ВЛ | 31-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила 3:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: ВЛ | 31-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила 3:1

Мнениеот DmG » 04 апр 2015 19:29

Честито, липсва ми само магията от миналият сезон, каква игра, какъв треньор имахме. :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 апр 2015 19:49

Слаб, слаб колко да е слаб :twisted:

Нещо интересно 8-)

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 04 апр 2015 20:47

Безупречен Юнайтед! Честита победа! Ах, как ми мирише отново на ШЛ... :twisted:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 апр 2015 22:38

Честотата на победите нараства правопропорционално с отсъствието на експериментално-апатично поведение.
Основните акценти(промени) за този прогрес:
1.Триъгълникът Карик-Ерера-Фелайни - източник на стабилност и креативност.
2.Лявата зона и комбото Блинд-Йънг - източник на динамика,острота и захождащи комбинации.
3.Импулсът в ролята на Хуан Мата.
Ко.елементите
1.Дисциплинираността на Антонио Валенсия.
2.Завръщането на Уейн Рууни в неговото амплоа - нападател.
3.Борбеността на централните защитници,независимо от комбинацията.

Дали са Рохо-Смолинг,дали Рохо-Джоунс или Смолинг-Джоунс...аз лично нямам никакви притеснения.
Щом има мотивация и колективен дух...всичко е наред.
Яд ме е само,че Ван Гаал доста късно откри(разбра),че колкото по-често Андер Ерера и Маруан Фелайни са титуляри,толкова повече играта на отбора(респективно успехите) увеличава своята положителна честота.
Перфектната позиция за Дейли Блинд - ляв бек със свободна роля...Левият му крак е образно казано като кука,която захваща всяка топка(с едно движение).Да сте виждали някой да го минава отдясно по тъча(респективно негово ляво)? Той е перфектен елемент за влияние на по-малко пространство(като зона),а и както се вижда с Ашли Йънг заформиха една доста успешна комбинация,която се характеризира с бързи пасове с едно докосване,захождания и много движение напред-назад по целия ляв фланг.
Ех,как ми се искаше сега да не е 31-ви,а 21-ви кръг от сезона,но уви...
Бурята отмина,но защо изобщо трябваше да си я причиняваме?
Видя се,че като има балансираност и всеки си играе на позицията,указанията са за директна игра,с движение без топка и бързи комбинации (въпреки,че днес малко имаше едно "локумизиране" на пасовете,но това вероятно се дължеше заради паркинга на Астън Вила,но все пак можеше да се действа една идея по-бързо в предни позиции,но както и да е)...нещата така се случат,че всичко изглежда като по учебник.
Важното е,че настроението и положителните неща в играта са вече налице,и с всеки изминал двубой стават по-мащабни.
Да се готвят "Гражданите",а след това и "Сините" от Лондон,на които им обещавам,че ще им поднесем първа домакинска загуба през сезона.
Миналата година Съндърланд ги удари на 18-ти април,сега ние ще ги ударим на 19-ти април... :)

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 05 апр 2015 11:27

Честита победа! Както писах преди време - няма смисъл да се гони треньора по никое време, а когато говорим за голямо име, то поне 2-3 сезона трябват. Ван Гаал почна да се нагажда още в края на първия си сезон. Избистри схеми, титуляри и всичко останало. Експериментално - апатично и полека започвате да ни "натискате отзад". :lol: Предполагам, че следващия сезон битката за титлата ще е между Юнайтед и Челси.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 апр 2015 11:36

Тони написа: Предполагам, че следващия сезон битката за титлата ще е между Юнайтед и Челси.

Бъди напълно сигурен в това ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 05 апр 2015 11:53

То е очевидно всъщност. Всички освен вас бележат регрес, в това число и ние. Хубаво, че е края на сезона. :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 апр 2015 11:57

Беше ясно, че всички тези експерименти, ротации, контузии, наказания, трениране като животни накрая ще дадат положителен резултат. Сега сме свежарки в най-точния момент :)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 05 апр 2015 12:13

Това доказва,че Ван Гаал е много добър треньор и специалист.И аз си мисля,че лятото,ще направим най-много 3 трансфера според мен.Хумелс,Де Пай и някой десен бек.
Изображение

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 05 апр 2015 12:40

Ехеее , момчета ае честита поредна победа :) !!!!
Малко съм по чужбина , последните 3 мача не успях да ги гледам!Сега за сефте сядам на нет и кво да видя - 3 победи ,3-то място, играта се върнала всичко върви перфектно!
Евала , много се радвам!Поздравления за Луис Ван Гаал , напипал е и отбора и схемата!

Върни се в “Манчестър Ю”