acmilan написа:Уникална глупост на Алегри.Миналата година какво направиха другите ни звезди срещу Реал,че не си спомням?Ако не беше Пипо,си ни биеха и на Сан Сиро.Уж Ибра винаги негодува,че е уморен,че няма заместник,а срещу световните грандове БАТЕ и Виктория пак ще се налага да играе.Пипо е велик футболист и друг такъв няма да се роди-убийствен хищник в наказателното поле!Колкото до коментарите на дребни душици в темата-това,което прави Пипо на тези години,всичките 70 гола в Европа,желанието му да играе,след като скъса връзки на 37 години,цялата му отдаденост на играта,всичко това трябва да предизвиква единствено уважение във всеки един нормален фен на футбола!Жив и здрав да е Пипо и Алегри да не се самозабравя,че след едно спечелено Скудето е станал голям треньор.Уважавам го и му се радвам,но не за първи път ме разочарова.Не ми е ясно само защо всички останали ветерани останаха(някои имат нулево влияние върху играта,колкото и да ги уважавам) и имат място в състава,а точно човекът,който ни е вадил в уникални ситуации в Европа няма място?Малко съм афектиран,но това решение не е правилно.
Естествено, че Пипо има място в групата за ШЛ, но Алегри и медицинският щаб на Милан знаят най-добре какво е неговото състояние. Няма да има полза от неговото присъствие, ако няма възможност да участва в мачовете.