Бум-Бум Милан! 4:0 в чест на Ибра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Бум-Бум Милан! 4:0 в чест на Ибра

Мнениеот JohnnieWalker » 30 авг 2010 09:32

Nassy написа:Направо да вземат след тази победа да ви връчат титлата, купата и ШЛ предлагам и да се свършва :)
Представям си след победа над Чезена как се пълни пиаца Дуомо , а опиянени от радост миланисти ваят статуя на Огучи Ониеву :lol:

Преди да извадят големите отбори в Италия (Милан и Ювентус) от играта за титлата, за Интер се чуваше само като ви биеха като тъпани в Европа (ако помниш едно гостуване на Арсенал на Сан Сиро) :lol: А Милан вече имаше повече КЕШ отколкото някога ще имате :lol:

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 авг 2010 09:48

Не с лошо бе Милан все пак сме в една група по-кротко... :) :) :)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Мнениеот BrigadaTrakia » 30 авг 2010 09:58

metodito написа:Абе, аз тоя кон не го исках да отива в Милан, ма нейсе! Ако стане така, както си мисля, а именно, че Тиаго и Пато вече се превръщат в зрели футболисти, заедно с безсмъртния Рони...
Миналият сезон в ШЛ имаше два мача, които бяха над другите - тези на Милан с Реал. Чувствам, че предстоят такива и с Аякс и ... защо не ВЕНДЕТА срещу Юнайтед! :twisted:
И да връщат Кака! Мястото му е на Сан Сиро!
Щеше да е хубаво да купят Берба, ама то си знаех, че са партенки на журналите. Иначе заедно с Пато щяха да са страшен тандем.
Това ще е сезона на Пато!
И все пак едва ли с футболисти като Коня и Принца ще има повече от 1/4 финал в ШЛ. Да зашият една 5-ичка на Юнайтед пък, нека не спечелят ШЛ...

Кака' беше страхотен в Милан,но за жалост той получи една болест на слабините и до края на кариерата си няма да играе както преди.
ПОНЕ АЗ ТАКА ЗНАМ АКО ГРЕША,СЕ ИЗВИНЯВАМ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 авг 2010 13:06

За болестта не знаех, но той неведнъж заяви, че дойде ли Роналдиньо на Сан Сиро, се маха. То наистина нямаше как да стане, с 2ма плеймейкъра, но още повече хора със страхотно его, които играят заради публиката и не биха преживели някой да е по-харесван от тях (лично мнение). Също повлия, че Милан забуксува сериозно, а Кака... е, Кака си е Кака. Пелегрини така и не разбра с какво разполага в лицето на Роналдо, Раул и Кака. Така, както не можа да се възползва пълноценно от Рикелме във Виляреал. Но Роналдо пък е още по-голям нарцис от Кака, даже. Така че...
ЮАР трябваше да е първенството на Кака, но "европейската тактика" на Дунга бе несъвместима. Самба танцьори, салонни валсове не могат да играят. ;) Лично според мен, яко не му върви.

Потребителски аватар
Ricardo_Kaka
Контакти:

Мнениеот Ricardo_Kaka » 31 авг 2010 21:13

metodito написа:За болестта не знаех, но той неведнъж заяви, че дойде ли Роналдиньо на Сан Сиро, се маха. То наистина нямаше как да стане, с 2ма плеймейкъра, но още повече хора със страхотно его, които играят заради публиката и не биха преживели някой да е по-харесван от тях (лично мнение). Също повлия, че Милан забуксува сериозно, а Кака... е, Кака си е Кака. Пелегрини така и не разбра с какво разполага в лицето на Роналдо, Раул и Кака. Така, както не можа да се възползва пълноценно от Рикелме във Виляреал. Но Роналдо пък е още по-голям нарцис от Кака, даже. Така че...
ЮАР трябваше да е първенството на Кака, но "европейската тактика" на Дунга бе несъвместима. Самба танцьори, салонни валсове не могат да играят. ;) Лично според мен, яко не му върви.

Човек, сългасен съм за всяка една дума. Кака' ми е любимият футболист, но мисля, че тези 65 млн, които взеха Милан от него бяха крайно необходими.
Що се отнася до последния мач, такъв милан не бях виждал от години! Играеха великолетно, а Рони и Пато бяха просто страхотни!
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...

Върни се в “Милан”