Рийкард, треньор на Милан?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- smash_the_reds
Re: Рийкард, треньор на Милан?
Да бе ,обърках май ,ами все Милан изатова.Съжелявам acmilan -това не беше за теб! 

stg333 написа:не става, той е прекалено млад на фона на играчите в Милан
Разликата в годините на Анчелоти и Рийкард е 3 или 4 години, така че това не е аргумент.
- smash_the_reds
Току що поставиха ултиматум на Анчелоти.Значи до края на сезона ще е той,както и прдположих по-рано!
Анчелоти с ултиматуим - финишира трети или си тръгва
Сагата около треньорския пост в Милан продължава да взима нови обрати, след като засипвания с критики Карло Анчелоти получи ултамитум от вицепрезидента на клуба, Адриано Галиани.
Gazzetta dello Sport цитира гологлавият бос, който е заявил пред изданието, че Анчелоти ще остане на поста само ако успее да класира „росонерите" на трето място в крайното класиране на Серия А.
Ако все пак напусне „Сан Сиро", слуховете пращат италианския наставник в лондонския Челси, където мениджърския пост в клуба ще бъде овакантен след оттеглянето на Гуус Хидинк след края на сезона.
В момента Милан заема третата позиция в Серия А с 48 точки от 26 изиграни кръга, с две повече от Фиорентина и три от Дженоа.
Сагата около треньорския пост в Милан продължава да взима нови обрати, след като засипвания с критики Карло Анчелоти получи ултамитум от вицепрезидента на клуба, Адриано Галиани.
Gazzetta dello Sport цитира гологлавият бос, който е заявил пред изданието, че Анчелоти ще остане на поста само ако успее да класира „росонерите" на трето място в крайното класиране на Серия А.
Ако все пак напусне „Сан Сиро", слуховете пращат италианския наставник в лондонския Челси, където мениджърския пост в клуба ще бъде овакантен след оттеглянето на Гуус Хидинк след края на сезона.
В момента Милан заема третата позиция в Серия А с 48 точки от 26 изиграни кръга, с две повече от Фиорентина и три от Дженоа.

Той и да успее надали следващия сезон ще е по различен! Това се повтаря вече, няколко сезона! Необходимо е свежа кръв, нов подход!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
smash_the_reds написа:Току що поставиха ултиматум на Анчелоти.Значи до края на сезона ще е той,както и прдположих по-рано!
В такъв случай по-добре да сме четвърти. Да го махат Анчелоти, да слагат друг теньор и догодина да сме там където ни е мястото, на върха в Европа и света.
Рийкард е много слаб вариант за треньор. Той беше уволнен от Барса, по дяволите! Пък там как омаца положението, не е истина... Заради тъпоумието му от клуба си заминаха млади каталунски кадри, като Шави и Фабрегас...

Татко Карло трябва да си ходи, не той т5рябваше да си е отишъл отдавна, но както и да е! Рийкард споредм мен няма да е удачен ваиант! В момента не се сещам за някой наистина добър треньор който е без работа, но Галиани да мисли варианти! Само не искам пак разни издънки като Табарез и Терим!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Според мен най-добрият треньор в момента (след сър Алекс разбира се) е Гуус Хиддинк. Май гони Бора Милутинович по брой национални отбори, които е водил на световно. Интересното при Хиддинк е, че е играл полу-финали и четвърт-финали с немалко от тях
Ако това не е доказателство за класа, не знам какво е
Пък и на холандско винаги ни е вървяло.

Astarot написа:Според мен най-добрият треньор в момента (след сър Алекс разбира се) е Гуус Хиддинк. Май гони Бора Милутинович по брой национални отбори, които е водил на световно. Интересното при Хиддинк е, че е играл полу-финали и четвърт-финали с немалко от тяхАко това не е доказателство за класа, не знам какво е
Пък и на холандско винаги ни е вървяло.
Съгласен съм с теб, но е доста различно да водиш клубен отбор от национален! За пример мога да ти дам Сколари! Все пак ако Хидинк стане треньор на Милан няма да съм недоволен ни най-малко!

Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!