Берлускони готви сензационен трансфер в Милан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lestat33
Контакти:

Re: Берлускони готви сензационен трансфер в Милан

Мнениеот lestat33 » 03 дек 2010 07:26

SANSIRO7 написа:Берлускони единствения трансфер който трябва да направи е да продаде Милан на някой на който му се занимава, че станахме за смях последните 3 години.

Ти явно си малоумен или нищо не разбираш от Милан.Този човек е направил всичко най- във футбола като президент на футболен клуб.Този човек обича футбола и никога няма да се откаже от Милан.Станали сме за смях пишеш.Не може постоянно да сме ние ,трябва да се радват и други.Не пиши повече коментари във форума на Милан ти си футболен инвалид.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 дек 2010 23:47

lestat33 написа:
SANSIRO7 написа:Берлускони единствения трансфер който трябва да направи е да продаде Милан на някой на който му се занимава, че станахме за смях последните 3 години.

Ти явно си малоумен или нищо не разбираш от Милан.Този човек е направил всичко най- във футбола като президент на футболен клуб.Този човек обича футбола и никога няма да се откаже от Милан.Станали сме за смях пишеш.Не може постоянно да сме ние ,трябва да се радват и други.Не пиши повече коментари във форума на Милан ти си футболен инвалид.

Момко лекувай се , а не ми обяснявай къде да пиша. Ти да не си кука някаква? Мене другите не ме интересуват дали ще се радват или не, интересува ме Милан. Берлускони последните 3 години остави отбора на самотек.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 11 дек 2010 20:36

Със сигурност няма да е играч под 30г. :mrgreen:

Върни се в “Милан”