Сезонът за Пипо Индзаги приключи, може би и кариерата му
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Сезонът за Пипо Индзаги приключи, може би и кариерата му
Дано се завърне, както колегата по-горе написа най-големия хищник в наказателното поле (можи би заедно с Рууууд) 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- bekono
- Контакти:
Много жалко за Пипо. Една легенда на Милан да си отиде по този начин е недопустимо, но..... 

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Жалко за един от най-големите нападатели и днес
... Дано се възстанови и изиграе прощален сезон за Росонерите 

-
megan fox написа:Жалко за Пипо и за феновете на Милан. В Индзаги имаше още хляб и въпреки всичките си години можеше да даде още на росонерите!
Естествено,че може да даде!С/у Реал Мадрид,той беше най-добрият,просто внася друго настроение в отбора.На мен лично не ми се иска да приключва кариерата си по-този начин,просто не е справедливо,той е велик,един от любимците ми!Мисля,че и той го осъзнава,че неиска да завърши така кариерата си!

Пожелавам му бързо оздравяване!
Най-големият "хищник" ! Винаги направилното място, в правилния момент!
Голям!
Според мен ще се върне! Големите винаги намират начин да се върнат!
Голям!
Според мен ще се върне! Големите винаги намират начин да се върнат!
Той е най-големия той е не е Пипо Индзаги тое СУПЕР ПИПО оправяй се бързо брат да ме радваш още и още ! и дай боже да те видим отново в България !
Дори и на мач срещу Левски или Срещу Цска
а защо не и за ?

- andrei_arshavin
- Контакти:
БАХТИ ТЪПОТО ТАКЪВ ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ ДА ПРИКЛЮЧИ ПО НАЙ-НЕЛЕПИЯ НАЧИН КАРИЕРАТА СИ..... АЗ СЕ НАДЯВАМ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ В ИГРА ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН...
ИЛИ ПЪК ДАЛИ ТОЧНО СЕГА НЕ Е МОМЕНТА ДА СЕ ОТКАЖЕ КОГАТО Е НА ВЪРХА ТЪКМО ПОДОБРИЛ РЕКОРДА НА ГЕРД МЮЛЕР(НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ Е НЕГО РЕКОРДА)
КАКВОТО И ДА СТАНЕ ПИПО ОСТАВА ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НА СВОИТЕ ФЕНОВЕ!!!
ИЛИ ПЪК ДАЛИ ТОЧНО СЕГА НЕ Е МОМЕНТА ДА СЕ ОТКАЖЕ КОГАТО Е НА ВЪРХА ТЪКМО ПОДОБРИЛ РЕКОРДА НА ГЕРД МЮЛЕР(НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ Е НЕГО РЕКОРДА)
КАКВОТО И ДА СТАНЕ ПИПО ОСТАВА ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НА СВОИТЕ ФЕНОВЕ!!!
е-е-е-е-един е-е-е-един единствен на светаааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа
[center]Индзаги: Това няма да е краят за мен[/center]
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=168611
Toва са отлични новини за феновете на футбола, дори и за тези, които не са фенове на Милан.
Нападателят на Милан Филипо Индзаги обяви, че няма да слага край на кариерата си, макар да му предстои операция на връзки на коляното, която ще го извади от терените за шест месеца.
„В живота и във футбола е така. В една минута играеш и се бориш, в следващата държиш коляното в ръцете си,” сподели голмайсторът пред официалния сайт на клуба. „В следващата минута се оглеждаш около себе си. А първото, което видях, бяха моите фенове. Благодаря ви. Много се развълнувах от отношението на всички.”
„Дълбоко в себе си всички ние знаем, че ще бъде много трудно да се върна, но няма да се откажа. Ще направя всичко, повярвайте ми, за да не бъде това краят. Вашата сила и енергия ще ми помогнат,” обясни още Индзаги.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=168611
Toва са отлични новини за феновете на футбола, дори и за тези, които не са фенове на Милан.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Дано това не е края на една легенда в световния футбол. ГРАНДЕ ПИПО 

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
- JohnnieWalker
- Контакти:
Индзаги: Това няма да е краят за мен
Велик си Пипо !
Един човек, който никога не се предава !
Нападателят на Милан Филипо Индзаги обяви, че няма да слага край на кариерата си, макар да му предстои операция на връзки на коляното, която ще го извади от терените за шест месеца.
„В живота и във футбола е така. В една минута играеш и се бориш, в следващата държиш коляното в ръцете си,” сподели голмайсторът пред официалния сайт на клуба. „В следващата минута се оглеждаш около себе си. А първото, което видях, бяха моите фенове. Благодаря ви. Много се развълнувах от отношението на всички.”
„Дълбоко в себе си всички ние знаем, че ще бъде много трудно да се върна, но няма да се откажа. Ще направя всичко, повярвайте ми, за да не бъде това краят. Вашата сила и енергия ще ми помогнат,” обясни още Индзаги.
Един човек, който никога не се предава !