Бутай на фланга и центрирай, бутай на фланга и центрирай, е това ни беше играта цял мач, никакви захождания, никакви идеи, това си беше. Като подадеш на Валенсия пък тръгни зад човек, измислете нещо, захождане това онова.. То нищо .. Центриране след центриране и това си беше, чист късмет, че топката дойде така на крака на Блинд. При техния гол нашите го гледат тоя как си играе на 21 и чакат..
Поне не паднахме, трудно мястото за гостуване е тоя стадион..

ВЛ | 24-ти кръг | Уест Хям - Манчестър Юнайтед 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 24-ти кръг | Уест Хям - Манчестър Юнайтед
Много слаби.. Имаше една част, в която вдигнаха темпото, но уви..
Както можеше и да ни бият така можеше и ние да бием, така че.. 

И не знам к'во искате - защитник изкарва ЧК и.. логично се пуска друг защитник?

Както можеше и да ни бият така можеше и ние да бием, така че..

И не знам к'во искате - защитник изкарва ЧК и.. логично се пуска друг защитник?
Тая точка ни я донесе Де Хея. Иначе браво на Блинд, много хубав удар. Фелайни трябваше по-рано да влезе. А за Фалкао... и 5 млн са му много. Следващия мач пак 3-5-2.   Топ 4 си отива...
 Топ 4 си отива...

Топ 4 си отива...
 Топ 4 си отива...A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
						No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- old_traff
- Контакти:
Най-слабият ни мач от началото на сезона. Имаш такива футболисти, и пак не си използваш шансовете. Фалкао е просто Макриев с перука. А тоя дебил Валенсия за пореден път не направи и едно свястно центриране, после ми печели наградата за играч на месеца...  Слаби Перси и Янузай. АдМ и Рууни не ми харесаха. Джоунс с поредни слаби действия. Вече почна да ми писва от тия равенства като гост, просто нещата трябва да се оправят на момента. 
Добре, че беше играчът на сезона за момента, че да ни спаси.

Добре, че беше играчът на сезона за момента, че да ни спаси.

Как се представя Ди Мария при вас? Гледах го само в първите мачове и изглеждаше добре, но сега нещо не му се чува името сякаш.  

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
						- MASTER_COOL
- Контакти:
Абсолютно незаслужено равенство !
Уест Хям ни размазаха тотално !
Имахме късмет в края, поради това, че аз пуснах темата

Уест Хям ни размазаха тотално !
Имахме късмет в края, поради това, че аз пуснах темата

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
						- old_traff
- Контакти:
sapio0o написа:Как се представя Ди Мария при вас? Гледах го само в първите мачове и изглеждаше добре, но сега нещо не му се чува името сякаш.
Редува приличен мач с два слаби.
- MASTER_COOL
- Контакти:
sapio0o написа:Как се представя Ди Мария при вас? Гледах го само в първите мачове и изглеждаше добре, но сега нещо не му се чува името сякаш.
Ако Ди Мария беше кола:
Просто е в гаража. На ръчна

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз не мога да разбера, защо схемата да е проблемна. То ясно се вижда, че играчи имаме, разположени са добре, а свободните пространства и от вкъщи ги виждам аз. Това, че футболистите не ги виждат си е техен проблем. 
Какво ни е виновна схемата, когато Фалкао няма едно спиране. Или какво е виновна схемата, че за цял мач имаме 3 разигравания на двоен пас. Всички седят закотвени по зоните си и никой не се сеща да подаде и да тръгне в празното пространство да иска топката. С толкова играчи в центъра, е ясно че трябва да се играе на къс пас и с искане на топката, а не с чакане. И най-вече, според мен каквато и да е схемата, ако са ти вкарали гол и продължаваш с анемичната игра значи нещо генерално ти куца.

Какво ни е виновна схемата, когато Фалкао няма едно спиране. Или какво е виновна схемата, че за цял мач имаме 3 разигравания на двоен пас. Всички седят закотвени по зоните си и никой не се сеща да подаде и да тръгне в празното пространство да иска топката. С толкова играчи в центъра, е ясно че трябва да се играе на къс пас и с искане на топката, а не с чакане. И най-вече, според мен каквато и да е схемата, ако са ти вкарали гол и продължаваш с анемичната игра значи нещо генерално ти куца.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
						Manchester United - Once in a lifetime[/center]
С такива мачове като гост няма да постигнем целта. Браво на Блинд, че спасява точката във втори мач.
Фалкао и Перси с непростими пропуски! Ако ще играят така, по-добре да пускаме Уилсън.

Фалкао и Перси с непростими пропуски! Ако ще играят така, по-добре да пускаме Уилсън.