Не беше точно така, но както и да е. Все пак ако не беше първия гол, нямаше да има втори, нямаше да има превъзходство за испанците, но това е не чак толкова важно. По - важното е, че ние тук си говорим за мафия, както казах, а в Европа си я има повсеместно. Една година ще е за един тим, друга година за друг. При толкова много инвестиции от страна на Реал е нормално да ги побутват тази година. Въпросът е дали това малко или много ще помогне. За мен те са сред най - големите фаворити, но не мисля, че ще спечелят. Времето ще покаже кой крив и кой прав.
И все пак не е хубаво случката от снощи да се повтаря. Не е хубаво. Ако от ръководството на Милан нищо не казаха и няма да кажат, защото това е един много голям клуб, то други много е вероятно да възразят. Вече достатъчно го коментирахме, че не е нормално.
Гледаме напред. Важното е човек да не се връща и съжалява за миналото. Групата още от самото начало е изключително тежка. Но силните отбори се каляват в такива битки.
Как може португалец да свири мача с Реал Мадрид?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Как може португалец да свири мача с Реал Мадрид?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Даниеле, за какво побутване на Реал говориш,след като от шест години не можем да минем осминафинал в Европа. Спрете вече с тези световни конспирации, миналата година бяхте по-добри и ни бихте, тази нещата се промениха и беше нашия ред. Никой от ръководството на Милан не се оплакал от съдията, вие тук,търсите под вола теле.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Даниеле, за какво побутване на Реал говориш,след като от шест години не можем да минем осминафинал в Европа. Спрете вече с тези световни конспирации, миналата година бяхте по-добри и ни бихте, тази нещата се промениха и беше нашия ред. Никой от ръководството на Милан не се оплакал от съдията, вие тук,търсите под вола теле.
Чак да сме били много по - добри миналата година, хайде недей. Играчите на "Реал" Мадрид от доста години реално са най - добрите в света, но просто нямате треньор. Това е истината. Не че и Моуриньо е кой знае какво. Признавам Дел Боске, признавам Капело, признавам Шустер. Изобщо доста от треньорите на тима са си класа, но специално за мен Моуриньо никога не е бил нищо особено и ще си остане такъв. Не се дразни. Като се сетя как спечели съдийски двете си КЕШ, както и много други трофеи, просто няма как да го признавам. За разлика от "Интер", "Реал" има много добри, даже отлични играчи. Но това не значи титла нали?
Та да се повторя, миналата година просто победихме, защото бяхме страшно надъхани в мача, защото бяхме много ефективни, което не е маловажно, защото Роналдо не игра. Имахме малко повече шанс.
Отделен въпрос е, че ако Роналдо бъде опазен както трябва, на "Галактикос" ще му е много трудно. Твърде много се разчита на него, а той не е чак толкова добър играч. Всички големи играчи са симуланти, спор няма, но Кристиано прекалява.
Стига сме коментирали съдията. И все пак не си ли съгласен, просто като обективно мнение, че всяка година се избира един отбор и му се свири малко и много до финала. Аз не мисля, че казвам лъжа. Ако се поразровиш в историята, ще видиш ужасяващи неща, свързани с всички големи тимове. Ще видиш, че се окаже, че май нямат спечелен честно трофей. Но ние си ги харесваме.
Нашата работа е да си поддържаме отборите, да ги коментираме и това е. Честно казано, чуждите отбори не заслужават особено внимание или любов, защото те са чужди. Не знам за теб, но аз разсъждавам така. Аз съм си най - вече левскар.
Само "Левски"!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- UNBEATABLE
- Контакти:
Леле какви глупости са се изписали тук, не е истина! Малко късно пиша, ама имате късмет, че сега засякох темата ...
Не знам за съдията дали е виновен но Франко има вина сигорен съм....(И вие започнахте като Феновете на Барса) ако не е съдията,то е слънцето,другите са играли грубо...Даниеле аз не харесвам Роналдо като цяло но ти да ми кажеш,че не е голям играч......................И не знам но ако в Милан не го опазят ще им бъде трудно в Италия
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
- UNBEATABLE
- Контакти:
Я сега, защо не говорите за съдий, след като ви зачетоха гол от 1,5м засада?