С резервите срещу Евертън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

velinsky
Контакти:

С резервите срещу Евертън

Мнениеот velinsky » 19 апр 2009 17:58

Да не стане както на мача с Ливърпул...да се налага тройна смяна...Сър Алекс или не иска да играе за купата финал,или е подценил карамелите....или иска да се пенсионира :) Дано да успеят момчетата,а и поне централните защитници са титулярите!

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Re: С резервите срещу Евертън

Мнениеот madhool » 19 апр 2009 18:08

толкова сте самонадеяни,че Фергюсън си мисли че може да бие всеки с всякакви играчи
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 апр 2009 18:17

B. Foster, R. Ferdinand, N. Vidic, Rafael, Fabio, J.S. Park, Anderson, D. Gibson, C. Tévez, D. Welbeck, F. Macheda

T. Howard, P. Jagielka, L. Baines, T. Hibbert, J. Lescott, T. Cahill, S. Pienaar, P. Neville, L. Osman, M. Fellaini, L. Saha

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 19 апр 2009 18:25

такива глупости обикновено се наказват... евертън са много опитен отбор и си мисля ,че като отмине първоначалният юруш на младите ,закономерното ще се случи и неприятният син тим от града на великия отбор ще победи !

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 19 апр 2009 18:54

Най-чистото положение/ако има такова/бе опитът за автогол на Лескът :) Мисля,че кореецът и Уелбек са за очевидна смяна...Евра отляво ,на мястото на Уелбек и Скоулс в центъра-според мен това ще бъдат замените след почивката,а при негативен резултат -Бербатов.Колкото до самодеяността на Сър Алекс-явно си има покритие-щом 6-тия в Премиершип,излязъл с най-доброто си,не може да преодолее резервите ни :D

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 апр 2009 19:00

Taka си е няма смисал да ги товари излишно в мачове където парите са доста по малко от тези в ШЛ.
А иначе първото полувреме много слаба игра и на двата отбора,така като гледам май само Фърдинад и Видич знаят за какво са излезли на терена,този Уелбек се бори като цяло най много от офназивните играчи ама имаше 3-4 отчайващи отигравания :mrgreen: .
Пък тия от Евертан явно още немогат да повярват на късмета си,и играеха супер страхливо това полувреме,но си мисля,че второто ще напънат и нищо чудно да опънат невероятно играещите Тевез,Макена и компания :D ;) .

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 апр 2009 19:09

Юнайтед имат отложен мач срещу Портсмут в сряда, после в събота играят с Тотнъм, следващата седмица имат мач с Арсенал за ШЛ и т.н. Така че хода на САФ не ми се струва нелогичен. Дано Евъртън да се възползват от това. :D

Потребителски аватар
Veni_H
Контакти:

Мнениеот Veni_H » 19 апр 2009 19:14

Аз съм разочарован от играта на Евертън. Не съм фен на нито един от двата отбора. Фен съм на №9 от :evil: ! Чудно ми е обаче, защо "карамелите" играят толкова страхливо, така са напълнили памперсите, че...! Този състав на Манчестър си плаче за бой! Разочарован съм и от САФ, днес чаках да гледам един хубав мач, полуфинал за ФА СUР, а то какво гледам?!?! Какво става с детето чудо - Македа, едва ли не го изкараха за феномен, а той е доста зелен! Пълен фигурант е днес, ама то късмета все някога свършва! Ще трябва доста да чисти бутоните на Бербо!
Има само истина една - тя е между твоите бедра!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 19 апр 2009 19:26

тези ,които обявиха македа за голям,просто са слепи привърженици на МЮ и очевидни любители на шаха !да кажеш след един хубав (но един) и един случаен гол ,че е гениален играч...... трябва да се прегледаш... може би след 5-6 год ??? лошото е ,че все повече разкриват митето.... жал ми е за него

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Мнениеот ManUtdMadFan » 19 апр 2009 19:29

Чиста дуспа !!!!!!!!!!!!! ЩЕ го еба тоя съдия :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
България

Върни се в “Манчестър Ю”