ВЛ | 13-ти кръг | Уотфорд - Манчестър Юнайтед 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: ВЛ | 13-ти кръг | Уотфорд - Манчестър Юнайтед 1:2

Мнениеот diplomat » 22 ное 2015 01:33

KOPScousers написа:Боклуци? Пич, по-полека. Сити не са от големите отбори, големите отбори в Англия са 4 - Ливърпул, Ман Юнайтед, Арсенал и Евертън. Радвайте се на измъчената победа, мача ни на "Анфийлд' тепърва предстои. Вие защо на бихте този "някой от големите отбори"? А, и също така, пише се скауЗъри, не скауСъри. :) Защо някои от вас продължават да завиждат, нали ни минахте по титли в Англия, какво повече искате? :) Жал ми е за такива като вас, наистина. :P

А вашите що си вирят носовете в нашия форум винаги? Гледайте си мачовете, надъхвайте се, но в крайна сметка идва я Кристал Палас, я Уест Хам. И миналата година много ни плашехте с Анфилд, ама явно не помните какво ви се случи... :mrgreen:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 ное 2015 02:19

Ама това е форум на Юнайтед, нали? Не сме ли свободни да пишем? Защото във вашия форум мноооого рядко виждам изписано правилно името Манчестър Юнайтед.. най-често се среща "манафчестър", " манафите". Ние обаче не ви държим сметка, нали? Аа ако случааайно някой от нас се обади, вашето "модераторче" веднага трие коментара.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 ное 2015 02:22

Факт е, че ЛвГ налага доста от младите, аз не го нападам заради това, даже напротив. До този мач винаги съм го защитавал, но връщането на тази схема за мен беше безумие. Не мисля, че някой от вас е доволен от това решение, колкото и да го защитавате. Видя се спада и в играта след смяната на Ерера с Рохо. Дано все пак това днес е било просто временно и още в следващия мач да си заиграем с 4-ма в отбрана. Иначе от младите очаквам Шон Гос да пробие, Пади също мисля, че ще има роля в първия отбор след време, а за Перейра не знам, защото има доста голяма конкуренция на неговия пост. Дано Филката престане с тия контузии. Имам чувството, че е при нас от цяла вечност, а е едва на 23. На Шоу това също се надявам да е последната му сериозна контузия. Имаме ядро от млади и перспективни играчи, въпросът сега е да го развием.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 ное 2015 02:24

Rofles написа:Ама това е форум на Юнайтед, нали? Не сме ли свободни да пишем? Защото във вашия форум мноооого рядко виждам изписано правилно името Манчестър Юнайтед.. най-често се среща "манафчестър", " манафите". Ние обаче не ви държим сметка, нали? Аа ако случааайно някой от нас се обади, вашето "модераторче" веднага трие коментара.

Прав си. В техния форум почти всички се отнасят с неуважение към нашия отбор, а има и някои, които са толкова комплексирани, че имам чувството, че мястото им е в психиатрията заради Манчестър Юнайтед. :|
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 22 ное 2015 04:16

vasilnv написа:
Rofles написа:Ама това е форум на Юнайтед, нали? Не сме ли свободни да пишем? Защото във вашия форум мноооого рядко виждам изписано правилно името Манчестър Юнайтед.. най-често се среща "манафчестър", " манафите". Ние обаче не ви държим сметка, нали? Аа ако случааайно някой от нас се обади, вашето "модераторче" веднага трие коментара.

Прав си. В техния форум почти всички се отнасят с неуважение към нашия отбор, а има и някои, които са толкова комплексирани, че имам чувството, че мястото им е в психиатрията заради Манчестър Юнайтед. :|

Не знам за вас, но "боклуци"... Не съм чувал някои от хората в нашия форум да се обръща така за вас, виж сега там "лузърите", "пуля" и няк'ви такива, окей, но чак пък "боклуци"... Прекалено грубо, селско и ненужно, не мислите ли? Аз поне не се имам за боклук, че да ни наричате така, айде моля Ви се, нека си имаме уважението. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 22 ное 2015 14:18

KOPScousers написа:Боклуци? Пич, по-полека. Сити не са от големите отбори, големите отбори в Англия са 4 - Ливърпул, Ман Юнайтед, Арсенал и Евертън. Радвайте се на измъчената победа, мача ни на "Анфийлд' тепърва предстои. Вие защо на бихте този "някой от големите отбори"? А, и също така, пише се скауЗъри, не скауСъри. :) Защо някои от вас продължават да завиждат, нали ни минахте по титли в Англия, какво повече искате? :) Жал ми е за такива като вас, наистина. :P

Подърпай ръчната, живееш в България, драматизираш като 12 годишна пред учителка. Това е форум и всеки може да си говори каквото поиска, единствено модератор може да "внася ред", ако нещо не ти харесва - репорт.
Да поставяш целия подфорум под общ знаменател не е по-малко селско. ;)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 ное 2015 16:17

Не съм гледал мача, но честита победа.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 ное 2015 08:25

tevez написа:Не съм гледал мача, но честита победа.

Като за мач с много контузени, играещи момчета от школата, дузпа, фрапантни пропуски, големи спасявания на Стената и победен гол във фърги тайм - not bad 8-)

Върни се в “Манчестър Ю”