ВЛ | 35-и кръг | Манчестър Юнайтед - УБА 0:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ВЛ | 35-и кръг | Манчестър Юнайтед - УБА 0:1

Мнениеот Rofles » 03 май 2015 00:45

soad написа:Моля ви, обяснете ми какво му е на ди Мария??

Сериозно ли питаш ?
Ами от играч струващ 70млн някъде очаквам поне едно сносно центриране да направи или поне 1 на 1 да играе.. Вярно влиза като резерва, но аз и желание да играе за отбора не виждам. :shock: Поне 2-3 центрирания като хората да беше направил, те половината в аут, е аре стига, това не е честно направо.. :roll:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 май 2015 00:47

ДЕПРЕСИЯ ! :o
Явно мисли на 100 % за нов отбор.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 май 2015 02:49

Крайно разочароващо...
Последните три мача:0-0-0 точки
Последните три мача:0-0-0 голове
Последните три мача(владеене):70%
Общо удари към вратата(положения):58
"Can you believе it"!?

[offtopic][wrapimg=]https://www.thefootballchronicle.com/wp-content/uploads/2015/03/9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Сезон 2013-2014(ВЛ,ФА,КУК)
22-7-14
Точки:73
Голова разлика:75:48
Сезон 2014-2015(ВЛ,ФА,КУК)
22-9-10 (до момента)
Точки:75
*Без Йоувил/Кеймбридж/Престън
19-8-10
Голова разлика(до момента - без Й/К/П):60:41
Точки:65
Максимум
22-8-10
Точки:74
В крайна сметка(Висша лига)
Сезон 2013-2014:19-7-12
Сезон 2014-2015(max):22-8-8
Извод
1.8 равенства и 8 загуби(от 35 мача) на фона на - А-Конкуренцията Б-Иновациите в състава и мениджърската класа...са крайно разочароващи.
Част от равенствата и по-голямата част от загубите...истинско отвращение!
Играта и отношението(експерименталната-апатичност) - фундаментът-катализатор за тези негативни събития.
Да не казвам голяма дума,но 50-60% от тези(16) резултата...си бяха абсолютно предотвратими и като цяло ние сами сме виновни,че допуснахме така да се развият нещата.
Да,в някои отношения имахме и известна доза късмет(Челси,Уест Хем,Уест Бромич...казвам късмет,но пък забележете/спомнете си,че общото и в трите мача бе точно характерът,който показахме в заключителните 10 минути,защото както знаем ние бяхме отборът,който изравни...и то напълно заслужено,така че...),но мисълта ми е като цяло следната:1.С повече воля и адекватност/характер - на мениджъра и играчите,то част от равенствата и по-точно тези срещу(Бърнли/Съндърланд,Тотнъм,Астън Вила)...можехме спокойно да "конвертираме" в 2 победи.
2.Загубите(8):За тези срещу Евертън и Сити...и донякъде Челси...няма какво да се коментира,но за останалите(5)...заслужаваме буквално "Златна малинка"!
И така...Как трябваше да се случат нещата?
19/35 = 54%
8/35 = 23%
8/35 = 23%

Според мен нямаше абсолютно никакъв проблем за нещо подобно(до момента):
24/35
Като цяло най-важното нещо са победите(количеството)!
Мислите ли,че ще ми пука(за 8-те загуби),ако имаме(като цяло е невъзможно без равенства,но все пак):27 победи и 8 загуби!?
На фона на конкуренцията и иновациите в отбора...19 победи или 22 максимум(до края) са твърде малко.
На практика в един от най-слабите ни сезони във Висшата лига(2013-2014) ние записахме 19 победи и то при едно много силно ниво на конкуренцията ,..Е,пита се в задачата:Колко трябва(ше) да са победите на този етап през сезон 2014-2015?
Отговор:23-25

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 03 май 2015 08:39

MASTER_COOL написа:

