UEFA League Europe 1/16 финали
Четвъртък, 16 Февруари 2012г.Час:20:00ч.[/center]
[center]

[center]Екипи :[/center]
[center]

[center]Стадион: "Aмстердам Арена", капацитет 51 628[/center]
[center]

[center]Треньори:
Франк де Бур(Аякс Амстердам)

Алекс Фъргюсън(Манчестър Юнайтед)

[center]

[center]„Червените дяволи” бяха сензационно изхвърлени от Шампионската лига, след като загубиха с 2-1 от Базел в решаващ мач от груповата фаза на турнира.
Жребият определи Манчестър Юнайтед да играе с Аякс в Лига Европа.
Фъргюсън коментира предстоящия мач с холандския гранд пред официалния сайт на клуба.
„Аякс е добър отбор и аз никога не съм се изправял срещу него в европейско състезание. Очаквам двубоя.”
Мениджърът на холандците Франк де Бур също изрази задоволство от здравия сблъсък, който предстои.
„Юнайтед е фантастичен противник. Бих предпочел да се изправим срещу тях в Шампионската лига, но това вече е невъзможно” – коментира специалистът.
„Имаме шанс срещу тях, защото може би няма да излязат с най-добрия си състав, но все пак на игрището ще има класни играчи.
„Разбира се трудно е да си представиш Лион да отпадне от АПОЕЛ Никозия и ако бяхме на тяхно място щеше да ни е по-лесно.
„Мисля, че съм играл един приятелски мач срещу Юнайтед. Тогава още играеше Шмайхел.
„Поправете ме ако греша, но мисля, че отбелязах от пряк свободен удар в онзи мач" - каза треньорът на Аякс.[/center]
[center]Пряко по ТВ:

[center]Онлайн:[/center]
[center]