BlueRadiotherapist написа:Santiago Munezz написа:Победа за Милан.Трябва да се отърсим от двете поредни равенства с една хубава победа с 2 или 3 гола срещу Парма а и за малко самочувствие преди Тотнъм.
Ето с такива любими отбори не бях срещал никого.Аз също съм левскар,или както ни наричат-говеда-блъскам във фитнеса за да не ги разочаровам чорбарчетата![]()
![]()
Другите отбори на които симпатизирам са Милан и Челси.Милан ги харесвам още от 1987 когато Гулит взе златната топка и натупаха Наполи на наркоманчето в Серия А,а Челси ги харесвам също от тогава,защото името им звучеше доста добре
![]()
![]()
.По него време нямаше как да се гледа Премиършип и единствено за Англия се слушаха крайните резултати по Хоризонт,а по-късно излезе вестник Албион.Дори не съм очаквал,че така ще се развият като клуб.
Радвам се че има и други със същата комбинация от отбори.![]()
![]()
![]()
Що се отнася до мача-с Парма играем успешно 4-1.
Че то и аз съм от същите отбори, само че за Милан от около 1992, а за Челси от 1996.
За мача-тука наистина нямаме право на грешка, победата е задължителна. По сметките на Алегри ни трябват десетина победи до края за титла, само че на нас трудните мачове още не са почнали, а ние пропиляхме половината аванс. Затова убедителна победа, да се натрупа и малко самочувствие. Стига с тия мъки с по един гол разлика.