Честито!Първи трансфер за лятото
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Честито!Първи трансфер за лятото
Честито!Първото лятно попълнение е вече факт!Антонио Валенсия е млад и проспериращ играч,който има много да израстне.Това,разбира се няма да е толкова трудно,под ръководството на сър Алекс Фъргюсън.Дано Валенсия помогне на отбора към пътя за нови титли и успехи!ЧЕСТИТО ОЩЕ ЕДИН ПЪТ!!!
[center]
[/center]

- Lord of memories
- Контакти:
Re: Честито!Първи трансфер за лятото
Ше я напраим....ше я напраим.
Бенземата до дни е на тестове.
Бенземата до дни е на тестове.
GGMU
За мен това е трансферна грешка!18 млн паунда за това еквадорче което има 7 гола за Уиган за 2 сезона си е престъпление.Според мен Нани и този са напълно еднакви играчи.Лошо лошо трябваше някой по доказан като Давид Силва или Ашли Иънг от Вила да се вземе.След неособено добрия трансфер на Бербата съра прави втора грешка.В отбора след Андерсон и Тевез няма много добри трансфери 

Аз също съм песимист относно този трансфер и смятам че е надценен Валенсия, но дано ни опровергае с играта си.
Най-много ни трябва плеймейкър.
Най-много ни трябва плеймейкър.
- puhisamolevski
- Контакти:
Валенсия е добър, помня го още от СП2006
Според мене тва е добър трансфер, но Юнайтед каквото и да направят, няма как да вземат КЕШ догодина, поне според мене
дано...симпатизирам 

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
Tom Kruz написа:За мен това е трансферна грешка!18 млн паунда за това еквадорче което има 7 гола за Уиган за 2 сезона си е престъпление.Според мен Нани и този са напълно еднакви играчи.Лошо лошо трябваше някой по доказан като Давид Силва или Ашли Иънг от Вила да се вземе.След неособено добрия трансфер на Бербата съра прави втора грешка.В отбора след Андерсон и Тевез няма много добри трансфери
Не че искам да се заяждам ама не ви ли писна да плюете против Бербатов все пак завърши на трето място(мисля)във Вишата лига по гол+асистентциа и то в 1сезон в този отбор
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
а бе челси ще мачка догодина на ред с новите много по добри от валенсия футболисти да му мислят юнаитед ливърпоол и арсенал
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Stanislav_Ivanov написа:а бе челси ще мачка догодина на ред с новите много по добри от валенсия футболисти да му мислят юнаитед ливърпоол и арсенал
Оф писна ми от простотия ! Айде първо разбери как се казват отборите и после пиши ! Всеки допуска грешки , но пък в спортен форум пишеш бе !
По темата : Ще видим как ще се представи следващия сезон

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Честито да ни е 
Очаквам да вземем и Бензема

Очаквам да вземем и Бензема

Абе не казвам ,че Берба е слаб трансфер но не е и особено силен за тези пари!Сега този сезон си мисля ,че ще се отпуши и ще е водещ реализатор на Юнайтед ,но просто фактите са ,че почти всички в Англия го обявиха за слаб трансфер!