Manchester United-Aston Villa (12.12.2009) билет
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Manchester United-Aston Villa (12.12.2009) билет
Имам резервирани самолетни билети и две нощувки в хотел за мача. В последствие се оказа обаче, че не мога да си купя билет, поради факта, че за този мач продават само на one united members. Дали тук има някой член, който би могъл да помогне? 

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
Re: Manchester United-Aston Villa (12.12.2009) билет
Пич най-добре влез в Бг сайта на Ман Ютд и питай там
И това направих, но реших и тук да попитам 

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
-
- Контакти:
Може да пробваш с някои от саитовете на бг общността в Англия-в момента се сечам за bgherp 

http://www.bghelp.co.uk
Дано това ти помогне !
Дано това ти помогне !
Pich opitai s ticket exchange bileti...tyrsi v saita na united poveche informaciq ili v google pak stava...ima fenove koito sa vzeli bileti i posle po razni prichini gi prodavat no estestveno na po visoki ceni.Neznam zashto si napravil taq greshka pyrvo da si vzemesh bilet za samolet a posle da tyrsish bileti za macha,no shte znaesh za drug pyt.Shte ti struvat moje bi dvoino poveche biletite,no tva e nachina...s redovni bileti mnogo trudno moje da se uredi chovek po princip
P.S.
Izvinqvam se za latinicata no sym na rabota,a tuk nqma kirilica
P.S.
Izvinqvam se za latinicata no sym na rabota,a tuk nqma kirilica

В viagogo.co.uk са пуснали доста билети за ticket exchange на доста добри цени, но са само за one united members. Молбата ми е ако някой може да поръча-аз ще му пратя парите веднага по банков път.