Сезонът за Пипо Индзаги приключи, може би и кариерата му

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Сезонът за Пипо Индзаги приключи, може би и кариерата му

Мнениеот JackPackage » 11 ное 2010 21:30

Дано се завърне, както колегата по-горе написа най-големия хищник в наказателното поле (можи би заедно с Рууууд) :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 11 ное 2010 21:39

Много жалко за Пипо. Една легенда на Милан да си отиде по този начин е недопустимо, но..... :|
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 ное 2010 21:45

Жалко за един от най-големите нападатели и днес :| ... Дано се възстанови и изиграе прощален сезон за Росонерите :)

Professore

Мнениеот Professore » 11 ное 2010 22:32

megan fox написа:Жалко за Пипо и за феновете на Милан. В Индзаги имаше още хляб и въпреки всичките си години можеше да даде още на росонерите!

Естествено,че може да даде!С/у Реал Мадрид,той беше най-добрият,просто внася друго настроение в отбора.На мен лично не ми се иска да приключва кариерата си по-този начин,просто не е справедливо,той е велик,един от любимците ми!Мисля,че и той го осъзнава,че неиска да завърши така кариерата си! ;)
Пожелавам му бързо оздравяване!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 11 ное 2010 23:10

Най-големият "хищник" ! Винаги направилното място, в правилния момент!
Голям!
Според мен ще се върне! Големите винаги намират начин да се върнат!

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 11 ное 2010 23:26

Той е най-големия той е не е Пипо Индзаги тое СУПЕР ПИПО оправяй се бързо брат да ме радваш още и още ! и дай боже да те видим отново в България ! ;) ;) ;) ;) Дори и на мач срещу Левски или Срещу Цска ;) а защо не и за ?

Потребителски аватар
andrei_arshavin
Контакти:

Мнениеот andrei_arshavin » 11 ное 2010 23:35

БАХТИ ТЪПОТО ТАКЪВ ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ ДА ПРИКЛЮЧИ ПО НАЙ-НЕЛЕПИЯ НАЧИН КАРИЕРАТА СИ..... АЗ СЕ НАДЯВАМ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ В ИГРА ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН...
ИЛИ ПЪК ДАЛИ ТОЧНО СЕГА НЕ Е МОМЕНТА ДА СЕ ОТКАЖЕ КОГАТО Е НА ВЪРХА ТЪКМО ПОДОБРИЛ РЕКОРДА НА ГЕРД МЮЛЕР(НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ Е НЕГО РЕКОРДА)
КАКВОТО И ДА СТАНЕ ПИПО ОСТАВА ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НА СВОИТЕ ФЕНОВЕ!!!
е-е-е-е-един е-е-е-един единствен на светаааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 ное 2010 00:50

[center]Индзаги: Това няма да е краят за мен[/center]

Нападателят на Милан Филипо Индзаги обяви, че няма да слага край на кариерата си, макар да му предстои операция на връзки на коляното, която ще го извади от терените за шест месеца.

„В живота и във футбола е така. В една минута играеш и се бориш, в следващата държиш коляното в ръцете си,” сподели голмайсторът пред официалния сайт на клуба. „В следващата минута се оглеждаш около себе си. А първото, което видях, бяха моите фенове. Благодаря ви. Много се развълнувах от отношението на всички.”

„Дълбоко в себе си всички ние знаем, че ще бъде много трудно да се върна, но няма да се откажа. Ще направя всичко, повярвайте ми, за да не бъде това краят. Вашата сила и енергия ще ми помогнат,” обясни още Индзаги.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=168611

Toва са отлични новини за феновете на футбола, дори и за тези, които не са фенове на Милан.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 12 ное 2010 06:55

Дано това не е края на една легенда в световния футбол. ГРАНДЕ ПИПО :!:
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Индзаги: Това няма да е краят за мен

Мнениеот JohnnieWalker » 12 ное 2010 07:18

Велик си Пипо !
Един човек, който никога не се предава !
Нападателят на Милан Филипо Индзаги обяви, че няма да слага край на кариерата си, макар да му предстои операция на връзки на коляното, която ще го извади от терените за шест месеца.

„В живота и във футбола е така. В една минута играеш и се бориш, в следващата държиш коляното в ръцете си,” сподели голмайсторът пред официалния сайт на клуба. „В следващата минута се оглеждаш около себе си. А първото, което видях, бяха моите фенове. Благодаря ви. Много се развълнувах от отношението на всички.”

„Дълбоко в себе си всички ние знаем, че ще бъде много трудно да се върна, но няма да се откажа. Ще направя всичко, повярвайте ми, за да не бъде това краят. Вашата сила и енергия ще ми помогнат,” обясни още Индзаги.

Върни се в “Милан”