Втория мач срещу Реал беше абсолютно без значение (за тях). Ако искаме да спечелим ШЛ ще трябва да се изправим поне срещу единия от двата испански гранда (а като нищо и срещу двата) и в сериозен мач не виждам как Абате ще издържи срещу Роналдо, Ди Мария или Вия. Иначе за в Италия е добре, справя се.
Срещу Тотнъм голямата глупост май беше на Йепес, но и за Бонера мнението ми е крайно негативно. Според мен има как да се дават повече шансове на Дидак-на европейското за младежи показа страхотни качества, а Абате за мен е по-добър като халф, отколкото като бек.
Да го поставим така-от цялата защита на Милан, кой според вас може да се впише в отборите от топ 5 на Европа в момента? И да заиграе като титуляр без проблем. Според мен-единствено Тиаго, другите най-много за резерви биха ги взели. И мислите ли, че с тази защита можем да вземем ШЛ. Аз не.
Audi Cup 2011: Байерн Мюнхен - Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Audi Cup 2011: Байерн Мюнхен - Милан
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- milan199440barca
- Контакти:
rhaegar написа:Втория мач срещу Реал беше абсолютно без значение (за тях). Ако искаме да спечелим ШЛ ще трябва да се изправим поне срещу единия от двата испански гранда (а като нищо и срещу двата) и в сериозен мач не виждам как Абате ще издържи срещу Роналдо, Ди Мария или Вия. Иначе за в Италия е добре, справя се.
Срещу Тотнъм голямата глупост май беше на Йепес, но и за Бонера мнението ми е крайно негативно. Според мен има как да се дават повече шансове на Дидак-на европейското за младежи показа страхотни качества, а Абате за мен е по-добър като халф, отколкото като бек.
Да го поставим така-от цялата защита на Милан, кой според вас може да се впише в отборите от топ 5 на Европа в момента? И да заиграе като титуляр без проблем. Според мен-единствено Тиаго, другите най-много за резерви биха ги взели. И мислите ли, че с тази защита можем да вземем ШЛ. Аз не.
Аз коментирам само наличните футболисти на Милан. Кой може да заиграе в Реал или Барселона? Не знам. Но съм сигурен, че защитата на Милан, дори и в този си вариант не отстъпва по нищо на защитата на испанските грандове. Да не казвам по-голяма дума. Барселона се "брани" с притежанието на топката и силната си халфова линия, Реал също изповядват нещо подобно. За ШЛ ще ни е трудно каквито и футболисти да вземем. Защото поколението в Италия е много слабо. Та националният отбор на Италия прилича на някаква карикатура. В момента испанците имат силно поколение и затова са на върха. По стъпките им вървят и в Германия. В началото на 90-те имаше футболисти като Малдини, Барези, Донадони, Масаро, Костакурта, Албертини, Баджо, Виали, Дзола и т.н и т.н. И логичното се случи - Италия на Финал в САЩ 94-а и силно представяне на клубовете в Европа.
Ситуацията в периода 2003 - 2007 бе подобна. Малдини (все още), Амброзини, Гатузо, Пирло, Индзаги бяха в разцвета на кариерите си. Логично - Италия световен шампион, Милан - шампион на Европа. Няма как да се спечели ШЛ, ако няма силни италиански футболисти сред титулярите. Ако ще и 11 звезди от Аржентина и Бразилия да наредят в състава.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Марсело > Тайво (все още)
Карвальо = Неста, да речем
Пепе = Тиаго
Рамос > Абате
Абидал > Тайво (също все още)
Пуйол = Неста
Пике > Тиаго (с малко, но е по-добър)
Алвес > Абате
Евра > Тайво
Фърдинанд = Неста
Видич = Тиаго
Рафаел = Абате
А.Коул > Тайво
Тери > Неста
Луиз < Тиаго
Иванович > Абате
Горе-долу така стоят нещата за мен.
