Официално: Робиньо в Милан за 4 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ricardo_Kaka
Контакти:

Re: Официално: Робиньо в Милан за 4 години

Мнениеот Ricardo_Kaka » 31 авг 2010 21:07

Това лято:
Марко Амелия
Йепес
Сократис Папастатополус (ако не греша за името му :D )
Кевин Принс Боатенг
Златан Ибрахимович и
Робиньо подписаха с Милан.
Тръгнаха си:
Каха Каладзе
Клаас Ян Хунтелаар
Марко Бориело
(за други в момента не мога да се сетя)

Направихме една великолепна селекция, Милан може да спечели всичко през предстоящия сезон!
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Re: Милан взе и Робиньо

Мнениеот Astarot » 31 авг 2010 21:16

Awesome написа:За мен Робиньо е едно леке и не заслужава да играе в клуб като Милан. Интересува се единствено каква заплата ще получава, а като игра в Сити се видя колко струва - в началото няколко добри мача, а после резерва. Хайде, няма тук да отварям темата и за клюна Ибра...Иначе нека Милан или Рома спечелят титлата ;)

Така е. Кака го продадохме, защото клубът нямал пари, а за тези псевдо-играчи пари има? Ибрахимович като цяло е адски надценено дърво. Вярно е, че има проблясъци, но се видя в Барса, че когато е в игра, цялата атака се стреми да играе за него и издиша. Когато не играе, Барса играеше своя си футбол. Милан също не е отбор за един играч и Дървото няма да пасне. Робиньо се видя колко струва още когато Реал се отърва от него. Добре, че имаше балами чаршафи в Сити, които просто търсеха къде да изхарчат 30 милиона (а Бербатов не им върза). Цената за него и тогава беше висока, а да дадеш за натирен в Бразилия играч 22 млн. паунда си е шаранско изпълнение. Галиани съвсем взе да се сдухва...
Не бих могъл да съм по-щастлив, отколкото ако греша, но според наблюденията ми, нещата стоят така. Дано ме опровергаят. Едно е сигурно. Нападателно каре от Пато, Рони, Ибра и Робиньо има доста добро сумарно ценово изражение :)

P.S. Не знам, къде продадохме Хунтелаар, но си мисля, че както Гуркуф, тепърва ще се разиграе там.
Изображение

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 31 авг 2010 21:36

Astarot написа:P.S. Не знам, къде продадохме Хунтелаар, но си мисля, че както Гуркуф, тепърва ще се разиграе там.

В Шалке за 13 млн. евро ;)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 31 авг 2010 23:20

EГАТИ НАПАДЕНИЕТО СТАНА!!!Очаквам много от Милан тази година.За пореден път доказаха,че никога не могат да бъдат сломени,въпреки тежкия сезон.Мога да кажа само едно голямо ЕВАЛА!
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 31 авг 2010 23:22

Astarot написа:
Awesome написа:За мен Робиньо е едно леке и не заслужава да играе в клуб като Милан. Интересува се единствено каква заплата ще получава, а като игра в Сити се видя колко струва - в началото няколко добри мача, а после резерва. Хайде, няма тук да отварям темата и за клюна Ибра...Иначе нека Милан или Рома спечелят титлата ;)

Така е. Кака го продадохме, защото клубът нямал пари, а за тези псевдо-играчи пари има? Ибрахимович като цяло е адски надценено дърво. Вярно е, че има проблясъци, но се видя в Барса, че когато е в игра, цялата атака се стреми да играе за него и издиша. Когато не играе, Барса играеше своя си футбол. Милан също не е отбор за един играч и Дървото няма да пасне. Робиньо се видя колко струва още когато Реал се отърва от него. Добре, че имаше балами чаршафи в Сити, които просто търсеха къде да изхарчат 30 милиона (а Бербатов не им върза). Цената за него и тогава беше висока, а да дадеш за натирен в Бразилия играч 22 млн. паунда си е шаранско изпълнение. Галиани съвсем взе да се сдухва...
Не бих могъл да съм по-щастлив, отколкото ако греша, но според наблюденията ми, нещата стоят така. Дано ме опровергаят. Едно е сигурно. Нападателно каре от Пато, Рони, Ибра и Робиньо има доста добро сумарно ценово изражение :)

P.S. Не знам, къде продадохме Хунтелаар, но си мисля, че както Гуркуф, тепърва ще се разиграе там.

колкото и дърводелци да вземат,виж как играе Диньо.И на едно място да седят,той такива ще им ги дава че съм сигурен че единият ще вкара поне 20 гола този сезон
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 01 сеп 2010 00:25

Честито миланисти!!Аз мисля че Робимьо е страхотен футболист въпреки че до момента има проблеми в отборите си!Радвам се да направите силен отбор който да мачка тази година в Италия.Аз съм мадритист,и Милан са единствения от големите към който имам симпатии.Просто ние сме една кръвна група.В група за ШЛ ще продължим и двата отбора и после пожеланията са ми да се срещнем на финал. ;)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 02 сеп 2010 14:46

Тая година като никога Милан направи селекция...Още по-важно беше , че изгониха скаута Лео,а на негово място дойде много начетен и амбициран млад треньор жаден за успехи....Така,че дано тая година или Милан или Юве да измъкнат титлата от ръцете на тея смешни Интер,които с тоя треньор са за серия Б :twisted:

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 сеп 2010 16:58

vankooo написа:Тая година като никога Милан направи селекция...Още по-важно беше , че изгониха скаута Лео,а на негово място дойде много начетен и амбициран млад треньор жаден за успехи....

Той в началото Леонардо си каза,че не е изгарял от желание да води отбора.Но с наличния състав се представи на добро ниво.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Милан”