ВЛ | 11-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 0:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

ВЛ | 11-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 0:0

Мнениеот Klzrdz » 30 окт 2015 21:04

[center]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/center]
[offtopic]Ако съм сгрешил/пропуснал нещо, моля коригирайте ме. :)[/offtopic]
Последна промяна от Klzrdz на 31 окт 2015 20:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Re: ВЛ | 11-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед

Мнениеот old_traff » 30 окт 2015 21:22

Труден мач, за жалост няма да мога да го гледам. Дано Рууни да е резерва. :roll:

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 30 окт 2015 21:33

Тия ще напердашат разпасаната команда на ЛВГ...и Руни едва ли ще е резерва... :lol: :)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 31 окт 2015 07:32

Поздравление за добрата тема.Относно за мача очаквам победа тука нямаме право на грешки.Според мен резултата е 1:2.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 окт 2015 15:09

[wrapimg=]http://this11.com/play/abJ2FTfae7.png[/wrapimg]
Единствената въпросителна е десният бек.
На практика това е съставът от Евертън и предвид ротациите срещу Боро, мисля че има страхотна почва тези играчи(особено в халфовата линия и нападението) да започнат титуляри.
Но положението стана такова, че вече НЕ е толкова от значение кой е титуляр и кой не...след като указанията за пасове и владеене са на първа линия и на практика изскмукват потенциала и креативността, особено на по-офанзивните играчи.
Рууни се представя под всякаква критика, но както казаха Скоулс и Рене Мюленстийн, огромен процент(като вина) затова има тактиката на Ван Гаал.
Случайно ли е според вас, че за втора поредна година НЯМАМЕ нито един офанзивен играч в силна форма!? Със голово самочувствие, мотивация и увереност, че може да реши даден мач?
Палас са с 3 поредни загуби във всички турнири и 4 поредни H to H срещу нас - т.е на хартия сме фаворити, но по форма и методика на играта...определено НЕ можем да кажем същото, дори напротив. Троен мач с лек превез на знакът Х(най-вече поради факта, че Ван Гаал излиза за да не загуби даден мач, а не да го спечели).
Срещу Евертън(времето показа), че тази победа бе по-скоро плод на специфични обстоятелстваа, отколкото на някаква свръх категоричност и класа от наша страна. Само за три мача и всичко положително от тази двубой...се изпари и потъна нейде в небитието!
Палас каквито и кадрови проблеми да имат, то след тези загуби със сигурност ще ни скочат здраво, особено като виждат, че формата ни е колеблива и неустойчива.
Убеден съм, че Палас нямат да играят както Евертън(апатично), което повдига темата, че ако ние НЕ подобрим нещо рязко и устойчиво(най-вече като динамика и офанзивен режим), то като нищо ще катастрофираме и тук.

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 31 окт 2015 15:21

Този състав е супер, разбира се не всички искаме да гледаме капитана, но аз мисля, че той е нужен на отбора.
Въпросите, които Ван Гаал трябва да реши са наистина десният бек и Рууни(позицията му, играта му, налагането му). :)
Бих искал да видя Фелайни, но не мисля че ще се случи това днес...

Върни се в “Манчестър Ю”