С Интер няма какво да се сравнява, тяхната защита е умряла риба в момента.
Пепе = Тиаго
Рамос > Абате
Пуйол = Неста
Алвес > Абате
Евра > Тайво
Фърдинанд = Неста
Видич = Тиаго
Рафаел = Абате
А.Коул > Тайво
Тери > Неста
Луиз < Тиаго
Иванович > Абате

- milan199440barca
- Контакти:
rhaegar написа:Марсело > Тайво (все още)
Пепе = Тиаго
Рамос > Абате
Пуйол = Неста
Алвес > Абате
Евра > Тайво
Фърдинанд = Неста
Видич = Тиаго
Рафаел = Абате
А.Коул > Тайво
Тери > Неста
Луиз < Тиаго
Иванович > Абате
За Марсело и Алвеш съм съгласен, за централните на Барселона и Реал - не. Те, реално, не са поставени под напрежение в голяма част от мачовете, защото противникът не владее топката. Ако си спомниш мача Милан - Барселона на "Сан сиро", който завърши 1-0 с гол на Шева, ще видиш колко са силни централните на Барселона преди да се развихрят Шави и Иниеста. В ответния мач Шева пак вкара след атака през центъра, но после ни обърнаха и Роналдиньо вкара в 88-а минута (примерно), беше в края на мача. На полуфинала го видяхме пак Пуйол. Не искам да коментирам редовността на гола, но ситуацията е факт.
На Евра най-добрите му години минаха. Видич и Рио са силни. Аз също ги харесвам.
А. Коул е слаб. Тук не коментирам дали е по-добър от Тайво, защото съм гледал само един мач на Тайво, но определено не съм съгласен, че Тери е по-добър от Неста.
От Реал и Барселона отстъпваме в халфовата линия и нападението. Това ми е мнението. Пато трябва да получи кредит на доверие поне още 2-3 години, защото в момента е на 21-а години, а Шевченко дойде на 23 в Милан.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Пике за мен е в топ5 на централните защитници в Европа. За това го слагам малко над Тиаго в момента. Пуйол прави глупости, но ги приравних с Неста, с оглед на това, че са на горе-долу на едни години и най-доброто вече е зад гърба им. Същото е и за Карвальо, но той още е класа-вижда се, че крепи защитата на Реал. Може би дава най-доброто от себе си за Моу, но така или иначе-направи много силен сезон.
Ашли е над Тайво за момента главно заради опита си в ЕКТ и в наистина напечени мачове в Прем-преди година беше един от най-добрите за дубъла на Челси. Същото мисля и за Евра-вярно, последния сезон не му беше екстра класа, но по принцип е много силен.
Рио вече е нафталин, с тия контузии, не мисля, че вече е този защитник от преди 3-4 сезона. Тери съм го сложил над Неста, понеже е малко по-млад и има два сезона по-силен футбол "в запас". И е доста-по-напред във физиката.
Ашли е над Тайво за момента главно заради опита си в ЕКТ и в наистина напечени мачове в Прем-преди година беше един от най-добрите за дубъла на Челси. Същото мисля и за Евра-вярно, последния сезон не му беше екстра класа, но по принцип е много силен.
Рио вече е нафталин, с тия контузии, не мисля, че вече е този защитник от преди 3-4 сезона. Тери съм го сложил над Неста, понеже е малко по-млад и има два сезона по-силен футбол "в запас". И е доста-по-напред във физиката.

Не че съм пристрастен,но Тиаго е най-добрият защитник в света към този момент,според мен.Колкото до Абате,момчето изигра много добър сезон,беше постоянен и в двете фази на играта,справи се във всички важни мачове-Реал,Тотнъм,Интер,Наполи и т.н.Не виждам никаква причина за промяна на десния бек.Като цяло титулярната ни защита е много добра и отговаря на целите на отбора,но няма добри резерви.Проблемите са в средата на терена,не в защита или атака.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.