Палермо - Милан(1/2 финал за купата на Италия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Палермо - Милан(1/2 финал за купата на Италия)
Не беше ли Палермо отборът, контузил Амброзини при онова 3:3 преди шест години, мисля, че беше три дни преди финала в Истанбул или пет бяха. Защото доколкото си спомням мачът се игра по изключение в петък, вдигна се голяма аларма, Милан водеше с два гола разлика, накрая мачът завърши наравно. Контузията на Масимо беше важна за финала в Турция.
daniel875 написа:Позорна загуба на россонерите. Обиден съм на някои хора от ръководството..
Викаш, Галиани вън, Берлускони и той. Аз отивам да опъвам плакати на "Меаца", идва ли някой с мен?
Просто отборът беше превъзбуден, включително и Алегри и се поддаде на еуфорията от титлата-нещо, което трябваше да бъде избегнато вчера и което трябваше да се случи на мача с Каляри. Все пак е разбираемо, донякъде. Макс е млад треньор, това му е първи сериозен успех, тук трябваше старите кучета да успокоят по-младите в отбора, които не бяха печелили нищо досега. Но предполагам и по-опитните също са били все още подвластни на радостта, защото тази титла е много емоционална за всеки, който е свързан с Милан.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:daniel875 написа:Позорна загуба на россонерите. Обиден съм на някои хора от ръководството..
Викаш, Галиани вън, Берлускони и той. Аз отивам да опъвам плакати на "Меаца", идва ли някой с мен?
Просто отборът беше превъзбуден, включително и Алегри и се поддаде на еуфорията от титлата-нещо, което трябваше да бъде избегнато вчера и което трябваше да се случи на мача с Каляри. Все пак е разбираемо, донякъде. Макс е млад треньор, това му е първи сериозен успех, тук трябваше старите кучета да успокоят по-младите в отбора, които не бяха печелили нищо досега. Но предполагам и по-опитните също са били все още подвластни на радостта, защото тази титла е много емоционална за всеки, който е свързан с Милан.
Обиден съм на хора от спортно - техническото ръководство, не на такива, които през годините са направили много за тима. Галиани и Берлускони могат да бъдат много хулени, обиждани и какво ли още не, когато тимът се провали, но ако не беше този дует, Милан нямаше да си върне славата от миналото, нямаше да стане най - успешният отбор в международен план. Все едно левскарите да плюем по Наско Сираков, че бил такъв, онакъв, само да го обиждаме, но човекът е направил и много хубави неща за сините.
Думата ми е повече за треньора и помощника Тасоти. Вторият е опитен човек, първият вече влезе в митологията на Милан с титлата този сезон, но точно сега е по - голямата отговорност. С този състав пак казвам титлата беше най - малкото, което трябваше да се спечели този сезон. Може би наистина, то се и видя, отборът все още е далеч от европейския връх, но беше способен да направи дубъл при правилно разчитане на титулярите за съответния мач. Притеснява ме, че Алегри може да се превърне повече в новия Дзакерони, отколкото Капело. Това няма как да не тревожи симпатизантите на Милан по света. Макар че при Дзак Милан определено беше съставен от посредствени играчи, а сега притежава повече класа. Но все пак недостатъчна за най - голямото.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!