ЛЕ | 16-тина финали | Манчестър Юнайтед - ФК Мидтиланд | 5:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: ЛЕ | 16-тина финали | Манчестър Юнайтед - ФК Мидтиланд

Мнениеот diplomat » 26 фев 2016 00:01

Rofles написа:Точно тоя мач ги съсипа Мемфиса, поздравления за него, страшен ! Уби ги ! Дано си намери формата.. играе ли така, цена няма да има ! Пишете у тефтерите 5 гола вкарахме ! Честита победа ( играта е изключение най-вероятно ). Да не се превъзнасяме, в неделя играем с Арсенал.. да се пренесе играта там !

Някой наскоро коментираше, че не сме вкарвали по 5 гола... Ами ето, че има начин. Юношите поне се раздават и това винаги прави разлика. А такива като този марто се носят по теченията просто. След 1 година ще разправя, че е бил най-големият фен на Депай. :roll:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 фев 2016 00:02

THE G.A.M.E написа:Бре, бре, да не сте се засилили да вземате Трофея бре ? :lol:
Междудругото, поне според мен, класирането за Ш.Л. ще ви е по-лесно именно през този Турнир, от колкото в П.Ш. :?

Вземайте пример от Челси. :lol:

Точно затова толкова искам да бием и да спечелим ЛЕ, дори и да знам, че така ще остане лвг-то кратуна.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 фев 2016 00:02

THE G.A.M.E написа:Бре, бре, да не сте се засилили да вземате Трофея бре ? :lol:
Междудругото, поне според мен, класирането за Ш.Л. ще ви е по-лесно именно през този Турнир, от колкото в П.Ш. :?

Вземайте пример от Челси. :lol:

С юношите - толкоз'. Даже съм страшно доволен и това със сигурност помага за бъдещото развитие на клуба. "Звездите" в отбора да си налагат парцалките, щото ако съм аз половината ще ги изгоня.

Моуриньо никога не би заложил на такъв състав. А налагането на юноши и млади футболисти е главна цел на клуба, и винаги трябва да бъде.
Последна промяна от diplomat на 26 фев 2016 00:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 фев 2016 00:04

Е що?
Шампиона си играе автоматично в ШЛ, да му мислят Лестър,Тотнъм и Арсенал откъде ше се класират...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 фев 2016 00:06

Марти, скъпа - каквото имаш да казваш, направи го тук, а не ми се прави на големец на лични.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 26 фев 2016 00:07

Алоо я се осъзнайте бе. Бием отбор от втора лига...3:0 - машини. Бием Мериленд с 5:1, Богове!!! Отбор, който от 3 месеца не е играл футбол. Мале мале, към Мемфис, къв Депай бе, футбола е проста игра, не е нужно да се правиш на клоун. Ама номерцата минават срещу малките, срещу средните и големите го знаем - търка пейката, щото е баси машината! Споко, неделя ще се осъзнаете...

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 26 фев 2016 00:09

Браво на Мемфис! Добре си свърши работата днес. Той не се прави на Роналди или Меси, но ако си спомните първият сезон на Роналдо в Юнайтед ще видите голямата прилика в играта между двамата. Най-вече този момент когато Мемфис (подобно на Роналдо навремето) води вътрешна борба да даде пас или да се лакоми и да играе сам. Днес взимаше повечето пъти правилните решения.

Евала на Рашфорд, съвсем малко съм го гледал как играе за младоците, но пък там все Кийн беше титуляр, а Рашфорд за мен има по-голям потенциал.

Мата, беше тотална дупка този мач. Единственото положително беше асистенцията, обаче можеше 3-4 пъти да литне някой в наказателното и да стреля и да подаде добър пас, но явно е спекъл яко от слуховете за Моуриньо. :)

ЛВГ ако иска да излезе поне с малко достойнство от цялата тази каша, която забърка трябва или да си подаде официално оставката или поне да остави Уорън Джойс да ръководи мачовете на титулярите и да пуска основно момчета от академията. Не, че нещо ама последните мачове виждаме все хубави, остри атаки от момчетата, които си цъкат заедно за U21 отбора.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 фев 2016 00:12

MapTo_D написа:Алоо я се осъзнайте бе. Бием отбор от втора лига...3:0 - машини. Бием Мериленд с 5:1, Богове!!! Отбор, който от 3 месеца не е играл футбол. Мале мале, към Мемфис, къв Депай бе, футбола е проста игра, не е нужно да се правиш на клоун. Ама номерцата минават срещу малките, срещу средните и големите го знаем - търка пейката, щото е баси машината! Споко, неделя ще се осъзнаете...

Казах ти, че от много напъване ще се насереш, ама не слушаш.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 фев 2016 00:13

Jackxxx написа:Браво на Мемфис! Добре си свърши работата днес. Той не се прави на Роналди или Меси, но ако си спомните първият сезон на Роналдо в Юнайтед ще видите голямата прилика в играта между двамата. Най-вече този момент когато Мемфис (подобно на Роналдо навремето) води вътрешна борба да даде пас или да се лакоми и да играе сам. Днес взимаше повечето пъти правилните решения.

Евала на Рашфорд, съвсем малко съм го гледал как играе за младоците, но пък там все Кийн беше титуляр, а Рашфорд за мен има по-голям потенциал.

Мата, беше тотална дупка този мач. Единственото положително беше асистенцията, обаче можеше 3-4 пъти да литне някой в наказателното и да стреля и да подаде добър пас, но явно е спекъл яко от слуховете за Моуриньо. :)

ЛВГ ако иска да излезе поне с малко достойнство от цялата тази каша, която забърка трябва или да си подаде официално оставката или поне да остави Уорън Джойс да ръководи мачовете на титулярите и да пуска основно момчета от академията. Не, че нещо ама последните мачове виждаме все хубави, остри атаки от момчетата, които си цъкат заедно за U21 отбора.

Мата трябва да бъде продаден лятото. Ако от Китай дават 30 милиона паунда, да ги взимат и всеки си хваща пътя по живо, по здраво. Челси направо ни обраха с тия 37 милки за Хуан...

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 26 фев 2016 00:15

diplomat-чо, аз ти казах нещо,ти мълчиш обаче. Ела и си кажи каквото имаш на 4 очи, ама си мишле и не смееш,дори не си заслужаваш тия редове,ама пък защо да не ти кажа да си ебеш путката майчина!? ;) Аре. И с чорапките заедно бърже припкайте, че напъна е голям. Мише... :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”