В прав текст,Юнайтед!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

В прав текст,Юнайтед!

Мнениеот smoothc » 05 яну 2012 15:54

Сезон 2011-2012 за Манчестър Юнайтед започна зашеметяващо,мнозина специалисти го определиха като най-добрият старт за тима,трите Лондонски гранда-Челси,Арсенал и Тотнъм общо си тръгнаха от "Олд Трафорд" с умопомрачителната голова разлика 3:14,еуфорията около Юнайтед цареше навсякъде,коефициентите за отбора в различните състезания се сриваха с невероятно темпо...всичко това беше един "подреден хаос"...
И разбира се,по стар обичай,когато най-малко очакваш-тогава се случва....Атипичното 1:6 от Сити,което към днешна дата явно ще се окаже и доста типичeн знак,които за съжаление сър Алекс не успя да разчете докрай!
Отпадането от Шампионската лига,безобразния мач срещу Кристъл Палас.....са само малка част от генезиса на онова 1:6.
Оправданието с лошия късмет от доста контузени играчи,мисля че този път,няма как да мине,защото:Първо-никои не е застрахован,Второ-Именно в такива ситуации,мениджърският опит,инстинкт и умения трябва да изпъкнат на преден план,Трето:Януарския трансферен прозорец(времето за корекции или надграждане).
Новата 2012 година за Юнайтед,започна така както завърши и старата-Ужасно! Приказката,че Юнайтед е най-силен по Коледа и Нова година,този път не завърши с happy end
Защо?! Защото сър Алекс не подходи с типичните за него твърдост и контрол за този етап от сезона...
Време е за кардинални промени в Манчестър Юнайтед!

1.Постоянен вратар-Видя се,че тези постоянни ротации между Де Хея и Линдегаард не водят до нищо добро и с една дума са неефективни.
2.Оптимизиране на защитата:Видич,Рио и Евра vs Джоунс,Смолинг,Близнаците,Евънс.
а-Видич-Едва ли ще е на същото ниво след тази контузия! Сезон 2012-2013 мисля,че ще покаже най-точно неговото бъдеще в Юнайтед.
б-Рио-Хроничните му контузии в гърба,донякъде дължащи се и възрастта му просто показват,че този сезон трябва да е негов последен за отбора.Истински лидер,вдъхновяващ отбора,който ще остане в сърцата на феновете!
в-Евра-Един от най-постоянните играчи от доста време насам,който все още е незаменим на своя пост.
г-Джоунс и Смолинг-Универсалните защитници,които след време ще бъдат сред лидерите на Юнайтед и Англия.
д-Евънс-Противоречива фигура,но мисля че като втори избор за централен защитник не е лош вариант.
е-Близнаците-Нож с две остриета,но с огромен талант и потенциал.Непрекъснатите им контузии са меко казано-изнервящи,а рискованите им игри и буен нрав са
винаги потенциална опасност за отбора,но тяхното бъдеще е в Манчестър Юнайтед!
Извод:Задължително ръководството на отбора трябва да се погрижи,да купи през лятото стабилен централен защитник с висок потенциал,но и с достатъчно опит(подобно на Видич през 2006)!

Халфова линия:
Крила:Нани,Валенсия и Йънг!-Класа и страхотен потенциал,придаващи блясък на отбора,със светло бъдеще в Манчестър Юнайтед.
Карик,Флетчър,Андерсон,Парк,Гигс,Клевърли.
Клевърли-Страхотен талант,със страхотен потенциал и най-важното-с добро бъдеще в Юнайтед.
Карик и Парк-Тяхната постоянно променяща се форма и колебливи игри,носят само неприятности за отбора,но опита който притежават е в техен плюс,но въпреки това според мен е време лятото, един от двамата да напусне Манчестър Юнайтед.
Андерсон-Така и не успя да разкрие пълният си потенциал,но смятам че трябва да му се даде последен шанс,в противен случай изхода е ясен.
Гигс-Живата легенда на Юнайтед,но по всичко личи,че този сезон трябва да бъде неговия последен за тима.Поклон и благодарности!
Флетчър-Съдбата му поднесе тежък удар,но този етап трябва да бъде силен и само времето ще покаже какво ще се случи с кариерата му в Юнайтед.
Извод:Час по-скоро да се купи Снайдер или друг вътрешен халф,притежаващ класа и опит!

Нападение:Рууни,Бербатов,Чичарито,Уелбек,Диуф,Оуен
Диуф и Оуен-С цялото ми уважение,но Манчестър Юнайтед няма нужда от техните услуги на този етап! Оуен-Велик играч,но постоянните му контузии,явно преждевременно ще сложат край на неговата кариера.
За Рууни и Бербатов ще кажа само едно-Висша Класа!
За Чичарито и Уелбек-Таланти,но трябва сериозно да вдигнат нивото си,защото Манчестър Юнайтед винаги е имал нападатели от световна класа!
Извод:На този етап нападението изгледжа като най-стабилното звено в отбора!

