Идеален отбор на Висшата лига в система 4-4-2:
----------------------------------------Харт-----------------------------------------
--Иванович----------Компани----------------Видич----------------Бейнс----
--Бартън-------------Паркър----------------Модрич--------------Нани----
-------------------БЕРБАТОВ-------------Тевез---------------------------
Goal.com:Идеалния отбор на ВЛ
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- housestyle
- Контакти:
Goal.com:Идеалния отбор на ВЛ
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Re: Goal.com:Идеалния отбор на ВЛ
Ако мога да добавя няколко имена...Ван Дер Саар,Чарли Адам,Гарет Бейл,Ван Дер Ваарт,Мейрейлеш,Каут,Ван Перси 

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
За защитата и нападението съм съгласен, но за халфовете мога да поспоря!
- tornadoto_96
- Контакти:
----------------------------------------Харт-----------------------------------------
--Иванович----------Компани----------------Луиз----------------Бейнс----
--Мейрелеш-------------Адам----------------Модрич--------------Бейл----
-------------------Ернандес-------------Каут---------------------------
--Иванович----------Компани----------------Луиз----------------Бейнс----
--Мейрелеш-------------Адам----------------Модрич--------------Бейл----
-------------------Ернандес-------------Каут---------------------------
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- AlexandrePato
- Контакти:
bultras4e написа:Ако мога да добавя няколко имена...Ван Дер Саар,Чарли Адам,Гарет Бейл,Ван Дер Ваарт,Мейрейлеш,Каут,Ван Перси
Е да де ама отбора е от 11 човека,това е лошото
Харт го слагам резерва на Ван дер Сар. Съжалявам, но шампиона на Англия заслужава да пази на този отбор и то не само защото е шампион, а защото се извоюва.
Как може да се избере Бейл за най-добър футболист за сезона в Англия, а да го няма в идеалния състав ? Тея полудяха а за мен Лукас също има място но като 1-ва резерва и да играе 50-50 мачове с Адам :D
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
----------------------------------------Ван дер Саар-----------------------------------------
------------Иванович----------Тери----------------Видич----------------Евра------------
------------Бейл-------------Модрич----------Ван дер Ваарт-------------Нани-----------
---------------------------------Перси-------------Тевез---------------------------------------
------------Иванович----------Тери----------------Видич----------------Евра------------
------------Бейл-------------Модрич----------Ван дер Ваарт-------------Нани-----------
---------------------------------Перси-------------Тевез---------------------------------------
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
bultras4e написа:Ако мога да добавя няколко имена...Ван Дер Саар,Чарли Адам,Гарет Бейл,Ван Дер Ваарт,Мейрейлеш,Каут,Ван Перси
1-да
2-не
3-не
4-не
5-не
6-горе долу, по-скоро не защото е състав на годината, а не на два месеца.
7-да.
Парк трябва да е задължително на мястото на някой от бартъните и тн, защото е меко казано изключителен в 80% от мачовете тоя сезон.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Идеален отбор на Висшата лига в система 4-4-2:
--Уолкот-------------Ван дер Ваарт----------------Мейрелеш--------------Нани----
--------------------------------Бент-------------Тевез---------------------------
--Уолкот-------------Ван дер Ваарт----------------Мейрелеш--------------Нани----
--------------------------------Бент-------------Тевез---------------------------
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!