Тотнъм - Милан 0:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Тотнъм - Милан 09.03.2011 21:45
Въпреки страхливата игра на Тотнъм и слабия мач, който гледахме, се радвам, че Тотнъм продължи, но с такава игра не могат да очакват нов успех ако се паднат с някой от топ отборите. Имат шанс срещу класиралите се вече Шалке 04 и Шахьтор, срещу другите два английски тима в турнира(ако и Ман Ю продължават след 0:0 с Марсилия), ще им е доста трудно в два мача, познават ги много добре, а срещу Барса по-добре да се надяват да не ги срещат. Байерн или Интер, единия отбор вече са го побеждавали, а Байерн срещат трудностти срещу английските отбори по традиция в евротурнирите и също така не се намират във формата от миналия сезон, така че ако си подобрят играта Тотнъм имат някакъв шанс, също така и срещу Реал М, ако предположим, че продължат след по-добрия резлтат в първия мач на Стад Жерлан срещу Лион. Но от това, което видях от Тотнъм в тоя мач, просто с такава игра в домакински мач ще им е невъзможно да отстранят, който и да е съперник на 1/4 финал, стилът на Тотнъм винаги е бил да атакува най-вече в домакинските мачове и до скоро бях на мнения, че са способни да победят всеки един от отбор в света на техния стадион, но явно и тях ги е заразил прагматизмът в Шампионската лига...определено ще трябва да разчитат на домакинския мач от 1/4 финала, така че да се надяваме тогава да видим позната игра на Тотнъм, когато играе на своя стадион.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
- Контакти:
Милан може да има отбор догодина.Доста са новите играчи и им трябва време.Според мен в тима има голям потенциал.
- Локомотив1926
- Контакти:
Еурелио Гомеш и Уилям Галас са играчи на мача според мен .
Re: Хари Реднап да си подаде оставката
А какво стана с "целта оправдава средставата"? Това за 98% от отборите и треньорите по света важи с пълна сила!
Ако Реднап трябва да си даде оставката след мача на Тотнъм тази вечер, то какво да кажем за Венгер?! Че НИКОГА Арсенал не са играли с 10 човека отзад, но ето, че и това видяхме![/quote]
Барцилона на 2-рия си КЕШ 2006 бавише играта последните минути, пак с човек повече срещу Арсенал, последните 5 минути си я подаваше в собствената половина, така че и Пръца не може да е пример
[/quote]
Поне Барса владееше топката и играеше с нея, а не да седи и да гледа мача от терена, къ както го правеха Арсенал снощи!
За първото полувреме колко беше владеенето на топката? 90 на 10 процента в полза на Барса?
[/quote]
Ти къф си забавен не е истина истински Къци
Честито на Тотнам и късмет в жребия
Ако Реднап трябва да си даде оставката след мача на Тотнъм тази вечер, то какво да кажем за Венгер?! Че НИКОГА Арсенал не са играли с 10 човека отзад, но ето, че и това видяхме![/quote]
Барцилона на 2-рия си КЕШ 2006 бавише играта последните минути, пак с човек повече срещу Арсенал, последните 5 минути си я подаваше в собствената половина, така че и Пръца не може да е пример

Поне Барса владееше топката и играеше с нея, а не да седи и да гледа мача от терена, къ както го правеха Арсенал снощи!
За първото полувреме колко беше владеенето на топката? 90 на 10 процента в полза на Барса?

Ти къф си забавен не е истина истински Къци

Честито на Тотнам и късмет в жребия

жалко но милан бяха по добрите и ги изтърваха 

WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД
-
- Контакти:
tatusindo написа:Мисля,че акцентира на това - топчийте
Може, моля за извинение снощи ми се спеше и съм искал да напиша шпорите

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995