Не съм съгласен онзи ден имаха 2-3 центрирания общо за целия мач тия от Тотнъм,а "звездите" им бяха обезличени и нямаха едно чисто голово положение.Много добре се справи защитата, макар и аз да съм на мнение, че трябват някои промени при бековете.south_division написа:Проблема на Милан не е Ибра или Пипо, а треньора Алегри. Този е тотален смешник, Анчелоти беше злато пред него. Вижте само какъв архаичен футбол играем. Само се сипе топката, кой от където я хване. Аз предпочитам да се загуби един сезон, но да се подмлади малко отбора. Онзи ден Ленън на леко тичане изпреварваше Янкуловски. И само той ли? Половината отбор е на преклонна възраст, и продължават да взимат играчи, които си спасяват кариерата с Милан.
Феноменът в Милан е Пипо, а не Ибра
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Феноменът в Милан е Пипо, а не Ибра
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Английските привърженици явно не знаят много неща. Манчестър, Тотмън, Ливърпул, Челси имат много повече възрастни играчи от Милан. Този сезон Милан намери прекрасния баланс между опит и младост. Милан има много млади и силни играчи, но просто са на няколко месеца, за да спечелят ШЛ. Догодина ще са големият фаворит, сигурно е. Защото през лятото ще има промени, ще се купят доста играчи и ще има сериозно мачкане на противниците.
А относно темата, нито Ибра, нито Пато могат да заместят Пипо. Ибрахимович е много силен играч, може да реши всеки шампионатен мач. Той е гений на националните първенства. В Европа обаче е друго. Измисленият футболист Пато за нищо не става. Да го вземат Челси и да се свършва. Аман от такива лекета. Това човече не искам да го виждам в отбор като Милан. Да играе своя смешен футбол в Челси, в Бразилия, някъде другаде. Той не става за голям футбол.
На Милан му трябва нападател, но не Пато, Ибрахимович трябва да остане, трябва му нов човек. Трябва му Форлан може би. Или Кавани. Такива играчи ще направят отбора различен в атака. Тези хора искат да играят в голям клуб и ще се справят, защото не са лекета.
А относно темата, нито Ибра, нито Пато могат да заместят Пипо. Ибрахимович е много силен играч, може да реши всеки шампионатен мач. Той е гений на националните първенства. В Европа обаче е друго. Измисленият футболист Пато за нищо не става. Да го вземат Челси и да се свършва. Аман от такива лекета. Това човече не искам да го виждам в отбор като Милан. Да играе своя смешен футбол в Челси, в Бразилия, някъде другаде. Той не става за голям футбол.
На Милан му трябва нападател, но не Пато, Ибрахимович трябва да остане, трябва му нов човек. Трябва му Форлан може би. Или Кавани. Такива играчи ще направят отбора различен в атака. Тези хора искат да играят в голям клуб и ще се справят, защото не са лекета.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- aisogludingfioler
- Контакти:
Милан подмладиха значително отбора си този сезон. Спомнете си миналата година какво беше... А Ибра е мега прехвален нападател, който където и да отиде нищо не прави в Европа. Показа го в Аякс, в Юве, в Интер и сега в Милан. В Барселона имаше шанса да стигне по-далеч, но около тебе като са Шави, Меси и прочие няма как да не стигнеш.
Правилно постъпиха Моуриньо и после Гуардиола, че го разкараха. Просто във важните мачове никакъв го няма. Не знам защо дори го сравнявате с Индзаги, който е легенда, а босненеца е нищо.

Правилно постъпиха Моуриньо и после Гуардиола, че го разкараха. Просто във важните мачове никакъв го няма. Не знам защо дори го сравнявате с Индзаги, който е легенда, а босненеца е нищо.
Че Ибра е далеч от топ-нападателите, отдавна се знае.Но защо го сравняват с Индзаги? Че те двамата са толкова различни, че няма накъде повече.
Пипо е реализатор.На върха на атаката.Първи нападател.
Ибрахимович е целувач на емблеми, който може да играе само втора цигулка.
По-добре да пуска Пато.За когото не съм съгласен с колегата над мен.Откъде разбра, че не става след като е само на 21, показва много добри игри и както е известно един нападател се чуства най-добре в периода 26-30 години?[offtopic]И не ми отговаряй.Не искам да слушам глупави сравнения м/у момче на 21 и Ван Бастен или Индзаги.[/offtopic]
Пипо е реализатор.На върха на атаката.Първи нападател.
Ибрахимович е целувач на емблеми, който може да играе само втора цигулка.
По-добре да пуска Пато.За когото не съм съгласен с колегата над мен.Откъде разбра, че не става след като е само на 21, показва много добри игри и както е известно един нападател се чуства най-добре в периода 26-30 години?[offtopic]И не ми отговаряй.Не искам да слушам глупави сравнения м/у момче на 21 и Ван Бастен или Индзаги.[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Пипо Индзаги е легенда на световния футбол,втори най-добър реализатор в историята на европейските клубни турнири,като има възможност да стане и първи,след като се възстанови от контузията,има 16 гола в елиминации в Шампионската лига,спечели две Шампионски лиги,игра още един финал,полуфинал,четвъртфинал.Не може да има база за сравнение с Ибрахимович.Босненският швед действително направи много за Милан в първенството,уважавам го,както всеки един футболист на любимия ми отбор.Само че на него в Шампионската лига очевидно не може да се разчита.Играе десетина години вече в този турнир и само в Барса,където около него има най-добрите халфове в света,успя да вкара 3 гола в елиминации...Не съм съгласен с нападките към Пато от страна на един потребител,писал в тази тема.Патока има 50 гола в Серия А,а е едва на 21 години,за мен,той е най-добрият млад футболист в света.Той категорично е бъдещето на Милан.Колкото до Робиньо-помага за победите в първенството,има своя принос за първото ни място към този момент,но не го виждам като основен футболист,ако искаме да си върнем доминацията в Шампионската лига.Евентуалното завръщане на Кака ще е най-добрият трансферен ход през лятото.Именно той е липсващият елемент в състава.Вече имаме млад и качествен халф в лицето на Кевин-Принс Боатенг,който видимо освежи халфовата линия,но липсващото звено е атакуващ халф,който да е свръзка между средата на терена и атаката.Такъв се опитва да играе Робиньо,понякога Касано или Пато,но те са леки нападатели,а не атакуващи халфове,които могат да тръгнат от центъра,да минат един-двама противници,да задържат топката,да дават последния пас преди гола,Касано може да прави този пас,но отстъпва в другите нужни компоненти за този пост.Рикардо трябва да се завърне у дома 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.