[center]
[/center][center]02.11.2014/15:30[/center]
[center]
-
[/center][center]Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед[/center]
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mgBAWa4M2gs[/youtube][/center]
[center]Live on: NovaSport[/center]
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[/center]
-
[/center]
[/center]iliev72 написа:02 октомври или 02 ноември ?!
suareshampion написа:Тук ще победи новия господар на град Манчестър а имено Ман Сити .Съдиите изоставиха ,вече втора година червения отбор на града и сега виждаме на кое място са ,видяхме ги и миналата година . Вчера пак играха ганкиното .Аз продължавам да си държа на прогнозата ,че Ван Гаал няма да завърши първенството и ще бъде изгонен . До момента има само 13 точици а очакванията на заблудените фенове бяха много по големи .И след тоя мач мъките на червения отбор ще продължат .И преди да сте ми задали въпроси за моя отбор ,аз ще си призная ,че без Суарес сме много слаби .Кой луд продаде най добрия ни играч ? Собственика на отбора ,разбира се .Но и почти всички наши малоумни фенове искаха той да напусне и сега виждаме резултата.
suareshampion написа:Аз продължавам да си държа на прогнозата ,че Ван Гаал няма да завърши първенството и ще бъде изгонен . До момента има само 13 точици а очакванията на заблудените фенове бяха много по големи .И след тоя мач мъките на червения отбор ще продължат .И преди да сте ми задали въпроси за моя отбор ,аз ще си призная ,че без Суарес сме много слаби .Кой луд продаде най добрия ни играч ? Собственика на отбора ,разбира се .Но и почти всички наши малоумни фенове искаха той да напусне и сега виждаме резултата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта