Може ли Ибрахимович да замени пълноценно Пипо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Може ли Ибрахимович да замени пълноценно Пипо?

Мнениеот daniel875 » 21 ное 2010 09:43

Въпросът ми е точно за Ибрахимович и Пипо, защото Пато е едно голямо бразилско лигавне, което не мога да го трая повече в Милан. Те тези бразилци срама нямат вече. Всичките им футболисти за един чеп за зеле не стават. Роналдиньо - диджеят Пато - философът - това не са играчи за отбор от ранга на Милан. И докато за първия не ми е приятно да го кажа с оглед на това, което притежаваше някога, то Патока с нищо не е доказал, че е нещо кой знае какво.
Ибрахимович и той не се доказал общо взето с нищо в големите мачове, но поне има манталитета на шампион. Където и да е бил, винаги е ставал първенец - дали заради играта на тимовете му на терена, дали заради съдийския фактор.
Просто се съмнявам, че Пато има и желанието да се превърне в играч като Пипо, да е толкова полезен за Милан. Той все мисли по време на травми за поредния си бъдещ трансфер. Боклук!
Навремето Роналдо се промени, когато дойде в Милан. Пак мислеше за пари, за слава, за много неща, но мислеше и за клуба. Този човек стана малко по - друг в Милан. Надявам се, че Ибрахимович поне малко ще претърпи промяна в международен план, защото ШЛ не е "кауза пердута" през този сезон.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 ное 2010 09:50

acmilan написа:
JohnnieWalker написа:Мноооого различен тип играчи ;)

Много точно ;) Напълно различни са и трудно може да се сравняват.Пипо е легенда и такъв хищник пред гола,който да бъде уважаван и признавам от чужди и свои едва ли някога пак ще се роди.Просто има уникални футболисти със своя собствена аура,със свой собствен стил,който просто не се повтаря.И тук не става въпрос за най-добър,най-велик и т.н.,а уникален,останал в съзнанието на феновете с нещо неповторимо.Ибра в момента е най-добрият ни футболист и човекът,който дърпа отбора към титлата.Да,тя е все още много далеч,но без него,при контузени Пипо и Пато,с Роналдиньо,който не излиза от дискотеките,не ми се мисли къде щяхме да сме.С Бориело или Хунтелаар на негово място,щяхме да сме поне със 7-8 точки по-малко.В този смисъл,Ибрахимович е перфектен в Серия А,но в големите мачове в Шампионската лига лидерът през годините е бил винаги Пипо,а Шева и Кака бяха другите решаващи фигури за трите финала в периода 2003-2007.Не знам дали Златан ще успее да запълни тази наистина огромна празнина.Силно се надявам,че Пато ще спре с постоянните контузии и ще реализира огромния си потенциал.Робиньо също е интересен футболист,така че ще е трудно и на двата фронта,но пък шансовете не са никак лоши.

Пипо игра и в Юве, но това не му попречи да направят убийствен тандем с Дел Пиеро. Просто страхотен играч. Кога ли ще се намери точно такъв като него? Играчи от ранга на Роналдо, Меси, Кака не ги броя за чак толкова големи. Чисто и просто медийни звезди. Виж, Шевченко беше друга бира, винаги свиреха срещу него. Всеки допир, всяко измъкване зад отбраната, няма такова ощетяване от съдиите. И го малтретираха в Италия, какво ли не беше, но той затова е голям, защото въпреки всичко направи много за клуба. Така, че неговото предателство направо бледнее пред това на Кака.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 21 ное 2010 10:38

Успяхте да ме развеселите с тази тема :lol: :lol: Ибра е едно долно и алчно човече и може само да целува краката на Пипо. Това ми е най- омразния футболист, просто немога да го гледам. След 2 години може в Реал, Ман Сити или защо не в Рома да се озове. :evil:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 ное 2010 11:38

Ибрахимович бил такъв,бил онакъв,ама като вкара дузпата на Интер и гола вчера всички скачахте,нали?Я стига...Може и само една година да играе в Милан,но ако ги изкара до титлата и ШЛ,това прави ли го по-малко велик?Къде пише,че някой трябва да се пенсионира в един отбор,за да получи признание?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 ное 2010 11:58

bekono написа:Успяхте да ме развеселите с тази тема :lol: :lol: Ибра е едно долно и алчно човече и може само да целува краката на Пипо. Това ми е най- омразния футболист, просто немога да го гледам. След 2 години може в Реал, Ман Сити или защо не в Рома да се озове. :evil:

А като мине 35 години, може и на Герена или Армията да се появи :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 21 ное 2010 15:16

Аз лично не харесвам Златан малко по-малко от колкото не харесвам Пипо. Все пак и двамата са доказани имена. В момента именно шведа дърпа Милан напред.

Върни се в “Милан”