Честито!Първи трансфер за лятото

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Честито!Първи трансфер за лятото

Мнениеот Converse » 30 юни 2009 22:03

Честито!Първото лятно попълнение е вече факт!Антонио Валенсия е млад и проспериращ играч,който има много да израстне.Това,разбира се няма да е толкова трудно,под ръководството на сър Алекс Фъргюсън.Дано Валенсия помогне на отбора към пътя за нови титли и успехи!ЧЕСТИТО ОЩЕ ЕДИН ПЪТ!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Честито!Първи трансфер за лятото

Мнениеот Lord of memories » 30 юни 2009 22:13

Ше я напраим....ше я напраим.
Бенземата до дни е на тестове.
GGMU

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 30 юни 2009 22:24

За мен това е трансферна грешка!18 млн паунда за това еквадорче което има 7 гола за Уиган за 2 сезона си е престъпление.Според мен Нани и този са напълно еднакви играчи.Лошо лошо трябваше някой по доказан като Давид Силва или Ашли Иънг от Вила да се вземе.След неособено добрия трансфер на Бербата съра прави втора грешка.В отбора след Андерсон и Тевез няма много добри трансфери :cry:

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 30 юни 2009 22:34

Аз също съм песимист относно този трансфер и смятам че е надценен Валенсия, но дано ни опровергае с играта си.
Най-много ни трябва плеймейкър.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 30 юни 2009 22:41

Валенсия е добър, помня го още от СП2006 :) Според мене тва е добър трансфер, но Юнайтед каквото и да направят, няма как да вземат КЕШ догодина, поне според мене :? дано...симпатизирам :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 30 юни 2009 22:41

Tom Kruz написа:За мен това е трансферна грешка!18 млн паунда за това еквадорче което има 7 гола за Уиган за 2 сезона си е престъпление.Според мен Нани и този са напълно еднакви играчи.Лошо лошо трябваше някой по доказан като Давид Силва или Ашли Иънг от Вила да се вземе.След неособено добрия трансфер на Бербата съра прави втора грешка.В отбора след Андерсон и Тевез няма много добри трансфери :cry:

Не че искам да се заяждам ама не ви ли писна да плюете против Бербатов все пак завърши на трето място(мисля)във Вишата лига по гол+асистентциа и то в 1сезон в този отбор

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 30 юни 2009 22:42

а бе челси ще мачка догодина на ред с новите много по добри от валенсия футболисти да му мислят юнаитед ливърпоол и арсенал
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 30 юни 2009 22:55

Stanislav_Ivanov написа:а бе челси ще мачка догодина на ред с новите много по добри от валенсия футболисти да му мислят юнаитед ливърпоол и арсенал

Оф писна ми от простотия ! Айде първо разбери как се казват отборите и после пиши ! Всеки допуска грешки , но пък в спортен форум пишеш бе !

По темата : Ще видим как ще се представи следващия сезон ;) Дано е успешен трансфер ;) Остана Бензема да дойде и всичко е ток :) И стига сте обиждали Митко бе , направи добър сезон ! Предвид егоизма на някои футболисти ;) Да се надяваме , че той ще донесе следващия КЕШ :) :P
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 30 юни 2009 23:01

Честито да ни е :)
Очаквам да вземем и Бензема ;)

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 30 юни 2009 23:16

Абе не казвам ,че Берба е слаб трансфер но не е и особено силен за тези пари!Сега този сезон си мисля ,че ще се отпуши и ще е водещ реализатор на Юнайтед ,но просто фактите са ,че почти всички в Англия го обявиха за слаб трансфер!

Върни се в “Манчестър Ю”