Това лято:
Марко Амелия
Йепес
Сократис Папастатополус (ако не греша за името му :D )
Кевин Принс Боатенг
Златан Ибрахимович и
Робиньо подписаха с Милан.
Тръгнаха си:
Каха Каладзе
Клаас Ян Хунтелаар
Марко Бориело
(за други в момента не мога да се сетя)
Направихме една великолепна селекция, Милан може да спечели всичко през предстоящия сезон!
Официално: Робиньо в Милан за 4 години
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Ricardo_Kaka
- Контакти:
Re: Официално: Робиньо в Милан за 4 години
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...
Re: Милан взе и Робиньо
Awesome написа:За мен Робиньо е едно леке и не заслужава да играе в клуб като Милан. Интересува се единствено каква заплата ще получава, а като игра в Сити се видя колко струва - в началото няколко добри мача, а после резерва. Хайде, няма тук да отварям темата и за клюна Ибра...Иначе нека Милан или Рома спечелят титлата
Така е. Кака го продадохме, защото клубът нямал пари, а за тези псевдо-играчи пари има? Ибрахимович като цяло е адски надценено дърво. Вярно е, че има проблясъци, но се видя в Барса, че когато е в игра, цялата атака се стреми да играе за него и издиша. Когато не играе, Барса играеше своя си футбол. Милан също не е отбор за един играч и Дървото няма да пасне. Робиньо се видя колко струва още когато Реал се отърва от него. Добре, че имаше балами чаршафи в Сити, които просто търсеха къде да изхарчат 30 милиона (а Бербатов не им върза). Цената за него и тогава беше висока, а да дадеш за натирен в Бразилия играч 22 млн. паунда си е шаранско изпълнение. Галиани съвсем взе да се сдухва...
Не бих могъл да съм по-щастлив, отколкото ако греша, но според наблюденията ми, нещата стоят така. Дано ме опровергаят. Едно е сигурно. Нападателно каре от Пато, Рони, Ибра и Робиньо има доста добро сумарно ценово изражение

P.S. Не знам, къде продадохме Хунтелаар, но си мисля, че както Гуркуф, тепърва ще се разиграе там.

Astarot написа:P.S. Не знам, къде продадохме Хунтелаар, но си мисля, че както Гуркуф, тепърва ще се разиграе там.
В Шалке за 13 млн. евро

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
EГАТИ НАПАДЕНИЕТО СТАНА!!!Очаквам много от Милан тази година.За пореден път доказаха,че никога не могат да бъдат сломени,въпреки тежкия сезон.Мога да кажа само едно голямо ЕВАЛА!
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
Astarot написа:Awesome написа:За мен Робиньо е едно леке и не заслужава да играе в клуб като Милан. Интересува се единствено каква заплата ще получава, а като игра в Сити се видя колко струва - в началото няколко добри мача, а после резерва. Хайде, няма тук да отварям темата и за клюна Ибра...Иначе нека Милан или Рома спечелят титлата
Така е. Кака го продадохме, защото клубът нямал пари, а за тези псевдо-играчи пари има? Ибрахимович като цяло е адски надценено дърво. Вярно е, че има проблясъци, но се видя в Барса, че когато е в игра, цялата атака се стреми да играе за него и издиша. Когато не играе, Барса играеше своя си футбол. Милан също не е отбор за един играч и Дървото няма да пасне. Робиньо се видя колко струва още когато Реал се отърва от него. Добре, че имаше балами чаршафи в Сити, които просто търсеха къде да изхарчат 30 милиона (а Бербатов не им върза). Цената за него и тогава беше висока, а да дадеш за натирен в Бразилия играч 22 млн. паунда си е шаранско изпълнение. Галиани съвсем взе да се сдухва...
Не бих могъл да съм по-щастлив, отколкото ако греша, но според наблюденията ми, нещата стоят така. Дано ме опровергаят. Едно е сигурно. Нападателно каре от Пато, Рони, Ибра и Робиньо има доста добро сумарно ценово изражение
P.S. Не знам, къде продадохме Хунтелаар, но си мисля, че както Гуркуф, тепърва ще се разиграе там.
колкото и дърводелци да вземат,виж как играе Диньо.И на едно място да седят,той такива ще им ги дава че съм сигурен че единият ще вкара поне 20 гола този сезон
Tottenham Hotspur & Forza Milan
Честито миланисти!!Аз мисля че Робимьо е страхотен футболист въпреки че до момента има проблеми в отборите си!Радвам се да направите силен отбор който да мачка тази година в Италия.Аз съм мадритист,и Милан са единствения от големите към който имам симпатии.Просто ние сме една кръвна група.В група за ШЛ ще продължим и двата отбора и после пожеланията са ми да се срещнем на финал. 

- vankooo
- Контакти:
Тая година като никога Милан направи селекция...Още по-важно беше , че изгониха скаута Лео,а на негово място дойде много начетен и амбициран млад треньор жаден за успехи....Така,че дано тая година или Милан или Юве да измъкнат титлата от ръцете на тея смешни Интер,които с тоя треньор са за серия Б 

vankooo написа:Тая година като никога Милан направи селекция...Още по-важно беше , че изгониха скаута Лео,а на негово място дойде много начетен и амбициран млад треньор жаден за успехи....
Той в началото Леонардо си каза,че не е изгарял от желание да води отбора.Но с наличния състав се представи на добро ниво.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!