ШЛ 2015/16 | Манчестър Юнайтед vs. Брюж 3:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: ШЛ 2015/16 | Манчестър Юнайтед vs. Брюж 3:1

Мнениеот vasilnv » 19 авг 2015 01:08

Депай и Смоулинг са уникални. Все още си мисля, че Блинд не е взет за ЦЗ, а играе там по принуда. Дано Рохо се завърне възможно най-скоро, защото друг за тази позиция нямаме.
Иначе Депай квото и да кажем за него в тоя мач, все ще е малко. Просто изрод си е. Дано покаже постоянство, той може да се окаже ключът към титлата във ВЛ този сезон. Ромеро нещо не ме кефи, дано Де Хея или Валдес се помирят с ЛвГ, че ще ни е тегаво. Имаше един кадър насядали Линдегаард, Стената и Валдес и ние си цъкаме с Ромеро и резерва му е Джонстън. :lol: Нищо против Сам нямам, просто за момента и тримата са по-добри от него и Ромеро.
Карик също беше слаб, добра смяна на ЛвГ. Феле няма кво да го коментираме, той всеки мач може да ни измъкне.
Пресираме доста, но правим много грешки в подаванията и срещу един по-класен отбор това ще е фатално. Шоу игра добре, но направи някои грешки, докато срещу Вила беше безупречен и това е представянето, което аз лично очаквам от него. Янузай направи много грешки, но днес движението му по терена беше доста по-добро от мача с Вила. Мата не трябва да играе крило. Нито има нужната бързина, нито е остър като Депай примерно. Просто да си разменят позициите с Янузай, тогава и Аднан ще е на позицията, на която играе най-добре.
Иначе определено това е най-силният ни мач от началото на сезона, но Брюж не трябва да са ни мерило.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 19 авг 2015 01:19

Да имаш играчи като Ерера и Фелайни, които миналия сезон вкараха ибщо 15 гола и да пускаш вместо тях пенсионера Карик и не особено креативния Шнайдерлин трети мач поред титуляри, е меко казано странно. Мата никога през живота си не е играл дясно крило. В ранните си години във Валвнсия играеше отляво и в центъра но никога в дясно. Има нещо гнило във Ван Гаал - инат ли е, някакъв вид слабоумие ли е не знам, но с този треньор не очаквам големи успехи...

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 19 авг 2015 01:26

Карик и Шнайдерлин ги пуска заедно, за да подобри играта в защита.
В три мача като титуляри имаме 1 допуснат гол и той е автогол.
Фелайни няма как да играе във ВЛ, защото има 3 мача бан. А да го пусне в квалификации за ШЛ титуляр без записани минути изобщо този сезон за Юнайтед, дори и в предсезонната подготовка не игра. ;)
А Ерера си влиза като резерва и това си е добре за него.
А колкото до Мата, в последните си мачове в Челси бе използван като дясно крило. И това бе една от причините да напусне.
А за Юнайтед играе от март месец насам като дясно крило. :)

Потребителски аватар
Snoopoff
Контакти:

Re: ШЛ 2015/16 | Манчестър Юнайтед vs. Брюж | 18.08.15 | 21:

Мнениеот Snoopoff » 19 авг 2015 01:38

neutralenfen написа:Да ви предупредя предварително: Сокачев е фен на Ливърпул, така че очаквайте на моменти да ви сипва. :mrgreen:

Швайнщайгер за резерва ли го взехте или не е готов за титуляр все още?

Да, Сокачев не трябва да коментира мачове на Юнайтед, отвратителен е. Иначе на мен ми се стори, че последните 10 минути играхме много добре! Дано сме така и за напред, Фелаини промерни всичко на терена.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 авг 2015 08:43

Морган го следя и мога да кажа, че не е машина за пасове, но работата му е съвсем друга. Бие играча с топка, отнема и трябва само да я чукнем към разиграващия халф. Точно от него тръгваха повечето контри. Дори в полето на съперника отнема и това е важно. Та с един такъв играч Моу взе първите си титли в Англия - Макелеле. Не е от неговата класа, но е типичния опорен халф. Карик и Шнайди не трябва да играят заедно.

Повечето обаче в началото на мача бяха налели гипса....нито са играли на Олд Трафорд, нито са играли в ШЛ - Ромеро, Дармиан, Шоу, Морган, Депай.

Баща и син :twisted:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 19 авг 2015 10:06

Тоя' Мемфис бая' цъка бе.. :roll:

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 19 авг 2015 11:55

MuFc1878 написа:Морган го следя и мога да кажа, че не е машина за пасове, но работата му е съвсем друга. Бие играча с топка, отнема и трябва само да я чукнем към разиграващия халф. Точно от него тръгваха повечето контри. Дори в полето на съперника отнема и това е важно. Та с един такъв играч Моу взе първите си титли в Англия - Макелеле. Не е от неговата класа, но е типичния опорен халф. Карик и Шнайди не трябва да играят заедно.

Точно същото си мисля и аз. Доста хора му сипват и се чудя защо. Откакто се е настанил пред защитата забелязвате ли, че няма почти нито една опасност дошла през центъра в трите мача, които сме изиграли до сега. Изключителен черноработник, отнема и пресича много подавания. Понякога бърка подавания, но това е в стремежа да подаде топката напред, което е много важно. Освен това доста по-добре се включва в атакуващ план от Карик. Доста по-бързо обработва топката.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 авг 2015 14:12

Рио за Смолинг :arrow:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 19 авг 2015 14:57

Шампионска лига отново на Олд Трафорд - ВЕЛИКО!
Мисля, че с единия крак сме в групите, само една чутовна глупост може да ни провали.
Мемфис е бог, дано никога да не напусне отбора. Има потенциал да стане легенда на отбора. Показа на Марийка как да носиш седмицата. 8-)
Бих отличил и Люк Шоу, който се превръща в ключов играч. Подобрил е играта в защита и дано се опази от контузии.
Чичарито също ми хареса. Искам го титуляр в реванша.

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Re: ШЛ 2015/16 | Манчестър Юнайтед vs. Брюж | 18.08.15 | 21:

Мнениеот Black&White1926 » 19 авг 2015 16:17

Klzrdz написа:
Black&White1926 написа:
Klzrdz написа:Аз викам да направим погромче с 1:0.... :mrgreen: :mrgreen:
@Black&White1926

Стегнете се малко т'ва е несериозно :lol: :lol: Брюжката ги отнасяме поне 3 гола 8-)

Е няма к'во повече да се стягаме... :mrgreen: :mrgreen:
Новият Юнайтед 1 гол максимума-1гол, погром и т'ва е! :lol:
Сега настрани шегата, не очаквам лесен мач, 2:1 ми се върти в главата, ама да видим. :)

Погрома стана ама Каракас издъни тотото :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Върни се в “Манчестър Ю”