С резервите срещу Евертън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
С резервите срещу Евертън
Да не стане както на мача с Ливърпул...да се налага тройна смяна...Сър Алекс или не иска да играе за купата финал,или е подценил карамелите....или иска да се пенсионира
Дано да успеят момчетата,а и поне централните защитници са титулярите!

Re: С резервите срещу Евертън
толкова сте самонадеяни,че Фергюсън си мисли че може да бие всеки с всякакви играчи
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
- Ticha
- Контакти:
B. Foster, R. Ferdinand, N. Vidic, Rafael, Fabio, J.S. Park, Anderson, D. Gibson, C. Tévez, D. Welbeck, F. Macheda
T. Howard, P. Jagielka, L. Baines, T. Hibbert, J. Lescott, T. Cahill, S. Pienaar, P. Neville, L. Osman, M. Fellaini, L. Saha
T. Howard, P. Jagielka, L. Baines, T. Hibbert, J. Lescott, T. Cahill, S. Pienaar, P. Neville, L. Osman, M. Fellaini, L. Saha
такива глупости обикновено се наказват... евертън са много опитен отбор и си мисля ,че като отмине първоначалният юруш на младите ,закономерното ще се случи и неприятният син тим от града на великия отбор ще победи !
Най-чистото положение/ако има такова/бе опитът за автогол на Лескът
Мисля,че кореецът и Уелбек са за очевидна смяна...Евра отляво ,на мястото на Уелбек и Скоулс в центъра-според мен това ще бъдат замените след почивката,а при негативен резултат -Бербатов.Колкото до самодеяността на Сър Алекс-явно си има покритие-щом 6-тия в Премиершип,излязъл с най-доброто си,не може да преодолее резервите ни 

Taka си е няма смисал да ги товари излишно в мачове където парите са доста по малко от тези в ШЛ.
А иначе първото полувреме много слаба игра и на двата отбора,така като гледам май само Фърдинад и Видич знаят за какво са излезли на терена,този Уелбек се бори като цяло най много от офназивните играчи ама имаше 3-4 отчайващи отигравания
.
Пък тия от Евертан явно още немогат да повярват на късмета си,и играеха супер страхливо това полувреме,но си мисля,че второто ще напънат и нищо чудно да опънат невероятно играещите Тевез,Макена и компания
.
А иначе първото полувреме много слаба игра и на двата отбора,така като гледам май само Фърдинад и Видич знаят за какво са излезли на терена,този Уелбек се бори като цяло най много от офназивните играчи ама имаше 3-4 отчайващи отигравания

Пък тия от Евертан явно още немогат да повярват на късмета си,и играеха супер страхливо това полувреме,но си мисля,че второто ще напънат и нищо чудно да опънат невероятно играещите Тевез,Макена и компания

- Ticha
- Контакти:
Юнайтед имат отложен мач срещу Портсмут в сряда, после в събота играят с Тотнъм, следващата седмица имат мач с Арсенал за ШЛ и т.н. Така че хода на САФ не ми се струва нелогичен. Дано Евъртън да се възползват от това. 

Аз съм разочарован от играта на Евертън. Не съм фен на нито един от двата отбора. Фен съм на №9 от
! Чудно ми е обаче, защо "карамелите" играят толкова страхливо, така са напълнили памперсите, че...! Този състав на Манчестър си плаче за бой! Разочарован съм и от САФ, днес чаках да гледам един хубав мач, полуфинал за ФА СUР, а то какво гледам?!?! Какво става с детето чудо - Македа, едва ли не го изкараха за феномен, а той е доста зелен! Пълен фигурант е днес, ама то късмета все някога свършва! Ще трябва доста да чисти бутоните на Бербо!

Има само истина една - тя е между твоите бедра!
тези ,които обявиха македа за голям,просто са слепи привърженици на МЮ и очевидни любители на шаха !да кажеш след един хубав (но един) и един случаен гол ,че е гениален играч...... трябва да се прегледаш... може би след 5-6 год ??? лошото е ,че все повече разкриват митето.... жал ми е за него
- ManUtdMadFan
- Контакти:
Чиста дуспа !!!!!!!!!!!!! ЩЕ го еба тоя съдия :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
България