Моуриньо: Аз ще наследя Сър Алекс начело на Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 15 апр 2011 12:21

Изображение
Жозе Моуриньо е сигурен, че ще наследи Сър Алекс Фъргюсън начело на Манчестър Юнайтед, съобщава английският вестник „The Sun”.

Специалния се надява да поеме „червените дяволи” след края на следващия сезон, когато се очаква Сър Алекс да сложи край на кариерата си.

Още през миналия месец Моуриньо изрази желанието си да се завърне „вкъщи” в Англия, а пред приятели е споделил, че пътят пред него към Юнайтед ще бъде отворен през лятото на 2012-а година. Единственият проблем би бил, ако Фърги реши да продължи да води своя отбор.

Моуриньо има още три години по договора си с Реал, но няма проблем да напусне „белия балет” по всяко време.

Самият Фъргюсън също намекна, че е много вероятно Моуриньо да бъде неговият наследник. „Жозе е голям мой приятел. Говорили сме много пъти за бъдещето и разбирам желанието му да се завърне в Англия. Но е трудно за мен да кажа, кога моята позиция ще бъде свободна. Моето здраве ще реши”.

Босовете на „червените дяволи” също са големи привърженици на Специалния и най-вероятно ще се спрат на него в избора си на наследник на Фъргюсън. Другият кандидат е мениджърът на Евертън Дейвид Мойс, но успехите на португалеца най-вероятно ще наклонят избора към него.

Моуриньо определено е правилния човек,който да замести Сър Алекс,но мисля,че ще почака още 2-3 години ;)
Сър Алекс е във вихъра си и няма никакви поводи за пенсиониране поне засега,особенно когато отбора въврви добре.Малък проблем е,че Жозе седи 2-3 години в отбора си,умръзва му да печели и се мести в друг отбор и друго първенство.
За Мойс няма никакви шансове.Все още не е постигнал никакви успехи с голям отбор и ще бъде риск.Нещо като Ходжсън в Ливърпул

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Моуриньо: Аз ще наследя Сър Алекс начело на Юнайтед

Мнениеот Mourinio » 15 апр 2011 12:30

Ако това стане факт си сменям ника моментално :lol: и повече никога няма да го признавам като треньор

П.С. ахахаххахах сега видях източникът на новината, парцала - ''СЪН'', така че е 1000% НЕВЯРНА информацията :mrgreen:
Последна промяна от Mourinio на 15 апр 2011 12:36, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
mancho utd
Контакти:

Мнениеот mancho utd » 15 апр 2011 12:35

Жозе е най добрият в занаята след Съра, аз лично ще се радвам да дойде при нас.
Доста е арогантен, но го бива.

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 15 апр 2011 12:42

за мен най-добрия вариант е Гуардиола !

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 апр 2011 12:49

ChernoMore написа:за мен най-добрия вариант е Гуардиола !

На Барса и Тити Папазов да им е треньор в момента, пак ще са си същия отбор, Гуардиола може да е добър треньор на следващия си отбор в кариерата аако вземе поне 7 от най-добрите играчи на Барса в момента, да поеме отбор като Лион и да ги направи поне финалист в ШЛ, тогава ще го призная за голям треньор или пък да спечели ШЛ с Арсенал...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 15 апр 2011 12:49

Като видях ''СЪН'' най-смешния вестник в света .. и ми стана ясно колко е вярно всичко .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 15 апр 2011 12:49

Може да е голям специалист, спор няма, но лично аз не съм привърженик този келеш да ни стане мениджър. Той е от така наречените прелетни птици, които не ги интересуват клуба, просперитета и дългосрочния план за развитие на даден отбор. Него го интересува само егото му и това да влезе в историята, като човека наследил легендарния Сър Алекс. Точно след 1-2 години, ако ни стане мениджър вече ще е задоволил егото си и ще ни се наложи да си търсим нов мениджър... Това предполагам е и една от причините Сър Боби Чарлтън да не го желае в клуба. А той е човек, който разбира много повече от всички нас :)

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 15 апр 2011 12:57

Mourinio написа:
ChernoMore написа:за мен най-добрия вариант е Гуардиола !

На Барса и Тити Папазов да им е треньор в момента, пак ще са си същия отбор, Гуардиола може да е добър треньор на следващия си отбор в кариерата аако вземе поне 7 от най-добрите играчи на Барса в момента, да поеме отбор като Лион и да ги направи поне финалист в ШЛ, тогава ще го призная за голям треньор или пък да спечели ШЛ с Арсенал...

Определено си разбирач,а и Гуардиола се интересува адски много от това дали ТИ ще го признаеш......

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 15 апр 2011 12:59

Един ден и това ще стане 100% !!! :)
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926 » 15 апр 2011 13:06

Надявайте се :mrgreen:
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”