Манчестър Ю - Кроули Таун
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Манчестър Ю - Кроули Таун
5 кръг. На Олд Трафорд с Кроули Таун. Жребий мечта. Резервите пак ще поритат малко 

Re: Манчестър Ю - Кроули Таун
Резултата тук го виждам класически 3-0.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
7-ма лига непрофесионална.
Обаче ще гледаме пак слабата формация на отбора, аз игра не очаквам от отбор дето играе 3 мача на година заедно, очаквам обаче поне 3-4 гола разлика.
Освен това задължително 1-2ма титуляри на скамейката, нищо не се знае топка е, а тука говорим за Андерсон и Гибсън.....
мача ще е точно след "убийствената седмица" и е нормално да не сме на висока скорост.

Обаче ще гледаме пак слабата формация на отбора, аз игра не очаквам от отбор дето играе 3 мача на година заедно, очаквам обаче поне 3-4 гола разлика.
Освен това задължително 1-2ма титуляри на скамейката, нищо не се знае топка е, а тука говорим за Андерсон и Гибсън.....
мача ще е точно след "убийствената седмица" и е нормално да не сме на висока скорост.
Последна промяна от daredevil на 30 яну 2011 18:29, променено общо 1 път.
phoenix написа:5 кръг. На Олд Трафорд с Кроули Таун. Жребий мечта. Резервите пак ще поритат малко
Тук май ще ритат резервите на резервите.... тоя отбор за пръв път го чувам, баси....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
7-ма лига, аматьори с различни професии, отстраниха дарби каунти май от чемпиъншип, нямат собсвен автобус и тн, абе махленски мач.
Последна промяна от daredevil на 30 яну 2011 18:30, променено общо 1 път.
Е СУПЕР
.И то на ОЛД ТРАФОРД е прекрасен жребий.Кроули ще ядат яко бой.И както каза колегата резервите пак ще поритат.
MANCHESTER UNITED FOREVER

MANCHESTER UNITED FOREVER

тоя мач е нарисуван за валенсия който почна да тренира с топка и скоро ще почва пълноценно, в каквато и да е кондиция пак ще е полезен, тъкмо го спрягаха да се връща към средата на месеца. то той ще си е като тренировка и без тва.
Последна промяна от daredevil на 30 яну 2011 18:35, променено общо 1 път.
Каква 7-ма лига бе пичове? Нещо сте в грешка. Кроули Таун играят в Конференцията, т.е. първата аматьорска лига, на 2 точки зад АФК Уимбълдън, но и с 4 мача по-малко. За мен догодина със сигурност ще са в професионалната 2-ра лига. А май имат и доста богат собственик. Не че няма да ги отвеем, но не са чак толкова трагични.
Ех тоя ваш късмет заслужавате да ви се случи това
Манчестър Юнайтед - Кроул Таун 0-1 90 мин. Андерсон автогол

Манчестър Юнайтед - Кроул Таун 0-1 90 мин. Андерсон автогол

Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
7-ма лига е считано от ВЛ надолу.
сигурен съм щото случайно им гледах техен мач около коледа в по-предните кръгове, нямат автобус и има други професии.
сигурен съм щото случайно им гледах техен мач около коледа в по-предните кръгове, нямат автобус и има други професии.