Бирмингам - Манчестър Юнайтед 28.12.2010

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Бирмингам - Манчестър Юнайтед 28.12.2010

Мнениеот Rofles » 29 дек 2010 08:59

Тоя Жигич го видях, че може да играе с ръце .. и тъпия съдя, който ни прееба за пореден път.Оня високия педал подава с ръце в наказателното поле и съдята нищо не казва.Колко ме беше яд просто си нямата напредстава ако бях там сериозно отивам и псувам съдята :evil: :evil: отново губим точки заради съдийска грешка, а после всички хейтари в червения форум казват, че сме слаби като гости (за Юнайтед говора, ако не е ясно) но не сме слаби нито като домакини нито като гости.Гибсън поредния слаб мач защо САФ го пуска само ми трови нервите тоя слабак.Карик и той едно несигорно парче ... в средата трябва да са Андерсон и Флетчър.Гибсън и Карик резерви да стоят.Яд ме е изключително, защото ни прецакват съдийте пак ни прецакаха и губим точки ... Надявам се Арсенал да направят някакъв Х днеска и да не ни доближът, но имаме и мач по-малко така, че мисля, че няма място за притеснения.Както каза един колега горе съдийска грешка ни лиши от победата. :cry:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 29 дек 2010 09:53

Не искам да дразня никого, още повече във вашия форум с първия си пост - то отдавна искам да напиша, ама все няма време :roll:
Ако може да се опитам да си кажа до колкото е възможно мнението за мача.

1. Мача не ми хареса, грубичък, тичане, блъскане и толкова - лично мнение
2. Ман бяха груби и изнервени особено през първото полувреме - лично мнение, но и факти си има
3. На Ман им взеха победата - факт /въпреки, че бях за Бирмингам, все пак симпатизирам на Арсенал ;) /
4. Очаквах доста по-добра игра от дяволите, добре че е Митко Бербатов - лично мнение, а и факт :)

Поздрави на всички фенове и Весели празници
Последна промяна от jul на 29 дек 2010 10:41, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 29 дек 2010 10:20

Не съм съгласен с 2-ра точка, по-груби бяха играчите на Бирмингам. Имаше едно влизане с бутоните в глезена на Рафаел, с което можеха да му счупят крака. И не само това положение, като цяло влизанията на бирмингамци бяха по-остри. Просто излязоха по-нахъсани за двубоя! Не ме разбирай погрешно, не искам да кажа, че грубата игра е причината Юнайтед да не спечели. Донякъде е виновен Фъргюсън, според мен Нани не е в състава заради положението срещу Арсенал, при което не подаде на Рууни, на чиста позиция в наказателното поле, а се полакоми той да вкарва. Признавам, че е голямо леке и на мен ми идва да го убия в такива ситуации, но в мач като снощния имахме нужда от втори страничен халф, Рууни не става за такъв! Дори Рафаел е по-добър на тази позиция, можеше и него да пусне там, а в защита на неговото място да застане Фабио. Нямам търпение да се върне Антонио Валенсия и да заиграеме най-накрая в оптимален състав!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 дек 2010 11:00

Btovfan80 написа:Не съм съгласен с 2-ра точка, по-груби бяха играчите на Бирмингам. Имаше едно влизане с бутоните в глезена на Рафаел, с което можеха да му счупят крака. И не само това положение, като цяло влизанията на бирмингамци бяха по-остри. Просто излязоха по-нахъсани за двубоя! Не ме разбирай погрешно, не искам да кажа, че грубата игра е причината Юнайтед да не спечели. Донякъде е виновен Фъргюсън, според мен Нани не е в състава заради положението срещу Арсенал, при което не подаде на Рууни, на чиста позиция в наказателното поле, а се полакоми той да вкарва. Признавам, че е голямо леке и на мен ми идва да го убия в такива ситуации, но в мач като снощния имахме нужда от втори страничен халф, Рууни не става за такъв! Дори Рафаел е по-добър на тази позиция, можеше и него да пусне там, а в защита на неговото място да застане Фабио. Нямам търпение да се върне Антонио Валенсия и да заиграеме най-накрая в оптимален състав!

Виж и аз искам Антонио Валенсия да се върне чакам с нетърпение завръщането му.Неговите подаваня в наказателното поле и как пробива по-крилата простооо искам колкото е възможно по-скоро да се върне.Помня онзи гаден мач срещу Байерн когато Робен без да иска ни вкара гол от въздуха та отпаднахме та в този мач Антонио Валенсия, ако си спомням по-добре подаде 2 пъти на Нани и португалеца вкара.А относно отсъствието на Нани има проблем в бедрото затова не игра срещу Съндърланд и сега срещу Бирмингам.Искам също така Дани Уелбек да се върне при нас, а и Том Клевърли, защото според мен Клевърли е много по-добър от тоя слабак Гибсън и Карик, който впрочем вече немога да му гледам грешките заради него ни вкараха Валенсия, но както и да е ..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 29 дек 2010 12:00

zaqwsxd написа:Поздрави на всички фенове на Арсенал , Ман Сити , Челси и Тотнъм. Днес е хубав ден за европейския футбол! Просто много бързо забравихте как 20 години ВСЕКИ МАЧ ВИ БУТАХА СЪДИИТЕ....и сега за 1 мач оревахте орталъка.

Сякаш твоята памет е по-къса!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p044zDMDl5Y&feature=related[/youtube]
Така ни бутаха съдиите, че Челси стана шампион с гол от засада...
Айде спри да сереш вече в този форум.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 29 дек 2010 13:41

Ще сера ще сера щото забравяш гола на Македа как бе вкаран!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 дек 2010 14:32

Не искам да се заяждам,но спомнете си как победихте Арсенал в началото на сезона ;) Това не е нарочно направена грешка,не е толкова лесно да си съдия,колкото си мислите.

Ако искате да видите положението срещу Арсенал напишете в Ютюб-Rooney diving vs Arsenal.

Така че преди да казвате кой как си печелил титлите,сетете се колко пъти и вас са ви бутали.Нали знаете,че има понятие дузпа тип ''Олд Трафордка'' или Манчестърско добавено време (4-5 минути ви дават без да е спирана играта)

ПП. На мача за Community Shield имаше чиста дузпа за Челси,така че сме капо :)

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 29 дек 2010 15:08

Аха... и един мармот завива шоколадите в станиол...

Върни се в “Манчестър Ю”