Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Перси и Фалкао АУТ, Рууни само да остане.
 Перси и Фалкао АУТ, Рууни само да остане. По абсолютно същия начин ни биха и на Олд Трафорд.
 По абсолютно същия начин ни биха и на Олд Трафорд. Утре сме Аут от Топ-а! Голям смях. Колегата diplomat не му излиза прогнозата още от първия мач...и още много няма да излязат след като играят ганкиното /за днес не знам кво сме играли, не съм гледал/ . Нека Перси да продължава да бъде налаган, може да стигне 15 гола до края на шампионата. Ама то вече не се и дразня, изобщо не върви на добре работата.
  Утре сме Аут от Топ-а! Голям смях. Колегата diplomat не му излиза прогнозата още от първия мач...и още много няма да излязат след като играят ганкиното /за днес не знам кво сме играли, не съм гледал/ . Нека Перси да продължава да бъде налаган, може да стигне 15 гола до края на шампионата. Ама то вече не се и дразня, изобщо не върви на добре работата. 

ориентирайте се
 ориентирайте се  
MASTER_COOL написа:Нека плюенето по ЛВГ да започне сега

Който не иска да гледа Юнайтед дори в това състояние, да напуска форума и да гаси телевизора.
Има далеч по - забавни неща от Юнайтед в днешно времеориентирайте се

да нямат само Роналдовци в отбора ли кво ...
  да нямат само Роналдовци в отбора ли кво ...Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост