Ще бие ли Милан довечера.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Ще бие ли Милан довечера.
Довечера е едно от най-големите дербита,да не кажа най-голямото на Италия - Милан-Ювентус . Как смятате ще победи ли Милан или раненият Ювентус има сили да вземе нещо от мача ?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Re: Ще бие ли Милан довечера.
по добре не,че да може Раниери да си отиде.Време е за промяна.При победа може да се отърве пак като Кокала.Все едно една майка ги е раждала.Forza juve

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
-
- Контакти:
Ако Милан победи Юве, Старата Госпожа се сбугува за второто място, даващо директно класиране в групите на ШЛ. Мисля, че след издънките на Биянконерите от няколко кръга е време да победят росонелите. Моята прогноза е 1:2 за гостите.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Надявам се да бие. 3:1 ми харесва... дано!
- Canaries front
- Контакти:
ЛЕВСКАРКА написа:Ако Милан победи Юве, Старата Госпожа се сбугува за второто място, даващо директно класиране в групите на ШЛ. Мисля, че след издънките на Биянконерите от няколко кръга е време да победят росонелите. Моята прогноза е 1:2 за гостите.
Според мен тя се сбогува отдавна със второто място,май по-големия им проблем е обаче Раниери. Дано го изгонят защото силен Юве означава силен Милан .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
ЛЕВСКАРКА написа:Ако Милан победи Юве, Старата Госпожа се сбугува за второто място, даващо директно класиране в групите на ШЛ. Мисля, че след издънките на Биянконерите от няколко кръга е време да победят росонелите. Моята прогноза е 1:2 за гостите.
Глупости, първите три отбора се класират директно за групите, така че на практика това дерби не е от никакво значение, освен престижа, разбира се.
- Levski4Ever
- Контакти:
Levski4Ever написа:X е мача. 1:1 точен.
Не е трудно да познаеш точният резултат при положение, че мачът е завършил!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!