ЛЕ | 16-тина финали | Манчестър Юнайтед - ФК Мидтиланд | 5:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: ЛЕ | 16-тина финали | Манчестър Юнайтед - ФК Мидтиланд

Мнениеот Цецо Чука » 26 фев 2016 02:24

THE G.A.M.E написа:Или с "Шпорите". :lol:

И Ливърпул и Тотнъм този сезон имат проблеми с по-слаби отбори,така че аз съм спокоен.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ЛЕ | 16-тина финали | Манчестър Юнайтед - ФК Мидтиланд

Мнениеот MuFc1878 » 26 фев 2016 06:54

CSKA69 написа:Истината е в младите! За пореден път се доказва това! А не само Моуриньо, няма изобщо друг треньор, който да излезе с такъв състав в такъв момент, освен Луис Ван Гаал! Лично за мен ще е груба грешка, ако замените холандеца с Моуриньо! Не защото трябва да остане на поста, а защото Моуриньо ще тръгне да гради нещата наново.. Трябва ви треньор като Почетино, който да стъпи на основата на Ван Гаал (нали в крайна сметка затова беше назначен - да постави основите на нoвия Юнайтед) и да продължи да залага на младостта! С португалеца това е невъзможно! Вярно, че Моу може да постигне бързи резултати, но по-устойчивия и печеливш вариант е с постепенната градация, при която след още 1-2 години имате отбор на световно ниво ;)

С този състав, ако излезем в неделя, ние ще отнесем 5-те парцала! Доволен съм, че юношките изнесоха мача, но съперникът бе много слаб.

Мемфис точно така вкара 30 гола за ПСВ миналият сезон.....с изстрели отвсякъде. Никой не оспорва таланта му, но има много човечета в главата. Дано няколко души от лазарета са готови за Арсенал, че ще стане адски грозно.....

Rashford (18 years & 117 days) overtakes George Best as Manchester United youngest goalscorer in all European competition

:!: :!: :!:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: ЛЕ | 16-тина финали | Манчестър Юнайтед - ФК Мидтиланд |

Мнениеот DANS » 26 фев 2016 08:35

Все пак, Бодуров е вторият българин отбелязал гол за Юнайтед! ;)
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 фев 2016 09:14

Най - накрая да победим слаб противник с разлика ! Така както сме го правили стотици пъти на Олда. Но това в никакъв случай не трябва да дава свобода на нещастника , за кoгото мястото е ясно ! ВЪН от Юнайтед !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 фев 2016 10:10

Бодурка, Мадурка, да яде хурка.
Щял да отстрани Ман.Юн. Това да не му е Благоевград и Пирин, че да може да ги бие. След Ръшфорд най-добрият нападател на Юнайтед снощи беше именно наш Мъдьо.
Депай им счупи кръстовете, а Ръшфорд направи мечтан дебют.
Какво е състоянието на Марсиал? Ще играе ли срещу Арсенал?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 фев 2016 11:13

С този състав, ако излезем в неделя, ние ще отнесем 5-те парцала!

Тонка, вярно е, че има някои рискове, но от друга страна, тази вратичка която се отвори с надъханите младоци, мисля че не трябва да се затваря толкова рязко.
Прекаленият оптимизъм не е най-добрата идея, но пък и твоето черногледство не е особено уместно.
В момента наблюдаваме нещо коренно различно от обичайната манджа(с грозде), което може и да е стихийно, но пък на фона на контузиите и апатията от последните месеци, мисля че се явява светлина в мрака, която може и да отслабне, но със сигурност няма да изгори с играчи като Ръшфорд, Райли, Пади, дори и Лингард.
За какво мислиш, че искам да видя Янузай на линия срещу Арсенал? Заради хубавите му очи?
Именно защото(косвено), той също е част от този пъзел - автентичната философия на Манчестър Юнайтед.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 26 фев 2016 11:43

Янузай според мен е много по-добър от Лингард, но трябва да се вземе в ръце и да играе с хъс и желание за отборна игра. Иначе Лингард за мен може да е следващият Валенсия, но нищо повече. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 26 фев 2016 13:05

Мемфис беше невероятен, отдавна не бях виждал подобно представяне от наш футболист. Рашфорд показа своя огромен потенциал, а Варела изигра отличен мач.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 фев 2016 14:58

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/CcImJygUUAAYlA8.jpg[/wrapimg]
Оценката на Мемфис :shock: В Европата си му върви....жалко, че в Англия не може да откине.

Върни се в “Манчестър Ю”