Ами Англия не е Испания, тука са рогачи, той е 50 кила с насрани гащи и след 1-2 влизания и е готов отчаян. Ако ПСЖ дават пари - да го продават. Някой казват, че след една пълна лятна подготовка с отбора от другия сезон ще е друг играч, но аз абсолютно не го вярвам това. За това да отива другаде, където ще го качват на рогите по-рядко. :lol:
А аз вчера се чудя, как нямаме в отбора 1-2-3 играча, които могат да я пляскат от дистанция тая топка, с такива отбори, които паркират автобуса ще е много полезно да има такъв играч на терена. Те не спряха да я размятат тая топка от единия на другия фланг, напълно безцелно и безмислено, а и както се видя - безрезултатно. А някой с мнение - защо и как така изведнъж Карик се превърна в толкова важна фигура в отбора!?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 май 2015 09:10

Страшно неуспешна селеция !
От 6 нови, само двама оправдават доверието.
Тук вина има Ван Гаал.
Общо взето 150 милиона на вятъра.
Големите виновници за нашата "импотентност" са Рууни, Перси и Фалкао....
Тези тримата трябва да бележат общо м/у 75 и 90 гола на сезон !
До този момент : ФЕНОМЕНАЛНИТЕ 30 гола :oops: :oops: :oops:
Искате ли да пресметнем средната цена на всеки един от тези голове ? :o

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 03 май 2015 09:43

MapTo_D написа:
MASTER_COOL написа:

Ами Англия не е Испания, тука са рогачи, той е 50 кила с насрани гащи и след 1-2 влизания и е готов отчаян. Ако ПСЖ дават пари - да го продават. Някой казват, че след една пълна лятна подготовка с отбора от другия сезон ще е друг играч, но аз абсолютно не го вярвам това. За това да отива другаде, където ще го качват на рогите по-рядко. :lol:
А аз вчера се чудя, как нямаме в отбора 1-2-3 играча, които могат да я пляскат от дистанция тая топка, с такива отбори, които паркират автобуса ще е много полезно да има такъв играч на терена. Те не спряха да я размятат тая топка от единия на другия фланг, напълно безцелно и безмислено, а и както се видя - безрезултатно. А някой с мнение - защо и как така изведнъж Карик се превърна в толкова важна фигура в отбора!?

Ами как.. стила е такъв. Когато топката се разиграва Карик е безценен, когато губим топката и някой трябва да я отнеме бързо - Карик е безценен, в стила на ЛвГ такъв играч като Карик ще е безценен. Защо изведнъж ? Ами при САФ, Карик пак си беше важна фигура, но там ние понякога се затваряхме и играехме на контра атаки, а при контрите Карик не е много полезен, а един Ерера би бил много по-подходящ. При този стил с такова притежание на топката, с такива пасове по цялата ширина на терена е важно да имаш един такъв здрав "диригент", който ако сбъркаш отпред, той да е отзад и веднага да поправи грешката. Разбира се, Карик би бил важна част от отбора и при друг стил, но в момента е безценен..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 май 2015 10:00

Тия отборчета с автобуса бяха любими на Сър Алекс! Владеене на топката не повече от 55%, оставяш чобаните да си повярват малко, хоп една атакичка и ги мяташе 8-)

С Палас и Хъл няма да е по-различно, а и Венгер също ще се позатвори, както мача за ФА. Това тики-така винаги съм го ненавиждал - директен футбол му е майката.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 май 2015 10:04

Ще хванете топ 4 ,дори и да е в последният кръг и да е много драматично.След това отивате на плейофи в ШЛ,а там чакат отбори като Валенсия/Севиля,Наполи/Рома и т.н...може да се натресете на такъв отбор и ....не се знае.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 май 2015 10:15

Обаче гола на УБА е уникален :lol:
Първо Флетчър се подложи на младока МакНеър, а след това изпълнението отиваше точно в Де Хеа, ама тоя рикошет :oops:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 май 2015 10:17

Ако Луи продължава да залага постоянно на Пади /като титуляр/ ще похабиме момчето рано , рано :idea:
Вчера пак игра лошо, а и беше длъжен да отбележи онова положение :(

Върни се в “Манчестър Ю”