Младите таланти:Погба,Морисън,Фрайърс,Кийн-Подобно на Клевърли и Уелбек-Под наем и след това налагане в първия отбор!

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Re: В прав текст,Юнайтед!

Мнениеот ShtrudeL » 05 яну 2012 16:00

Има едно място в света на футбола,където всички мечти се сбъдват..Нарича се Олд Трафорд ..Домът на най-великия и емоционален отбор,домът на легенди,домът на най-верните фенове..Юнайтед създадоха своята велика история и доказаха,че никога не се предават,затова ние ще продължаваме да ги подкрепяме и няма да ги предаваме,защото няма други отбори, които да практикуват такъв стил на игра,отбори, където няма такова уважение между играчите..Ето затова ги обичаме и се гордеем с този отбор и винаги независимо в какъв момент ще ги подкрепяме..
Манчестър Юнайтед -отборът който никога няма да бъде сам!! GGMU!!
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 05 яну 2012 16:04

Има много верни неща. Браво за анализа. Аз вярвам, че САФ ще вдигне отбора !
GGMU !!! :twisted:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 05 яну 2012 16:11

smoothc написа:Сезон 2011-2012 за Манчестър Юнайтед започна зашеметяващо,мнозина специалисти го определиха като най-добрият старт за тима,трите Лондонски гранда-Челси,Арсенал и Тотнъм общо си тръгнаха от "Олд Трафорд" с умопомрачителната голова разлика 3:14,еуфорията около Юнайтед цареше навсякъде,коефициентите за отбора в различните състезания се сриваха с невероятно темпо...всичко това беше един "подреден хаос"...
И разбира се,по стар обичай,когато най-малко очакваш-тогава се случва....Атипичното 1:6 от Сити,което към днешна дата явно ще се окаже и доста типичeн знак,които за съжаление сър Алекс не успя да разчете докрай!
Отпадането от Шампионската лига,безобразния мач срещу Кристъл Палас.....са само малка част от генезиса на онова 1:6.
Оправданието с лошия късмет от доста контузени играчи,мисля че този път,няма как да мине,защото:Първо-никои не е застрахован,Второ-Именно в такива ситуации,мениджърският опит,инстинкт и умения трябва да изпъкнат на преден план,Трето:Януарския трансферен прозорец(времето за корекции или надграждане).
Новата 2012 година за Юнайтед,започна така както завърши и старата-Ужасно! Приказката,че Юнайтед е най-силен по Коледа и Нова година,този път не завърши с happy end
Защо?! Защото сър Алекс не подходи с типичните за него твърдост и контрол за този етап от сезона...
Време е за кардинални промени в Манчестър Юнайтед!

1.Постоянен вратар-Видя се,че тези постоянни ротации между Де Хея и Линдегаард не водят до нищо добро и с една дума са неефективни.
2.Оптимизиране на защитата:Видич,Рио и Евра vs Джоунс,Смолинг,Близнаците,Евънс.
а-Видич-Едва ли ще е на същото ниво след тази контузия! Сезон 2012-2013 мисля,че ще покаже най-точно неговото бъдеще в Юнайтед.
б-Рио-Хроничните му контузии в гърба,донякъде дължащи се и възрастта му просто показват,че този сезон трябва да е негов последен за отбора.Истински лидер,вдъхновяващ отбора,който ще остане в сърцата на феновете!
в-Евра-Един от най-постоянните играчи от доста време насам,който все още е незаменим на своя пост.
г-Джоунс и Смолинг-Универсалните защитници,които след време ще бъдат сред лидерите на Юнайтед и Англия.
д-Евънс-Противоречива фигура,но мисля че като втори избор за централен защитник не е лош вариант.
е-Близнаците-Нож с две остриета,но с огромен талант и потенциал.Непрекъснатите им контузии са меко казано-изнервящи,а рискованите им игри и буен нрав са
винаги потенциална опасност за отбора,но тяхното бъдеще е в Манчестър Юнайтед!
Извод:Задължително ръководството на отбора трябва да се погрижи,да купи през лятото стабилен централен защитник с висок потенциал,но и с достатъчно опит(подобно на Видич през 2006)!

Халфова линия:
Крила:Нани,Валенсия и Йънг!-Класа и страхотен потенциал,придаващи блясък на отбора,със светло бъдеще в Манчестър Юнайтед.
Карик,Флетчър,Андерсон,Парк,Гигс,Клевърли.
Клевърли-Страхотен талант,със страхотен потенциал и най-важното-с добро бъдеще в Юнайтед.
Карик и Парк-Тяхната постоянно променяща се форма и колебливи игри,носят само неприятности за отбора,но опита който притежават е в техен плюс,но въпреки това според мен е време лятото, един от двамата да напусне Манчестър Юнайтед.
Андерсон-Така и не успя да разкрие пълният си потенциал,но смятам че трябва да му се даде последен шанс,в противен случай изхода е ясен.
Гигс-Живата легенда на Юнайтед,но по всичко личи,че този сезон трябва да бъде неговия последен за тима.Поклон и благодарности!
Флетчър-Съдбата му поднесе тежък удар,но този етап трябва да бъде силен и само времето ще покаже какво ще се случи с кариерата му в Юнайтед.
Извод:Час по-скоро да се купи Снайдер или друг вътрешен халф,притежаващ класа и опит!

