Какво не му достигана МЮ за да е първи в лигата?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Какво не му достигана МЮ за да е първи в лигата?
Въпроса е малко риторичен и много заядлив към Хетърите.
- Според мен му липсва реализатор №1 за 2010-11

Re: Какво не му достигана МЮ за да е първи в лигата?
Добър халф им липсва 

Не може винаги да са първи. Феновете трябва да свикнат с това.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Не му достигат точки, разбира се. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Един гол срещу Нюкасъл и само още 6 срещу Манчестър Сити. 

Къде отиде МЮ от началото на сезона, играеха с настроение- Йънг се включи перфектно, Нани също играеше добре, Рунни вкарваше.....сега , ако един от тримата играе на ниво пак добре..Вчера Пулл направиха много добър мач срещу Сити, без да имат селекцията на Юнайтед.Наполи също си ги прасна......Юнайтед си имат качества, но защо не върви, въпрос за милион??
Жоржиньо написа:Добър халф им липсва
+1
Дано да не го намерят.

Нямат добра халфова линия, а и в нападение да имаш само един класен играч в лицето на Рууни ... е това няма как да стане
Тази година Сити са шампиони 

Еми просто на много от играчите им мина времето за голям футбол в голям , борещ се за титла отбор. Състава на Манчестър Юнайтед ми изглежда доста дървен. Играчи като Рио Фърдинанд , Майкъл Оуен , Димитър Бербатов , Раян Гигс , Парк , Майкъл Карик , Дарън Флечър , Антонио Валенсия и Дарън Гибсън трябва да се отсеят от отбора и да се вземат техни заместници. 

Empty написа:Къде отиде МЮ от началото на сезона, играеха с настроение- Йънг се включи перфектно, Нани също играеше добре, Рунни вкарваше.....сега , ако един от тримата играе на ниво пак добре..Вчера Пулл направиха много добър мач срещу Сити, без да имат селекцията на Юнайтед.Наполи също си ги прасна......Юнайтед си имат качества, но защо не върви, въпрос за милион??
Според мен качествата на играчите се използват за реклами - това и определя прекаленото игрово време дадено на Чичерито през този сезон. Но той колкото и да се подлага на топката за да го удря я в носа я в дупето или корема , ппреди да влезе в мрежата, не е достатъчно за спечелване на мачовете