Суперкупа на Италия: Милан - Интер 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Суперкупа на Италия: Милан - Интер

Мнениеот milan199440barca » 06 авг 2011 15:57

Слабо полувреме за Милан. Всъщност - трагично! Губим центъра и притежанието на топката, Дзамброта е на почивка. В неговата зона няма никакви атаки, а той не се включва напред. Интер отбелязаха от статично положение, но освен него не са създадоха други голови опасности, въпреки че комбинират по-добре помежду си. Общо-взето двата отбора правят "страхотна реклама" на италианския футбол. Дано второто полувреме е по-интересно и Алегри направи необходимите смени. Бомел, Гатузо и Seedorf на тези години и при тази влажност на въздуха няма как да са полезни. Fossa dei Leoni!!!
Последна промяна от milan199440barca на 06 авг 2011 16:01, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 авг 2011 15:58

Слабо полувреме,тромава халфова линия,Робиньо,който не знае къде се намира,най-добрият ни футболист на скамейката...Въпреки това,двете най-чисти положения в мача бяха за нас.Да влизат Пато и Касано и ще обърнем мача.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 авг 2011 16:02

Аз не знам какво трябва да се случи, за да изгонят ония рошавия ЛАЙНАР с номер 8 от вашите?! При фаула, от който стана гола имаше ДВА фаула за картон!!! А минута преди тва си получи първия! Ебати и малоумната история! Изобщо играете прекалено грубо, само фаулове и тва е!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 06 авг 2011 16:10

Cesc Fabregas написа:Аз не знам какво трябва да се случи, за да изгонят ония рошавия ЛАЙНАР с номер 8 от вашите?! При фаула, от който стана гола имаше ДВА фаула за картон!!! А минута преди тва си получи първия! Ебати и малоумната история! Изобщо играете прекалено грубо, само фаулове и тва е!

леко с ЛАЙНАРА-фамилията му е ГАТУЗО,калабриец,и е със лъвско сърце.......а това че ви разбива и рита зависи от рефера........и да не обиждаме един от великите футболисти,който играе със сърце,ръце,крака и много страст......... :)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 авг 2011 16:11

arekusanderu написа:
Cesc Fabregas написа:Аз не знам какво трябва да се случи, за да изгонят ония рошавия ЛАЙНАР с номер 8 от вашите?! При фаула, от който стана гола имаше ДВА фаула за картон!!! А минута преди тва си получи първия! Ебати и малоумната история! Изобщо играете прекалено грубо, само фаулове и тва е!

леко с ЛАЙНАРА-фамилията му е ГАТУЗО,калабриец,и е със лъвско сърце.......а това че ви разбива и рита зависи от рефера........и да не обиждаме един от великите футболисти,който играе със сърце,ръце,крака и много страст......... :)

И ако не внимавам, кво?! :lol: ГАТУЗО Е ПЪЛЕН ЛАЙНАР, СЕГА ДОВОЛЕН ЛИ СИ?! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 06 авг 2011 16:17

Cesc Fabregas написа:
arekusanderu написа:

И ако не внимавам, кво?! :lol: ГАТУЗО Е ПЪЛЕН ЛАЙНАР, СЕГА ДОВОЛЕН ЛИ СИ?! :lol:

не ти прави ЧЕСТ да обиждаш един футболист който е спечелил ВСИЧКИ отличия във футбола с екипа на Рейнджърс,Милан и Италия-ЗАСРАМИСЕ ако можеш... :o
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 авг 2011 16:21

Имаше фал преди гола ама съдията спи :evil:

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 06 авг 2011 16:28

опа 1-1,и мача върви към победа на Милан....
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 авг 2011 16:31

Интер колкото добри футболисти имат в атака, толкова са зле в защита... И двата отбора нямат шанс в "Европа" :|
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Jeff Ament 1912
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament 1912 » 06 авг 2011 16:31

Второто полувреме е за Милан...поведоха с 2:1.
Ботев Пловдив-99 Години Символ на Пловдив и Гордост на Тракия!
Изображение

Върни се в “Милан”