Собственикът на Милан Силвио Берлускони изведнъж промени мнението си на 360 градуса. Премиерът на Италия обяви официално, че бразилската супрезвезда Кака не се продава. Това се случи в 23,45 часа българско време, когато 72-годишният политик разясни ситуацията в италианското предаване Processo di Biscardi.
"Кака не се продава. Той е непродаваем! За Кака парите на се всичко. Щастлив съм, че толкова велик играч и толкова голям мъж остана при нас. Той ми сподели, че обича Милан, съотборниците си, тифозите си и всичко свързано с клуб и иска да остане с нас, като отказа невероятни суми от Манчестър Сити", бяха думите на Берлускони.
Само 20 минути по-рано излезе новината, че шефовете на Милан и Манчестър Сити са се договорили и липсва само подписът на Кака.
Три минути по-късно щастливият футболист се появи на прозореца на своя дом, като с усмивка размаха фланелката на Милан със своя номер 22 и я хвърли за спомен на тифозите.
Офертата на Сити е била вдигната на 130 милиона евро в последния момент за Милан и около 19 милиона евро за пет години за играча. На практика Кака отказа 95 милиона евро заплата за следващите пет години, за да стане легенда на "росонерите".
официално: Кака' остава в Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: официално: Кака' остава в Милан
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Canaries front написа:Собственикът на Милан Силвио Берлускони изведнъж промени мнението си на 360 градуса.

phoenix написа:Canaries front написа:Собственикът на Милан Силвио Берлускони изведнъж промени мнението си на 360 градуса.![]()
![]()
Ей така като почнете да пишете или да копирате като папагали направо умирам от смях! Градски, ти Геометрия учил ли си? Защото аз ако се завъртя на 360 градуса ще се върна в състоянието, в което съм бил преди завъртането
Не е ли по-добре за случая да се каже 180 градуса?
ахахахахахахаахахахаха егати маитапа - 360 градуса..
по темата - шаех Мансур ли там както се казваше научи ценен урок.Свикнал е когато си науми нещо да става.Така там в Дубаи построиха небостаргачи дори изкуствени острови... а някои от кралската им фамилия казал че иска ' земята' и те започнали строежа на островит които наподобяват земята.... обаче сега когато извади над 100 милиона за поредната играчка която поиска да си купи, видя че има неща които няма да може да си купи нито с пари , нито с много пари! Няма как да купи история , успехи , велики играчи на Ман Сити, Милан е къде къде по напред от Сити.От всички спекулации до тука за Буфон и Трезаге и Кака засега в Сити има само Бридж и Белами... типично средняшки играчи , за средняшки клуб... Сити няма да се спре разбирасе , сега ще надуват цените оше повече и за Трезаге и за Буфон и за някои други ако решат да привличат от Англия , незнам само защо не се опитаха да вземат Полди ... но това е друг въпрос.Загубиха си само времето с Кака...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Щях да откача днес, бях наотворила 100 сайта, за да следя най-новото около евентуалния трансфер. Първо прочетох в сайта на "Corriere dello sport" прекрасната новина, че Кака е отрязал ония чаршафосаните богаташи от Сити и камък ми падна от сърцето.
Колкото и пари да наливат арабите, Сити си остава един посредствен отбор, който никога няма да има славата и традициите на Милан, защото те не струват пари, те са безценни!
Рикардо доказа, че има по-важни неща от парите и съм убедена, че няма да съжалява за това. С тази постъпка той вече се нареди сред легендите на Милан.
Ликувайте, росонери!
MILAN PER SEMPRE!
Колкото и пари да наливат арабите, Сити си остава един посредствен отбор, който никога няма да има славата и традициите на Милан, защото те не струват пари, те са безценни!
Рикардо доказа, че има по-важни неща от парите и съм убедена, че няма да съжалява за това. С тази постъпка той вече се нареди сред легендите на Милан.
Ликувайте, росонери!
MILAN PER SEMPRE!