ВЛ | 4-ти кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Re: ВЛ | 4-ти кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Paul Scholes » 30 авг 2015 19:55

Мемфис нищо не направи, което да бъде от полза на отбора. На моменти играеше супер егоистично, сякаш другите му 10 съотборници не са на терена... Руни направи един хеттрик и това беше за него. Е, поне има напредък - не прави много грешни подавания като в по-миналите мачове. :mrgreen: Ромеро е за разстрел и двата гола можеше да ги спаси... не искам, ама въобще не искам да продаваме Де Хея, ама за съжаление Луи не чете форум гонг. :lol:
Здраейти

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 авг 2015 19:56

Тонка ти па къде видя в Юнайтед да има нападател :lol: :lol:

Всички са трагедия без Шоу и донякъде Швайни, всички.
Депай едно точно отиграване нямаше за цял мач..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 30 авг 2015 19:56

MuFc1878 написа:
old_traff написа:Дано наистина Силесен да е договорен, няма да изтърпя Ромеро още дълго.

Балончето се спука, време беше и то при първия по-сериозен тест. Гомис бате те прави крив :lol: И тия имат по-читав нападател от Юнайтед?

Гомис и нас ни направи крив :mrgreen:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 30 авг 2015 19:57

Голяма битка ще е между Челси,Арсенал,Манчестър Юнайтед и Ливърпул за топ 4,Манчестър Сити е шампион,това е ясно.
Другият кръг ще си върнете настроението,след като биете Ливърпул,които ще са без Фелипе Коутиньо :cool:

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 30 авг 2015 19:57

0007 написа:
MuFc1878 написа:
old_traff написа:Дано наистина Силесен да е договорен, няма да изтърпя Ромеро още дълго.

Балончето се спука, време беше и то при първия по-сериозен тест. Гомис бате те прави крив :lol: И тия имат по-читав нападател от Юнайтед?

Гомис и нас ни направи крив :mrgreen:

[wrapimg=]http://cdn.meme.am/instances/500x/58993451.jpg[/wrapimg] :mrgreen:
Последна промяна от Paul Scholes на 30 авг 2015 19:58, променено общо 1 път.
Здраейти

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 30 авг 2015 19:58

Ще бъда кратък. Първо, защото хората не обичат да четат дълги текстове, второ - защото мисля, че нищо няма да променя. :mrgreen:

Имаме проблем, доооооста по-голям проблем от това, че падаме. Резултата е, че няма никаква идея, креативност, визия, почерк за игра, най-лошото е, че няма ИЗГЛЕДИ това да се промени. Да кажем - миналия сезон, сработвали се, запознавали се, първи сезон на треньора, но не виждам НИЩО ама НИЩОпо-различно в началото на този сезон. Все пак вече ЛВГ е провел собствена подготовка, избрал е играчи за "философията" му. Нещата се случват абсолютно хаотично, играчите не могат да изпълнят зададените им задачи, пускат се някакви дълги топки, центрирания и НИТО ама НИТО един път по крилото не съм видял атака, която да не е предприета индивидуално. Сякаш им е забранил да "рейдват" по крилото. :mrgreen:

За мен лично, отбора играе не по никакъв начин по-различно от начина по който играеше когато беше треньор Мойс. Аз не съм от хората които критикуват треньорите - нямам нито качествата, нито познанията за да мога да конфронтирам един треньор във ВЛ.
Отбора играе без никаква острота, искаме да играем нещо като "ВанГаалско-тики-така", но треньора трябва да разбере, че "фалшивата деветка" в лицето на Руни изобщо няма да му се получи както го мисли.
1. Трябва ни нападател
2. Трябва ни крило, тип Педро, тип АДМ, тип Азар - човек със скорост който може да избухне изведнъж и да поведе атаката.
3. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ТРЯБВА ВРАТАР, ако продадем ДДХ.

Като един ревностен защитник на Руни, защото безкрайно обичам харизмата във футбола и съм пленен от идеята, че е към момента е икона, а и бъдеща легенда на отбора, искам да подчертая, че това е най-слабия футболист в отбора към този момент. Най-лошото е, че от най-слабия футболист към момента се очаква да вкарва голове и да поведе отбора, а вината за това, не смятам, че е негова, защото треньора изисква, а не той.
ЛВГ не знам, сляп ли е, дърт ли е, философията ли му е, но Руни отдвана няма тази скорост, агресивност и инертност, която притежаваше когато беше по-млад. От километри се вижда, че за него е по-добре да играе зад нападателя и там се чувства най-комфортно. Най-малкото което виждам аз - то поне Руни игра по-добре при Мойс от колкото при ЛВГ, гаранция.
Второто фрапиращо нещо за мен е, че Мата е крило, ама ... прекалено дълъг ще стане поста :mrgreen:
Вратаря - няма да коментирам. Изобщо не смятам да за правилно да бъде взет в отбора, защото ЛВГ го "харесвал.
Резерва в Сампдория, резерва в Монако и изведнъж титуляр в МЮ при положение, че имаме Валдес :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

