Манчестър Юн - : - Блекбърн Събота 27.11.2010 17:00
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бербатов бележи 5 на Блекбърн.
Много рядко пиша тука , само чета
ама понякога се налага след такива написани глупости
Взех да ви съжалявам ... правил си ПИАР
...
princa написа:Много рядко пиша тука , само четаама понякога се налага след такива написани глупости
Взех да ви съжалявам ... правил си ПИАР
![]()
...
Пичове, не обръщайте внимание на такива разбирачи. те сега четат и се чувстват годи от себе си и поне веднъж в живота си значими... Пийте по една бира с кеф, радвайте се на головете на Бербатов и не падайте на едно много долно ниво...
Браво на Бербатов - прави един исторически сезон
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
batmanlevski написа:Е за 3 месеца 5 гола нее никак зле,център нападателя на Макак-Шумен само може да си мечтае за такова постижение
Дребосък нищожен!
batmanlevski написа:Е за 3 месеца 5 гола нее никак зле,център нападателя на Макак-Шумен само може да си мечтае за такова постижение
Както и всички останали нападатели в англииската лига......
само така добавям за по-голяма точност
Прав си, друго си е да си вкарал 1 гол по-малко в 1 мач отколкото Дрогба от началото на сезона.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- sven_goran
- Контакти:
Re: Манчестър Юн - : - Блекбърн Събота 27.11.2010 17:00
Браво на Бербо, ама дано това не са му последните голове за Манчо
Разрешено ли е да се вкарват по 5 гола на мач ? Мислех , че от 99 година е забранено и затова не го правят Дрогба , Анри , Рууни , Тевез и другите .
А за турскосините ще им кажа , че тези 5 гола са със 2 повечее от головете вкарани от Гонзо извън България ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Всичко уредено споко! Утре Челси пада от смешните ''свраки'' които падат с 5:1 от Болтън,който днес се гърчки срещу Блекпул... и оставате лидери...
нали трябва да има интрига все пак хаххаха
Злобеете ли а?!
Браво на Бербата!Само така да затваря устите на големите разбирачи...
Браво на Бербата!Само така да затваря устите на големите разбирачи...
- I love Black Sea
- Контакти:
невероятна победа на Бербатов