за топ 3. Този сезон са още по-силни. Наистина, не си продадоха звездите и имат най-силния си отбор от ерата "Марадона" насам. За мен това е много добър ход и за Кавани и Лавеци, и за Наполи, защото и двамата могат още повече да се утвърдят като големи играчи в Европа, а със силни мачове на Наполи, ще го направят. За трансфери, може да се говори чак догодина, но не само ние точим лиги по Кавани. Играч като него с хъс и класа би бил голям плюс за всеки евро-гранд.

- blue avalanche
- Контакти:
Пак казвам:"Милан НЯМА плеймейкър!!!"
Алегри,чу ли?
Алегри,чу ли?
Честита победа на Наполи.
Каквото и да се каже за Кавани-ще е малко.
Каквото и да се каже за Кавани-ще е малко.
blue avalanche написа:Пак казвам:"Милан НЯМА плеймейкър!!!"
Алегри,чу ли?
Не е вярно, че "Милан" няма плеймейкър. Кларънс, Боатенг какви са? Робиньо също играе на този пост. Всички мислихме, че Гансо ще подпише с клуба, но се вижда, че той не е играч за "Милан". На тима не му трябват прехвалените бразилски лигльовци. Пато снощи между впрочем пак се мотаеше с топката и играеше за съперника. Иначе да завърша за плеймейкърите, че може би Меркел трябваше да остане, защото има качества да помогне на отбора.
Ръководството обаче си знае най - добре. В снощния мач имахме прекалено много контузени и това може да се отбележи като оправдание.
Естествено лошото е, че в такива моменти трябва да печелим с характер, а такова нещо не се видя. Не знам защо така се получи. Полученият бърз изравнителен гол говори достатъчно красноречиво за отборната дисциплина в мача.
Двата отбора имат по четири точни удара, но "Наполи" вкара три гола, и то красиви.
Този мач просто трябва да бъде забравен възможно най - бързо, защото се разви ужасяващо. По - лошо от това не знам.
Съдията Талявенто отново ни ощети, но просто трябваше да си вкараме положенията и нищо нямаше да спаси неаполитанци.
С оглед на състава, с който игра "Милан", единствено бих отличил Акуилани. Пато трагичен, Касано - опита, но нямаше кой да му помогне.
Трудно се играе без титулярните нападатели.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- blue avalanche
- Контакти:
daniel875 написа:blue avalanche написа:Пак казвам:"Милан НЯМА плеймейкър!!!"
Алегри,чу ли?
Не е вярно, че "Милан" няма плеймейкър. Кларънс, Боатенг какви са? Робиньо също играе на този пост. Всички мислихме, че Гансо ще подпише с клуба, но се вижда, че той не е играч за "Милан". На тима не му трябват прехвалените бразилски лигльовци. Пато снощи между впрочем пак се мотаеше с топката и играеше за съперника. Иначе да завърша за плеймейкърите, че може би Меркел трябваше да остане, защото има качества да помогне на отбора.
Ръководството обаче си знае най - добре. В снощния мач имахме прекалено много контузени и това може да се отбележи като оправдание.
Естествено лошото е, че в такива моменти трябва да печелим с характер, а такова нещо не се видя. Не знам защо така се получи. Полученият бърз изравнителен гол говори достатъчно красноречиво за отборната дисциплина в мача.
Двата отбора имат по четири точни удара, но "Наполи" вкара три гола, и то красиви.
Този мач просто трябва да бъде забравен възможно най - бързо, защото се разви ужасяващо. По - лошо от това не знам.
Съдията Талявенто отново ни ощети, но просто трябваше да си вкараме положенията и нищо нямаше да спаси неаполитанци.
С оглед на състава, с който игра "Милан", единствено бих отличил Акуилани. Пато трагичен, Касано - опита, но нямаше кой да му помогне.
"Не е вярно, че "Милан" няма плеймейкър. Кларънс, Боатенг какви са?"
Леле-мале-е-е...Ама ти сериозно ли?В кой от всичките си отбори Зеедорф е играл плеймейкър,та сега...Боатенг е всичко друго,но не и плеймейкър!Имам предвид човек на прецизния извеждащ пас,а не човек,мотаещ се в средата на терена и от време на време ритащ топката!
blue avalanche написа:daniel875 написа:blue avalanche написа:Пак казвам:"Милан НЯМА плеймейкър!!!"
Алегри,чу ли?
"Не е вярно, че "Милан" няма плеймейкър. Кларънс, Боатенг какви са?"
Леле-мале-е-е...Ама ти сериозно ли?В кой от всичките си отбори Зеедорф е играл плеймейкър,та сега...Боатенг е всичко друго,но не и плеймейкър!Имам предвид човек на прецизния извеждащ пас,а не човек,мотаещ се в средата на терена и от време на време ритащ топката!
Да говориш за Кларънс Зеедорф така е обида. Кевин Принс Боатенг не е типичен халф, но Алегри го налага като такъв миналия сезон, защото той е естествения заместник на холандеца. Има качества на голям футболист ганаеца, който ще става все по - добър в бъдеще време.
За толкова години в "Милан" имаше само един единствен класически плеймейкър, който беше върнат революционно от Анчелоти пред защитата, за да може да се правят мълниеносни контраатаки. Естествено става въпрос за Андреа Пирло.
Такива играчи обаче не се намират лесно. Не мисля, че Снайдер е такъв играч или който и да е друг. Това са си нападатели отвсякъде. Конструктор означава, който да вижда играта от разстояние.
Преди Пирло, Зеедорф, Кака и Гатузо в полузащита, като трима от тях имаха качества да подават голови пасове, но номер 21 беше над всички. Единствено Гатузо рушеше наистина играта.
Робен, Кака, Снайдер, Роналдиньо и т.н. не са плеймейкъри. Пирло е такъв. Истински, класически градивен полузащитник, който ще подаде голов пас от 40 метра.
С наличните футболисти спокойно можем да справим сполучливо. Важното е Алегри да престане с експериментите и играчите да покажат характер, а не да играят, както го направиха снощи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!