В заключение искам да кажа отново - не съм такъв капацитет, че да критикувам треньори, но ЛВГ е валад срещу Гари Монк, а разликата им в години и опит не мисля, че е нужно да споменавам. 3 мача, 3 загуби, 3 пъти тотално надиграни от Суонси.
Ако треньора не промени "философията" си, то нас феновете, отбора, а и самия треньор - нищо хубаво не ни чака.
Последна промяна от Zeeyo на 30 авг 2015 20:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2015 19:58

Rofles написа:Тонка ти па къде видя в Юнайтед да има нападател :lol: :lol:

Всички са трагедия без Шоу и донякъде Швайни, всички.
Депай едно точно отиграване нямаше за цял мач..

Швайни доста се бореше, Шоу най-добре за нас. Мисля, че ни трябва читаво дясно крило, Мата 10-ка и нападател, който да се скъсва да бележи. Положения ще има.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 авг 2015 20:00

Изображение
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 авг 2015 20:04

Zeeyo написа:Ще бъда кратък. Първо, защото хората не обичат да четат дълги текстове, второ - защото мисля, че нищо няма да променя. :mrgreen:

Имаме проблем, доооооста по-голям проблем от това, че падаме. Резултата е, че няма никаква идея, креативност, визия, почерк за игра, най-лошото е, че няма ИЗГЛЕДИ това да се промени. Да кажем - миналия сезон, сработвали се, запознавали се, първи сезон на треньора, но не виждам НИЩО ама НИЩОпо-различно в началото на този сезон. Все пак вече ЛВГ е провел собствена подготовка, избрал е играчи за "философията" му. Нещата се случват абсолютно хаотично, играчите не могат да изпълнят зададените им задачи, пускат се някакви дълги топки, центрирания и НИТО ама НИТО един път по крилото не съм видял атака, която да не е предприета индивидуално. Сякаш им е забранил да "рейдват" по крилото. :mrgreen:

За мен лично, отбора играе не по никакъв начин по-различно от начина по който играеше когато беше треньор Мойс. Аз не съм от хората които критикуват треньорите - нямам нито качествата, нито познанията за да мога да конфронтирам един треньор във ВЛ.
Отбора играе без никаква острота, искаме да играем нещо като "ВанГаалско-тики-така", но треньора трябва да разбере, че "фалшивата деветка" в лицето на Руни изобщо няма да му се получи както го мисли.
1. Трябва ни нападател
2. Трябва ни крило, тип Педро, тип АДМ, тип Азар - човек със скорост който може да избухне изведнъж и да поведе атаката.
3. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИ ТРЯБВА ВРАТАР, ако продадем ДДХ.

Като един ревностен противник на Руни, защото безкрайно обичам харизмата във футбола и съм пленен от идеята, че е към момента е икона, а и бъдеща легенда на отбора, искам да подчертая, че това е най-слабия футболист в отбора към този момент. Най-лошото е, че от най-слабия футболист към момента се очаква да вкарва голове и да поведе отбора, а вината за това, не смятам, че е негова, защото треньора изисква, а не той.
ЛВГ не знам, сляп ли е, дърт ли е, философията ли му е, но Руни отдвана няма тази скорост, агресивност и инертност, която притежаваше когато беше по-млад. От километри се вижда, че за него е по-добре да играе зад нападателя и там се чувства най-комфортно. Най-малкото което виждам аз - то поне Руни игра по-добре при Мойс от колкото при ЛВГ, гаранция.
Второто фрапиращо нещо за мен е, че Мата е крило, ама ... прекалено дълъг ще стане поста :mrgreen:
Вратаря - няма да коментирам. Изобщо не смятам да за правилно да бъде взет в отбора, защото ЛВГ го "харесвал.
Резерва в Сампдория, резерва в Монако и изведнъж титуляр в МЮ при положение, че имаме Валдес :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

В заключение искам да кажа отново - не съм такъв капацитет, че да критикувам треньори, но ЛВГ е валад срещу Гари Монк, а разликата им в години и опит не мисля, че е нужно да споменавам. 3 мача, 3 загуби, 3 пъти тотално надиграни от Суонси.
Ако треньора не промени "философията" си, то нас феновете, отбора, а и самия треньор - нищо хубаво не ни чака.

+ 1
Вече и ръката ти стискам !
Няма какво да се добави !
Цяло лято ревах за Педро и Ди Мария....
Цяло лято призовавах за нападател !
Е сега ще си търпиме последствията.....
Гомис и Аю ни направиха защитата на пух и прах, а какво да говорим за Бейл-Роналдо-Бензема, Неймар-Меси-Суарез, Мюлер-Коща-Робен....Просто не ми се мисли ! ТРАГЕДИЯ !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”