1999 незабравимото остава
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
1999 незабравимото остава
1999 финал,който винаги ще остане в историята на футбола и Манчестър Юнайтед,финал,който ще бъде вечен!И всъщност най-странното е-не е важно,че тогава сме спечелили купата,важно е по какъв начин!Защото този финал е най-великия,защото каквото и да кажа ще бъде нищожно в сравнение с двата невероятни гола ,вкарани за няколко минути.Защото тези голове ще си останат завинаги (написани със златни букви) в историята на клуба,с който съм израстнал,просто е само две думи-Манчестър Юнайтед!Нищо не може да се сравни с вълнуващото интервю след мача,та как би могло да бъде?Къде другаде бихте видели мъдър човек,като сър Алекс Фъргюсън да се радва,като дете!?!Сънувам този финал постоянно и след като се събудя си мисля отново и отново-„Тази магия,как бих искал 1999 да се върне и да гледам мача отново,да съм разочарован през всичките 85 минути,и да изпадна в екстаз,след гола на Шерингам,а после и на Солксгяер”.Кой би спорил,че финала не е велик?Този,който не вярва в чудеса!Написах това,за да споделя емоциите с вас,останалите истински фенове на Манчетсър Юнайтед,не такива,които са фенове на индивидуални играчи-НЕ,нещо повече.Тези,които са фенове на емблемата на Манчестър Юнайтед,такива,които са фенове не от желание за победа,а от сърце!
[center]
[/center]

- ZelenOtbor
- Контакти:
Re: 1999 незабравимото остава
Тогава съм бил на 6 години обаче си спомням, че в началото на мача виках на наще, че съм за Ман.Юн. и че ще смачкат Байерн. След 80 и някоя минута викам на наще като всяко тъпо лапе "АА не вече съм за Байерн" и след като Ман.Юн. биха виках на наще, че съм бил за Ман.Юн. , а те ми казаха, че вече съм казал, че съм бил за Байерн и аз се разплаках
П.С: Цял живот съм мразел Байерн Мюнхен

П.С: Цял живот съм мразел Байерн Мюнхен

-
- Контакти:
Converse написа:1999 финал,който винаги ще остане в историята на футбола и Манчестър Юнайтед,финал,който ще бъде вечен!И всъщност най-странното е-не е важно,че тогава сме спечелили купата,важно е по какъв начин!Защото този финал е най-великия,защото каквото и да кажа ще бъде нищожно в сравнение с двата невероятни гола ,вкарани за няколко минути.Защото тези голове ще си останат завинаги (написани със златни букви) в историята на клуба,с който съм израстнал,просто е само две думи-Манчестър Юнайтед!Нищо не може да се сравни с вълнуващото интервю след мача,та как би могло да бъде?Къде другаде бихте видели мъдър човек,като сър Алекс Фъргюсън да се радва,като дете!?!Сънувам този финал постоянно и след като се събудя си мисля отново и отново-„Тази магия,как бих искал 1999 да се върне и да гледам мача отново,да съм разочарован през всичките 85 минути,и да изпадна в екстаз,след гола на Шерингам,а после и на Солксгяер”.Кой би спорил,че финала не е велик?Този,който не вярва в чудеса!Написах това,за да споделя емоциите с вас,останалите истински фенове на Манчетсър Юнайтед,не такива,които са фенове на индивидуални играчи-НЕ,нещо повече.Тези,които са фенове на емблемата на Манчестър Юнайтед,такива,които са фенове не от желание за победа,а от сърце!
Евала за написаното

Велика победа постигната от велик отбор

'за истинските фенове на Манчестър Юнайтед, не на отделни играчи'. Много добре казано. Следя този отбор и съм негов привърженик от около 12 години. Мога да си го представя без всеки играч, дори без Гигс и Скоулс, само не мога да си представя отбора без Сър Алекс. Просто не ми се иска да идва този момент.
И аз те подравявам за написаното. Изживял съм го по-същия начин. Манчестър Юнайтед винаги е бил символ на борбата до последно, до последен дъх, по последната секунда, какъвто и да е резултата, който и да е противника. Затова съм заобичал този отбор.
И аз те подравявам за написаното. Изживял съм го по-същия начин. Манчестър Юнайтед винаги е бил символ на борбата до последно, до последен дъх, по последната секунда, какъвто и да е резултата, който и да е противника. Затова съм заобичал този отбор.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Незабравимо наистина 

Може би най-великия мач, единствено Пул-Милан от 2005 може да се мери с него. По време на финала бях на 4 и бях помолил баща ми да ме събуди за края. Когатого направи, го попитах кой води и той ми каза резултата. Разплаках се, защото още тогава бях научен да съм за Манчестър, защото и баща ми е болен фен на отбора. Тогава стана обрата и аз се зарадвах. На следващия ден пропуснах детска градина, за да мога да се наспя.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Converse написа:такива,които са фенове не от желание за победа,а от сърце!
Невероятна мисъл. Имаш ли против да си я сложа като подпис?
Иначе велик отбор - спор няма. Велик финал - за това също

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:Converse написа:такива,които са фенове не от желание за победа,а от сърце!
Невероятна мисъл. Имаш ли против да си я сложа като подпис?
Иначе велик отбор - спор няма. Велик финал - за това също
Както искаш.....

[center]
[/center]

Converse написа:Написана е буквално и както я чуствам!
Според мен затова се е получила добра. Поздрави!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.