Нападение:Рууни,Бербатов,Чичарито,Уелбек,Диуф,Оуен
Диуф и Оуен-С цялото ми уважение,но Манчестър Юнайтед няма нужда от техните услуги на този етап! Оуен-Велик играч,но постоянните му контузии,явно преждевременно ще сложат край на неговата кариера.
За Рууни и Бербатов ще кажа само едно-Висша Класа!
За Чичарито и Уелбек-Таланти,но трябва сериозно да вдигнат нивото си,защото Манчестър Юнайтед винаги е имал нападатели от световна класа!
Извод:На този етап нападението изгледжа като най-стабилното звено в отбора!

Младите таланти:Погба,Морисън,Фрайърс,Кийн-Подобно на Клевърли и Уелбек-Под наем и след това налагане в първия отбор!

Постоянен вратар?Смисъл искаш нов вратар,или.. :roll:
Вероятно ще налага Де Хея,толкова пари му даде че не вярвам точно него да закотви на пейката.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 яну 2012 16:12

Юнайтед винаги се е вдигал след тежки серии от поражения и слаби игри. Какво по-хубаво от това да го направи срещу кръвния враг :)
Много точна статия!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 05 яну 2012 16:14

Rofles написа:Има много верни неща. Браво за анализа. Аз вярвам, че САФ ще вдигне отбора !

Абе тоя дъртак може и да не вдигне отбора ама аз вдигам нещо друго като ти гледам подписа. :P

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 05 яну 2012 16:24

ShtrudeL написа:Има едно място в света на футбола,където всички мечти се сбъдват..Нарича се Олд Трафорд ..Домът на най-великия и емоционален отбор,домът на легенди,домът на най-верните фенове..Юнайтед създадоха своята велика история и доказаха,че никога не се предават,затова ние ще продължаваме да ги подкрепяме и няма да ги предаваме,защото няма други отбори, които да практикуват такъв стил на игра,отбори, където няма такова уважение между играчите..Ето затова ги обичаме и се гордеем с този отбор и винаги независимо в какъв момент ще ги подкрепяме..

Ще ме извиняваш, но не е домът на най-верните фенове. На фенове с най-много чалми да, но не и на най верните. Атмосферата на Олд Трафорд в сравнение с тази на Сейт Джеймсис Парк е като на гробница. Интересно ми е ако Юнайтед започне да губи по-често и 1-2 пъти завърши под 5-то място колко араби и негри ще ходят на стадиона. А, щях да забравя - уважението между играчите е на космическо ниво.

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 05 яну 2012 16:29

ShtrudeL написа:Има едно място в света на футбола,където всички мечти се сбъдват..Нарича се Олд Трафорд ..Домът на най-великия и емоционален отбор,домът на легенди,домът на най-верните фенове..Юнайтед създадоха своята велика история и доказаха,че никога не се предават,затова ние ще продължаваме да ги подкрепяме и няма да ги предаваме,защото няма други отбори, които да практикуват такъв стил на игра,отбори, където няма такова уважение между играчите..Ето затова ги обичаме и се гордеем с този отбор и винаги независимо в какъв момент ще ги подкрепяме..

За верните фенове няма какво да говорим.Определено най-верните и най-големи фанатици са тези на Ливърпул.Досега когато и да сме губили аз стадиона празен не съм го виждал с пълно гърло се пее YNWA до края на мача независимо от развоя му.Това мога да кажа и за феновете на Нюкасъл ! На Олд Трафорд тази година е като гробница определено супер тихо фенвоете изпразват стадиона бързо бързо.Не искам да се заяждам ,но ми е направило впечатление ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 яну 2012 16:33

Rofles написа:Има много верни неща. Браво за анализа. Аз вярвам, че САФ ще вдигне отбора !

Благодаря,но знаеш ли какво най-много ме тревожи-В последните години сър Алекс поизгуби онази типична за него хитрост и проницателност.Всички си спомняме за психовойните с Венгер и Улие,но те вече са част от миналото...Имам чувството,че в определени ситуации сър Алекс действа сякаш на "автопилот",без всякаква предприемчивост и мотивация! В моменти,когато отбора има нужда от мотиватор и нова идея-промяна,сър Алекс вместо да предприеме действия,той чака на съдбата да промени развоя на събитията!....може и да греша,но от това което виждам,това са изводите,които правя за себе си.
Разбира се,сър Алекс е единствения човек,който може да "извади от кашата" Юнайтед,но е време да удари с юмрук по масата и да наложи характерната за него дисциплина и мотивация!
Последна промяна от smoothc на 05 яну 2012 16:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 05 яну 2012 16:36

Супер,и много точен анализ,мисля че няма какво да се добави
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”