Мнениеот smoothc » 17 яну 2011 19:19
Много важен мач изгледжа че с лекота ще вземем 3 точки но за да си улесним задачата трябва да сме максимално концентрирани във всека един момент защото всички помним как 1 минута преди края когато гостувахме изпуснахме важни 3 точки! а водехме с 0-1.
Бирмингам са много корав тим слаби са при гостувания но срещу големите отбори всички се хвърлят на максимум.
Има две важни новини едната е че Сколс ще се завърне в състава и ще бъде титуляр другата е че Рафаел няма да играе поради наказание което е огромна загуба поради страхотните игри които прави и неизменното му попадане в титулярната 11.
Състава както го вижам аз:Едвин ван дер Саар Ошей Видич Фердинанд Евра Нани Флетчър Сколс Андерсон Рууни Бербатов
Нека момчетата ни зарадват с една победа постигната с максимална концентрация много е важно да отбележим ранен гол някъде до 20 минута който ще ни вдъхне спокойствие а това в този мач е най-важно -спокойствие и търпение!
Надявам се Бербатов да отбележи и Рууни именно в този мач се открива великолепна възможност за да блеснат!
Арсенал са домакин на Уигън и предвид онова 2-2 мисля че ще има наказателна акция от страна на Арсенал и едно 3-0 че и повече мисля ще стане.Ман Сити имат тежко гостуване на Астън Вила и ето тук очаквам грешка на Сити просто Вила са много силен домакин а и зоната на изпадащите е много близо под тях така че съм склонен дори да мисля че Вила може да победи!
Но каквото и да стане истината и целта е ясна за Ман Ю победа срещу Бирмингам и най-важния мач за нас на този етап разбира се се явява такъв то всички са важни но Гостуването на Блекпул на 25.1-Победа там ще ни постави на една добра разлика от преследвачите!
ГГМЮ