ZYKLON написа:Бедни душици.Арминия имат,една от най-уникалните агитки в Европа.Това е малък клуб.Никой не го оспорва.Но си нямате и най-малка представа,какво е този клуб за феновете си.Не знам дали знаете.Но преди няколко години,на едно момче от агитката му било забранено да посещава мачовете на Арминия.Същото момче,малко след това си е сложил край на живота.Оставил е писмо,в което е казъл,че това е смисъла на неговия живот.Бях в Билефелт,точно две години след смъртта му.Целия стадион го почете.На тях не им пука,на кое място са.Те винаге са щастливи,че гледат любимия си отбор.Така ме плени този отбор и тази публика.От тогава за мен това е отбора.Бил съм общо на два тяхни мача.Невевероятни пичове.След мача никой не те гледа накриво,никой не те обсъжда.Просто хората се забавляват с огромно количество бира и хеви метъл,(с което допълнително ме впечатлиха ).Но такива "големи" отбори,като Милан.Няма как да знаят,какво е такава подкрепа.
Ти си можел да пишеш почти нормално,бе!Разбирам какво имаш предвид за Арминия и феновете й,заслужават уважение хората!Никой не се е заяждал с теб или с този клуб,преди ти да започнеш да изливаш гадната си злоба срещу Милан.Повярвай ми,не съм никак бедна душа,не съм богат финансово,но смея да твърдя,че не съм никак беден душевно.Не разбирам иронията ти спрямо Милан,да,това е не само ГОЛЯМ клуб,а е един от петте най-ГОЛЕМИ в света!Това е най-успешният клуб в международен план,клуб с десетки милиони привърженици,най-популярният италиански клуб в света!Наистина е много жалко това твое отношение към Милан,мрази клуба,ако искаш,но не отричай успехите и величието му!Между другото,аз харесвам най-много да гледам немско първенство,освен ако не става въпрос за Милан или нашият шампионат.Нямам лошо отношение към Германия,дори напротив.Твоето поведение обаче не е нормално,заядливо е,гаднярско е,не си точен пич